Egalitate între sexe – Bătăliile pentru integrarea toaletelor!

all_gender_bathroom

În ultimele luni am avut o mulțime de știri si comentarii despre revoluția transgenderistă care are loc la ora actuală în Statele Unite, Canada si Marea Britanie. În aceste țări, dar mai ales în Statele Unite, se desfășoară o adevărată revoluție si contra-revoluție privind insistența si agresivitatea persoanelor transgender si a aliaților lor homosexuali pentru a forța companiile, instituțiile publice, universitățile, atât cele publice cât si cele private, si chiar institutiile religioase, să permită persoanelor transgender să foloseasca toaletele persoanelor de sex opus. Fără restrictii privind vârsta, convingerile religioase ori reticentele de constiință ale indivizilor ori institutiilor.  Persoanele transgender pretind ca la nastere au fost inzestrate de natura cu un sex biologic gresit, si că au dreptul, ca adulti, sa se identifice ca apartinind sexului opus, ori fara sex, ori ca persoane de tip intersex, si asa mai departe. Și vor ca acest “drept” sa fie recunoscut si copiilor. Aici ne aflam astazi, vrem nu vrem, în continua și interminabila revoluție sexuală.

 O boală a minții

 Argumentele in favoarea acestei anomalii se fac sub auspiciul noilor idolatrii care se impun in mintile oamenilor in toata lumea: doctrinele noi si mereu in expansiune a egalitatii si drepturilor omului. Inegalitatea intre barbati si femei, justificata ori motivata in principal de sexul persoanelor, este fara indoiala inacceptabila. Rar poate fi justificata. La fel segregarea pe criterii de sex, asa dupa cum segregarea rasiala, mai pina nu demult o realitate in multe tari ale lumii, era si ea nejustificata. Dar in ultimii ani lumea occidentala s-a aruncat, greu de inteles pentru o persoana rationala, intr-o prapastie. Eradicarea inegalitatii intre barbati si femei, din toate punctele de vedere si in toate manifestarile ei, a fost adoptata ca obiectiv suprem de catre radicalistii sexuali. Pentru ei, inegalitatea nu inseamna lipsa de sanse egale pentru femei la locul de munca ori in societate in general, ci consta in primul rind in aspectele biologice ale barbatilor si femeilor. Egalitatea intre barbati si femei impune, deci, eradicarea diferentelor biologice dintre ei. Daca asta este, pentru moment, o imposibilitate biologica, este o posibilitate la nivelul mintii. Tocmai asta e definitia, usor de inteles si de explicat, a transgenderismului: biologic sunt barbat dar legal trebuie sa fiu recunoscut ca fiind femeie, si vice versa pentru femei.

 Am putea usor argumenta ca transgenderismul este o maladie, o boala a mintii. De fapt, ea e inca catalogata oficial asa de psihologi. Argumentul unui barbat ca e femeie ori al unei femei ca e barbat e la fel de straniu, ilogic, extrem si bizar ca al unei persoane de 50 de ani care spune ca are doar 5 ani si ca societatea trebuie sa-i recunoasca dreptul de a-si stabili si afirma propria varsta fara ca varsta lui sa-i fie oficial impusa de standardele obiective ale societatii ori a realitatiilor biologice. Acelasi lucru se poate spune si despre o persoana alba care se crede persoana de culoare si cere sa i se recunoasca dreptul de a se identifica ca apartinind rasei negroide. Ori a unei persoane care locuieste la Paris dar sustine sus si tare ca de fapt ea locuieste in Beijing, si cere societatii sa-i recunoasca dreptul de a-si identifica rezidenta in China nu Franta. Ori exemplul unei persoane care se angajaza intr-o discutie cu o alta persoana in limba romana dar sustine ca de fapt conversatia are loc in limba engleza. Ori ca ziua de luni e, de fapt, ziua de marti, ca marti e luni, si asa mai departe.  Ca vinul e apa si apa vin. Ca pepsi cola e tzuica si tzuica pepsi cola. Ca lumina e intunerec si intunerecul lumina. Ca sarea e zahar si zaharul sare. Ca dulcele e amar si ca amarul dulce. Ca 1 e 2 si 2 e 1. Imaginati-va ca toate aceste persoane ar cere societatii sa li se recunoasca aceste aberatii si capricii de gandire si exprimare ca drept al omului!

