În prezenţa președintelui Andrei Duda – IISUS CHRISTOS este ÎNCORONAT CA REGE AL POLONIEI!

dreamstime_xxl_30122738Rege Nemuritor al Erelor, Doamne Iisuse Christoase, Dumnezeul și Mântuitorul nostru, aplecând capetele noastre înaintea Ta, Rege al Universului, recunoaștem stăpânirea Ta peste Polonia, peste cei care trăiesc în patria noastră și prin toată lumea. Dorind să ne închinăm majestăţii puterii și gloriei Tale, cu mare credinţă și iubire, strigăm: Guvernează-ne Hristoase!

Acestea au fost cuvintele rostite recent într-una din bisericile reprezentative din Polonia, în prezenţa președintelui Andrei Duda. Alături de liderul polon, mii de credincioși s-au adunat să serbeze proclamarea lui Iisus ca rege al Poloniei.

Ceremonia a avut loc la Biserica Milostivirii Divine și a coincis cu sfârșitul Jubileului Anului Îndurării în Biserica Catolică și cu cea de-a 1050-a aniversare a creștinismului polonez.

Acest act are la bază învăţătura papei Pius al XI-lea, care, în enciclica sa Quas Primas, sublinia necesitatea ca în timpurile noastre „Isus Hristos să împărăţească”.

(sursa)

_________________________________

Ne întrebăm DE CE suspușii români au alte priorități și preocupări.

Să ne rugăm pentru ca și ei, românii înălțați în dregătoriile ROMÂNIEI,  să recunoască pe Regele Nemuritor al Erelor, pe Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Christos! Amin.

Advertisements

One thought on “În prezenţa președintelui Andrei Duda – IISUS CHRISTOS este ÎNCORONAT CA REGE AL POLONIEI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s