Celebrul Billy Graham face referiri clare la horoscop și magie…!

horoscoposBilly Graham, a declarat că horoscopul nu ar trebui sa fie folosit ca ghid pentru viața de zi cu zi sau pentru a prezice viitorul.

Într-un interviu acordat unei publicații online, renumitul evanghelist și fondator al Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, a răspuns la o întrebare care se referea la zodiac. Un cititor l-a întrebat dacă se poate călăuzi după stele pentru a-și prevedea destinul.

El a argumentat că oricum, stelele au fost create tot de Dumnezeu, deci consideră că nu ar fi nici un impediment să caute călăuzire în existența stelelor pe cer, relatează Actualidad Cristiana.

Dumnezeu a făcut stelele (precum și orice altceva în Univers), dar el a intenționat ca acestea să fie o mărturie a puterii și slavei Lui, nu ca mijloc de a ghida sau prezice viitorul”, a răspuns Graham.

El a explicat că Dumnezeu “poruncește explicit ca omul să creada în Biblie, nu să consulte stelele. De asemenea El interzice ca omul să vorbească cu spiritele celor morți, sau să foloseasca oracolul, vrăjitoria, magia precum si alte metode pentru a prezice viitorul”.

Graham a adaugat ca aceste lucruri “nu erau fiabile întrucât sunt înșelătoare și pot conduce oamenii către ocultism, care este ostil față de Dumnezeu.

El s-a referit apoi la Deuteronom 18: 10-12, care spune: “Să nu fie la tine nimeni care să-și treaca pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă mestesugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului (…)

De asemenea, utilizarea astrologiei pentru a cunoaste viitorul îi conduce pe oameni la metode pe care Dumnezeu nu le-a aprobat. În interviu, Graham a subliniat faptul că toți credincioșii se pot baza pe Cuvântului lui Dumnezeu. Dumnezeu a promis în mod repetat, în Biblie, că El va îndruma poporul Său.

Sursa: http://afirmativ.com/2016/06/17/ce-spune-evanghelistul-billy-graham-despre-horoscop-si-magie/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.