 Cei care ati citit cu atentie ultimele fraze din paragraful anterior intelegeti ca lucrurile acestea au fost, de fapt, profetite. Profetul Isaia le aminteste in Capitolul 5, Versetul 20: “Vai de cei ce zic raului bine si binelui rau; care numesc lumina intunerec si intunerecul lumina; care socotesc amarul dulce si dulcele amar!”

 Relativismul sexual extremist din Statele Unite

 Relativismul sexual extremist al anului 2016 se manifestă în bătăliile care au loc în Statele Unite în ultimele luni pentru integrarea toaletelor și “desegregarea” sexuală.

 In noiembrie anul trecut crestinii din Houston au abolit, prin referend, o ordonanță municipală care permitea transsexualilor să foloseasca toaletele persoanelor de sex opus, la alegere. Dupa ei au urmat incercari similare in alte orase ale Americii, de ambele parti ale baricadei. Unele municipalitati au incercat sa adopte astfel de ordonante iar altele sa le abroge. In aprilie, consiliul municipal al orasului Charlotte din Carolina de Nord a adoptat o ordonanta care permitea persoanelor transgender sa foloseasca toaletele ambelor sexe. Legislatura statului a abrogat ordonanta, iar Administratia Obama a dat in judecata Carolina de Nord pe acest motiv si a amenintat statul cu stoparea subventiilor federale alocate statului. La fel, statul Alabama a adoptat o lege care interzice persoanelor transgender sa foloseasca toaletele sexului opus, dar legea a fost suspendata dupa ce Administratia Obama a amenintat Alabama cu sanctiuni similare celor din Carolina de Nord.

 La nivel de corporatii, Target, unul din cele mai mari magazine din America, a dorit sa fie prima corporatie din America care sa integreze in mod total toaletele si vestiarele femeilor cu ale barbatilor. Toalelete si vestiarele ei au fost integrate luna trecuta, ceea ce a cauzat crestinii americani sa lanseze o petitie impotriva magazinelor Target care până in prezent a strâns peste 1,1 milioane de semnaturi. Crestinii au inceput sa si boicoteze magazinele Target, iar cotele de pe bursa ale companiei au scazut vertiginos in doar câteva săptămâni.

 New York-ul nu s-a lasat nici el mai pre jos. Primarul New York-ului a anuntat un boicot impotriva restaurantelor Chick filet din oras pentru ca proprietarii lor sunt crestini care si-au exprimat public opozitia fata de casatoriile homosexuale. Si tot in New York a fost adoptata o ordonanta municipala care pedepseste cu amenzi grele de până la $250.000 companiile, persoanele, ori institutiile care refuza sa permita persoanelor transgender să folosească toaletele care ei si le doresc. Nu gresim – $250.000 in amenzi daca cineva ar indrazni sa interzica unui barbat sa foloseasca toaletele femeilor! Ordonanta asta e infricosatoare si intimideaza. Luna trecuta o mama a avut curajul sa critice ordonanta dupa ce fiica ei de 14 ani i-a descris urmatorul incident. Tânara si colegele ei foloseau un vestiar pentru fete când dintr-o dată au văzut un bărbat in toată firea ieșind de sub dușul alocat fetelor cu doar un prosop în jurul coapselor. Fetele erau intre 7 și 14 ani si s-au inspăimântat. Comentariul mamei s-a incheiat cu afirmatia, cu care tot mai multi părinti sunt de acord zilele astea, că “e mizerabil să fii părinte în zilele noastre“.

 Studentii Americii sunt spalati pe creier cu ideologia de gen. [Recomandam un video clip de 5 minute pentru a intelege gravitatea problemei. Notati, printre altele, serenitatea (seninătatea) cu care studentii dau raspunsuri ingrozitor de sinistru la intrebarile unui barbat normal: https://www.youtube.com/watch?v=xfO1veFs6Ho&feature=youtu.be.] Atât de extrema si populara a devenit ideologia de gen incât studentii de la Stanford University din California au lansat o petitie mai devreme in an cerând un/o nou presedinte/presedinta a universitati. Au si stipulat in petitie caracteristicile acestei persoane: un bărbat transformat chirurgical in femeie, lesbiană, și de rasă asiatica.

