Revoluția sexuală (LGBT) are rădăcini comuniste decretate … de VLADIMIR LENIN – EFECT: Prăbușirea societății

bolshevik-1920-by-boris-kustodiev-foto-wikipedia

Treziți-vă români!  –  Parlmentari, CCR, Guvern, Președinți de țară și organizații, oameni stindard (Pleșu, Liiceanu … Dragnea și Gorghiu … Nicușor Dan și Ion Țiriac…) și decideți pentru prezentul și viitorul copiilor-copiilor voștri

Gândirea animalică de tip primitiv (instinctiv sexuală) duce omul și societatea la o înrobire doctrinară  de tip marxisto-comunist

Provita Media: Puțina lume cunoaște astazi ca in Rusia bolșevica, in  primii ani dupa instaurarea puterii sovietice, vajnicii ei conducatori doreau abolirea familiei tradiționale, ca fiind „un element burghez, invechit” și formarea unei noi structuri, care nu știau nici ei cum arata, doar voiau sa fie ceva nou, „progresist”, in pas cu „schimbarile aduse de viața noua, socialista”. Propunerile au fost care mai de care mai nastrușnice și mai extremiste ( de la „iubirea libera”, la „socializarea femeilor de 20-36 de ani” ș.a.).  Aceste idei chiar au fost puse practica, dupa cum vom vedea din articolul publicat mai jos, tradus din limba rusa, de pe site-ul „Svobodnaya Pressa” (Presa libera). Drept rezultat, s-a ajuns la creșterea vertiginoasa a imbolnavirilor cu boli venerice, copii lasați in orfelinate, avorturi pe banda rulanta și alte grozavii.

Bolșevicii au fost primii care au reușit „emanciparea moravurilor”

Autor: Pavel Preanikov, http://svpressa.ru/blogs/article/28756/

Anii revoluției sexuale se numara de la mijlocul anilor 1960, cand in Occident apare mișcarea hippie (droguri, sex și rock-n-roll). Dar, de fapt, „revolta senzualitații” („bunt ciuvstvennosti”, termen folosit chiar de Lenin) a fost mult timp unul dintre fundamentele statalitații in URSS. Am putea spune chiar un pilon al țarii in care socialismul ieșise invingator.

Corespondența pe teme intime
„Senzualitatea și sexualitatea” au fost teme discutate la congresele de partid ale bolșevicilor cu mult inainte de revoluția din octombrie. Și nu numai ca au fost discutate. La Congresul al III-lea al Partidului Muncitoresc Social-Democrat Rus, chiar lui Leon Troțki i-a fost incredințat sa dezvolte o noua teorie a relațiilor dintre sexe, in cazul in care bolșevicii caștiga. Iar Vladimir Lenin inca in 1904 scria ca „emanciparea spiritului de senzualitate, energie, indreptat nu spre valorile pseudofamiliale, va arunca acest  strop de energie spre cauza socialista a victoriei”.

Psihologul german Wilhelm Reich, in lucrarea sa „Revoluția sexuala” (1934, I ediție) citeaza un pasaj din corespondența dintre Lev Troțki și Vladimir Lenin (1911), dedicat acestui subiect. Iata ce scria Troțki: „Fara indoiala, opresiunea sexuala este principalul mijloc de inrobire a omului. Atata vreme cat exista aceasta opresiune, nu poate fi vorba de adevarata libertate. Familia, ca instituție burgheza, și-a trait complet traiul. Trebuie de spus mai mult despre asta muncitorilor… ”. Lenin a raspuns: „… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui sa fie eliminate… Avem ce invața de la sufragete: chiar interzicerea dragostei intre persoanele de același sex ar trebui sa fie eliminata”.

Contribuțiile bolșevicilor in domeniul sexualitații și-au spus cuvantul: odata cu victoria revoluției socialiste din 1917, s-a putut pune teoria in practica, cu indrazneala și, cel mai important, foarte repede.

La scurt timp dupa celebrele decrete „Despre pace” și „Despre pamant”, sunt emise decretele lui Lenin (la 19 decembrie 1917) „Cu privire la abolirea casatoriei” și „Cu privire la abolirea pedepsei pentru homosexualitate”(acesta din urma era parte a decretului „Cu privire la casatoria civila, copii și despre modificarea actelor de stare civila”). In special, ambele decrete confereau femeii „autodeterminarea materiala, precum și sexuala” și au introdus „dreptul femeilor la libera alegere a numelui și a locului de reședința”. Potrivit acestor decrete, „uniunea sexuala” (al doilea nume „uniunea prin casatorie”), era posibil sa se incheie rapid și sa se desfaca la fel de ușor.

Citeste mai mult – http://stiripentruviata.ro/exemplificarea-radacinilor-comuniste-ale-revolutiei-sexuale-neomarxiste-de-azi/

____________________________

Citiți și:

Rusia bolșevică și revoluția sexuală

Polonia: Parlamentarii apără FAMILIA și libertatea de conștiință, atacate de Consiliul European

Australia Respinge Proiectul de Lege a Casatoriilor Intre Acelasi Sex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.