V. IUGA: Mulțumesc frumos casei regale!

Familia-RegalaZilele acestea am auzit frecvent lucruri foarte frumoase despre familia Regelui Mihai.

Șaizeci și opt de ani la bine și la rău este ceva extraordinar. În contextul plecării Reginei Ana, Regele, istoricii, familia și reporterii ne-au reamintit de seninătatea, iubirea, credincioșia și devotamentul Reginei Ana. Frumos, foarte frumos. Într-o lume în care familia este blamată și atacată așa de mult, Familia Regală ne întoarce privirile spre valorile autentice.

Dumnezeu să îl mângâie pe Regele Mihai și pe fiicele rămase în urmă! Dumnezeu să binecuvânteze toate familiile românilor cu dragoste de El și cu credință în Domnul Isus Cristos! Dumnezeu să umple sufletul tinerilor români cu dorința de a întemeia familii binecuântate, care să fie folosite pentru binecuvântarea altora! Bunul Dumnezeu, Creatorul nostru să ne ajute să ne creștem copiii în familii sănătoase, după principii biblice! Doar în felul acesta, România poate spera la un viitor binecuvântat și la veșnicie fericită.

Mulțumim frumos casei regale pentru exemplu! 

Mulțumim frumos Regelui Regilor, Domnului Isus Cristos pentru că prin credința în Jertfa Lui ne-a primit și pe noi în Familia Regală!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.