 Indoctrinare in transgenderism

 Ideologia de gen incepe sa fie impusa si angajatilor companiilor. Corporatiile americane isi indoctrineaza muncitorii in transgenderism sa accepte comportamentele bizare ale persoanelor transgender. Tot mai multi angajati sunt trecuti prin cursuri de “incluziune sociala” pentru a fi sensitivizati si obisnuiti cu transgenderismul. Unii parinti sunt si mai agresivi si recurg la actiuni judecatoresti. Un caz celebru a fost instituit luna trecuta de doi parinti din Minessota impotriva gradinitei fiicei lor cerind ca gradinita sa ofere cursuri in transgenderism copiiilor de la gradinita. Iar dincolo de Atlantic, in Marea Britanie, Ministerul Educatiei a lansat idea de a permite copiilor de patru (4) ani sa-si aleaga sexul “preferat”. In alte cuvinte copiii sa fie intrebati “cum vrei sa te identifici, ca baiat ori fata”, la fel cum li s-ar cere sa-si exprime preferinta pentru inghietata de ciocolata ori de vanilie. Si tot din Marea Britanie a parvenit recent stirea ca peste 1.400 de copii britanici sufere de confuzie de gen, un numar dublu in comparatie cu anul precedent. Terapia cu acesti copii costa milioane de lire sterline anual. Confuzia sexuala a acestor copiii e rezultatul direct al educatiei sexuale din scoli si a predominantei ideologiei de gen in scolile britanice.

 La ora actuala, nebunia aceasta se extinde in Occident ca un foc de paie. Din nefericire, cei care au curajul sa se impotriveasca sunt putini, de teama de a nu fi etichetati drept ingusti la minte ori bigoti. Dar exista si exceptii. Doi profesori de la Universitatea din Alberta, Canada, au lansat un atac vitriolic la adresa autoritatilor provinciei pentru ca promoveaza ideologia de gen in scoli. Au numit politica asta “teribil de fara sens”, “iresponsabila” si “periculoasa” pentru tineri.

 Actiunea Colegiului de Pediatrie

 La fel de curajoasa a fost si actiunea Colegiului American de Pediatrie (American College of Pediatricians) care in martie a lansat un document fundamental care atentioneaza ca ideolgia de gen daunează copiilor. Redăm in română câteva paragrafe din acest document extrem de important.

 Colegiul American de Pediatrie indeamna pedagogii si legiuitorii să respingă toate politicile care conditioneaza copiii sa accepte ca normala identificarea, la nivel hormonal ori prin metode chirurgicale, cu sexul opus. Datele biologice obiective, nu ideologia, determina realitatea.

Câteva concluzii.

 1. Sexualitatea umana este o trasatura obiectiva biologica si binara: XY si XX sunt indicii genetice sanatoase, nu indicii ale unor malformatii genetice. Normalitatea pentru fiinta umana este sa fie conceputa fie ca persoana masculina ori feminina. Sexualitatea umana e binara prin natura ei intrinseca, cu scopul evident de reproducere umana si perpetuarea in mod normal a speciei. Principiul acesta e evident. Dezordinile foarte rare de diferentiere sexuala, inclusiv feminizarea testiculara, sunt deviatii medicale identificabile de la norma sexuala binara. Pe buna dreptate ele sunt caracterizate ca dezordini sexuale. Dar persoanele care sufera de aceste dezordini nu constituie un al treilea sex.

 2. Nimeni nu se naste cu un gen. Fiecare persoana se naste cu un sex biologic. Genul (identificarea subiectiva ca barbat ori femeie) este un concept sociologic si psihologic. Nu unul obiectiv biologic. Nimeni nu se naste cu o intelegere subiectiva ca apartine sexului masculin ori feminin. Aceasta descoperire se dezvolta in timp si, la fel ca si toate celelalte procese de dezvoltare, poate fi distorsionata de impresiile subiective ale copilului, relatiile si experientele nefavorabile incepind din anii copilariei. Persoanele care “simt ca apartin sexului opus” ori “undeva in mijoc” nu constituie al treilea sex. Ei ramin biologic vorbind barbati si femei.

