Similarități îngrijorătoare la vizita copiilor, între cazul familiilor Bodnariu și Nan

familia-nan1Să purtăm în rugăciune familiile Nan și Bodnariu și toți copiii românilor din Norvegia care sunt departe de căldura și dragostea mamelor și taților lor. Bunul Dumnezeu să rezolve cazurile acestea și să ne ajute să luptăm împreună cu aceste familii până caâd își vor primi copiii înapoi.

Similarități îngrijoratoare, la primele vizite cu copiii, între cazul familiilor Bodnariu si Nan

O prietenă a familiei Nan spune căci copiii familiei Nan au avut arsuri și zgârieturi la întâlnirea cu părinții lor.

Dupa cum stiti, in weekend-ul trecut, am citit vestea șocantă si foarte îngrijoratoare a pastorului Cristian Ionescu despre băietii lui Marius si Ruth Bodnariu după prima întâlnire a lui Marius cu băietii:

Marius Bodnariu la joaca cu copiii Photo

Marius Bodnariu la joaca cu copiii Photo

Matei avea pe spate o julitură urâtă și vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe față. La întrebările părinților prin care se cereau detalii, reprezentanții Barnevernet nu a dat prea multe explicații, trecând repede peste aceste aspecte. Explicațiile lor erau că din vina lui Matei, a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări și a căzut cu fața de trepte. Noi ne întrebăm, dacă ar fi avut aceste semne copiii în momentul în care au fost luați în custodie, ar mai fi fost Marius astăzi în libertate? Ar fi acceptat Barnevernet și din partea părinților astfel de explicații cu privire la vânătăile și juliturile copiilor? De asemenea, suntem îndreptățiți să ne întrebăm, sunt copiii mai în siguranță acum decât acasă, și câtă grijă au de ei acolo unde sunt? Iar dacă așa ceva s-ar putea întâmpla oricum, de ce Barnevernet nu mai este așa de preocupat de integritatea fizica a copiilor? De ce nu s-a sesizat Barnevernet din oficiu? Sau, pe ei nu-i trage nimeni la răspundere și de asta fac ce vor?

Apoi, parintii surogat incearca sa rastoarne religia copiilor:

Matei spune că doamna la care stă a râs de cântecelul lui creștin „Barca mea e mică” – cântecelul lui preferat – și i-a spus că este o prostie. Matei a întrebat-o pe mami dacă e o prostie cântecelul „Barca mea e mica”? Mai târziu, Matei i-a spus lui Marius că mami e mai mare!? Întrebat ce vrea să spună, el completează spunând că mami are părul lung și ea face copii, de asta e mai mare decât tati – îndoctrinare feminista?! (Comunicatul pastorului Cristian Ionescu – ATENȚIE! CAZUL BODNARIU – GRAVE MOTIVE DE ÎNGRIJORARE – COMUNICAT OFICIAL BILINGV – 12 FEBRUARIE, 2016)

Acum, aflam ca si sotii Nan au vazut arsuri si zgarieturi pe copiii lor la intalnirea recenta:

La fel au fost găsite urme de arsuri pe spate la Bianca, iar Dragoș era cu zgârieturi pe fata, vezi doamne s-a bătut la grădiniță cu un alt copil.

Dar dacă erau gasiti asa la familia biologica iar fi pus sa facă închisoare, nu? Abuzează de copii în care stăteau foarte bine în familia lor.

Răspunsuri la fel de vagi la întrebările părinților. Nu au dat prea multe explicații. Oare de ce?

La fel, religia copiilor a fost atacata, fetita explicandu-i mamei ca nu exista Dumnezeu. (VEZI AICI – Update Familia Nan – Părintii surogat îi invață pe copii ca nu exista Dumnezeu (Sursa – Prietena fam. Nan)

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Foto 1: copii ai familiei Nan

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.