Iohannis – „acest titan al democrației românești”

imagesSorin Ovidiu Vîntu, îl ironizează din spatele gratiilor pe președintele Iohannis, după discursul ținut de șeful statului la CSM. 

Dacă Iohannis s-a referit la penalii care sunt în funcții importante în stat și la amenințarea la adresa statului de drept, Vîntu sugerează că președintele folosește dosarele penale ca armă politică. În final, SOV face trimitere la problemele imobiliare ale președintelui, scrie stiripesurse.ro

sov“Un discurs de o inestimabilă valoare politică și juridică ținut de preaiubitul nostru presedinte Klaus Iohannis la ședința CSM de azi, 6.01.2017. Minunatul nostru președinte a sancționat cu toată duritatea înaltei funcții pe care o deține tentativa mizerabilă a Ministrului Justiției de a propune spre dezbatere publică un decret de grațiere colectivă, aceasta țintind în realitate să-i scape pe primii penali ai țării de pușcăria binemeritată.

O asemenea lege ar distruge definitiv democrația în România, lăsându-l pe mult-prea-stimatul și mult-prea-iubitul nostru președinte fără singura armă pe care o mai are la dispoziție în crâncena bătălie politică cu cei pe care (,) cretinul popor român i-a ales să-l conducă.

Mincinosul penal de Tăriceanu și tâlharul electoral de Dragnea trebuie să înfunde pușcăria, iar restul de politicieni care au sau vor avea dosare trebuie să știe cine-i jupânul. Un decret de grațiere l-ar lăsa pe acest titan al democrației românești fără niciun mijloc de a se opune instaurării haosului generat în urma dispariției acestui instrument minunat – dosarul penal.

Drag popor român, daca va fi nevoie, trebuie să ieși în stradă, să dai foc la magazine, să pui mâna pe topor și să-i crapi capul oricărui nemernic care cutează să-i anuleze acest instrument magnificului nostru președinte.

Domnule Președinte, eu, Sorin Ovidiu Vîntu, mă angajez în fața dumneavoastră să vă susțin cu toată ființa mea în această luptă sfântă cu monștrii penali care vor să vă transforme într-un președinte banal al țării, neînțelegându-vă măreția.

Închei prin a vă adresa o mica întrebare: trec printr-o ușoară jenă financiară și m-am gândit să-mi vând o casă, vă interesează?”, scrie SOV pe Facebook.

(sursa)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.