 3. Impresia unei persoane ca ea ori el este ceva ce nu este constituie evidenta unei gândiri confuze. Când un baiat sanatos care biologic e baiat crede ca este fata, sau când o fata sanatoasa care biologic e fata crede ca este baiat, o problema psihologica obiectiva apare care exista in mintea lor nu in trup si trebuie tratata ca atare. Copiii acestia sufera de disforie de gen, o boala a mintii recunoscuta in manualele Asociatiei Americane de Psihiatrie.

 4. Pubertatea nu este o boala, iar hormonii de blocare a pubertatii pot fi periculoși. Hormonii folositi pentru blocarea pubertatii induc o stare de boala – absenta pubertatii – si inhiba cresterea si fertilitatea intr-un copil care inainte era sanatos biologic.

 5. Conform datelor statistice publicate de Asociatia Americana de Psihiatrie, 98% dintre baietii care sufera de confuzie sexuala si 88% dintre fetele care sufera de confuzie sexuala își revin la normal siîși accepta sexul biologic dupa ce trec de anii pubertatii.

 6. Copiii care folosesc blocanti ai pubertatii (“puberty blockers”) pentru a se identifica cu sexul opus vor avea nevoie de hormoni de revenire la sexualitatea normala in anii târzii ai adolescentei. Acesti hormoni sunt asociati cu riscuri mari de sanatate, inclusiv tensiune arterială, atacuri de cord si cancer.

 7. Incidenta suicidului la persoanele care isi schimba sexul biologic prin proceduri chirurgicale ori folosesc hormoni pentru a dobandi sexul opus este de 20 de ori mai mare ca la restul populatiei, si asta chiar si in Suedia, o tara cu un grad ridicat de toleranta fata de persoanele transgender. Care persoana intreaga la minte ori cu compasiune ar condamna astfel de tineri la un astfel de destin stiind ca 88% dintre fetele si 98% dintre baietii care sufera de confuzie sexuala in anii pubertatii isi revin la normal?

 8. Conditionarea copiilor sa gandeasca ca adoptarea unui mod de viata, prin folosirea hormonilor ori prin operatii chirurgicale, care corespunde sexului opus este sanatos si normal este un abuz la adresa copiilor. Adoptarea si promovarea discordantelor de gen prin intermediul educatiei publice si legislatie va cauza confuzie in copii si parinti, si ii va face pe tot mai multi copii sa mearga la “clinicile de gen” unde li se vor prescrie hormoni pentru blocarea pubertatii. In acest caz, sansele sunt virtual totale ca acesti copii, odata deveniti adulti, vor adopta un stil de viata care le va cauza cancer, dependenta de hormoni, si mutilarea organelor genitale prin interventii chirurgicale. [Textul in engleza a documentului Colegiului American de Pediatrie il aflati aici: http://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children]

THE ENGLISH SECTION

 On Saturday, June 4 a Texas wide rally is scheduled to be held on the South Steps of the Capitol Building in Austin, Texas to protest Barnevernet’s seizure of the Bodnariu children and Norway’s violations of the family’s human rights. The event will start at 10 a.m. and will last till noon. All of you are invited. Stay tuned for updates.

 Sambata 4 iunie este programat un mitting la Cladirea Parlamentului Texas din Austin (locatia South Steps), pentru a protesta confiscarea copiilor familiei Bodnariu si incalcarea drepturilor familiei de catre Norvegia. Evenimentul va incepe la ora 10 dimineata si va tine pina la amiaza. Toti sunteti invitati. Urmariti detalii aditionale in saptaminile care urmeaza.

THE ENGLISH PAGE

 Still on the subject of the Bodnariu family in Norway, we publish the following material.

Norway rebuked at Houston’s international oil conference

 OTC (”Offshore Technology Conference”) is an annual event occurring in May in Houston, Texas, the world’s energy capital. It is the largest conference of this nature in the world. Thousands of international businessmen, diplomats, politicians, engineers, journalists, and investors from more than 100 countries converge on Houston for the occasion, attend events, and network for four days.

 Houston’s Romanian community used this opportunity to protest, the first in May, Norway’s unlawful seizure by Barnevernet of the five (5) children of Marius and Ruth Bodnariu. Several members of the community picketed the conference in the morning holdings signs protesting Norway’s abusive and unconscionable conduct. Hundreds, if not thousands, of local and international visitors read the signs and were also given a specially prepared flyer protesting Norway’s insensitive action. Here’s the text of the letter:

 On November 16 and 17, 2015 Barnevernet, Norway’s Child Protection Services, seized, without court order, the five (5) children of tender age of Marius and Ruth Bodnariu, a Romanian-Norwegian married couple, because of the family’s Christian faith. The family is Pentecostal. At the time of the unlawful seizure, the children were between three (3) months and nine (9) years old, and the parents 36. After the seizure, the children were dispersed to live in foster homes in three (3) different cities around Norway , hundreds of kilometers apart from their parents and from one another. This is unacceptable, and you can only imagine the harm and mental anguish this has caused the children and their parents.

 The seizure of the children was done without court order and without any prior proceedings in a court of law allowing the police or Barnevernet to seize the children. The four (4) oldest children were seized from the family without the knowledge of their parents. The youngest child was seized by force after four (4) police officers and two (2) Barnevernet social workers arrived, under cover of darkness, at the family’s farm and demanded the three-month old baby be turned over to them. Anything of this nature would have been unheard of in the United States , Texas , or anywhere else in the civilized world.

 The mother of the children is a pediatric nurse and has worked, prior to her marriage, with Romania ‘s orphans for years. The father is an IT specialist working for the municipality of Naustdal , the small town in South-West Norway where the family lives. Documents which  surfaced in the course of the proceedings reveal, unmistakably, that Barnevernet was motivated, in seizing the children, by the family’s Christian faith. They state Barnevernet was “worried that the parents’ parenting style is based on the Bible.” This is a gross violation of human rights, of religious liberty, and of parental rights on the part of the Norwegian authorities.

 The BBC has done a documentary on this tragedy, and on April 16, 2016 more than 60,000 individuals held many demonstrations around the globe, covering nearly all time zones, condemning the seizure of the children. Different publications in the United States and Europe have also condemned the children’s abduction and have demanded their release.

 Please consider reminding your Norwegian business partners that neither Barnevernet nor Norway are above the law, and that Norway has an obligation to abide by international treaties which demand respect for parental rights, religious liberty, and the rights of children to know and be raised by their biological parents.

 Please take the time to learn more about this case by visiting the official website of the global movement for the release of the Bodnariu children at http://www.bodnariufamily.org. Thank you.

SITURILE AFR ANTIPORNOGRAFIE SI ANTIPROSTITUTIE

 Vizitati situl antipornografie AFR www.PornografiaRaneste.ro in numar cit mai mare si deveniti prietenii nostri pe site. De cind a fost lansat la inceputul anului trecut, pe site am postat zeci de articole, studii, materiale video si marturii. Situl antipornografie a fost facut de dl Alexandru Dragoman (AFR Constanta). Ii multumim.  Continuati deasemenea sa vizitati si situl antiprostitutie http://www.antiprostitutie.ro/category/stiri/. Situl e administrat de dl Sorin Balajel, voluntar AFR. Ii multumim.

BROSURILE AFR

 In septembrie 2014 am tiparit 5000 de brosuri informative AFR in care ne identificam ca organizatie, cine suntem, ce facem, ce am facut, ce planuri de viitor avem. Gratie unora dintre cititorii nostri si a membrilor AFR, pina la finele anului 2014 am distribuit toate pliantele. In ianuarie 2015 am mai tiparit 5000 de exemplare pe care deja le-am epuizat. Am mai tiparit inca 5.000 din care inca mai avem disponibile citeva mii. Pliantele sunt gratuite. Cei care doriti sa le aveti si, mai ales, sa le dati celor din comunitatile dvs, inclusiv biserici ori parohii, va rugam sa ne scrieti si vi le vom trimite pe cheltuiala noastra. Avem nevoie doar de numele dvs, telefonul si adresa. Scrieti-ne la office@alianta-familiilor.ro.

VRETI SA FITI INFORMATI?

 Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cât si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

 Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Vă mulțumim.

ANUNTURI

 Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

 Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.