Pastor Samy Tuțac – Doamnă Ambasador, DE CE NE RĂPIȚI COPIII?

ambasador-norvegian-la-bucuresti

Excelenței sale Tove Bruvick Westberg, ambasadorul Norvegiei în România,

DE CE NE RĂPIȚI COPIII?

Doamnă Ambsasador, am ascultat cu atenție explicațiile dumneavoastră, cu privire la răpirea copiilor familiei Bodnariu și a celorlalți copii români din Norvegia. Am vazut și comunicatele seci ale Ambasadei Norvegiei. Ați vorbit frumos, ați încercat să fiți elegantă, dar la fel ca și alți funcționari din Vest, ne vorbiți cu superioritate. În plus, aveți impresia că noi, dacă suntem ceva mai săraci, suntem și proști. Dacă, în anii de când sunteți în România, nu ați reușit să ne cunoașteți, problema nu este la noi.

Doamnă Ambasador, noi am trăit 45 de ani într-o dictatură, nu așa de bine pusă la punct cum este dictatura național-socialistă norvegiană, dar tot dictatură. Ne era frică unii de alții (cum se întâmplă în Norvegia astăzi), eram urmăriți, iar unii erau luați noaptea cu duba Miliției (tot neagră ca a Barnevernetului) și duși departe de casă (exact ca la voi). Este adevărat, torționarii noștri comuniști nu erau așa de “educați” cum sunt torționarii voștri de la Barnevernet. Ei nu luau copiii de la sânul mamei, iar dacă se întâmpla totuși, aveau demnitatea să nu afirme că urmăresc “interesul superior al copilului”, eventual al partidului comunist.

Doamnă Ambasador, înțeleg că pentru dumneavoastră legea norvegiană este primordială, dar nu cred că legile dumneavoastră sunt intenționat făcute să distrugă familii. Sau dacă este așa, atunci aveți o problemă majoră de sistem, atunci Norvegia trebuie rapid izolată, exclusă din toate organismele internaționale și pusă la punct, urgent. Un asemenea focar de infecție morală trebuie extirpat rapid, sunteți mai periculoși decât Statul Islamic.

Doamnă Ambasador, nu putem accepta explicațiile dumneavoastră despre independența totală a Barnevernetului. Nu există nicăieri în lume așa ceva. Și dacă prin absurd, o agenție oarecare își depășește atribuțiile, oriunde în lume poate fi oprită. Țara dumneavoastră de cine este condusă? Nu are Guvern? Nu are Parlament? Sau politica nazistă a Barnevernetului este politica statului asistențial norvegian? Decizia luată recent de instanțele dumneavoastră, aservite Barnevernetului, în cazul familiei Nan, confirmă temerile noastre: ÎN NORVEGIA DISTRUGEREA FAMILIILOR ESTE POLITICĂ DE STAT.

Continue reading NEWSNET CREȘTIN

One thought on “Pastor Samy Tuțac – Doamnă Ambasador, DE CE NE RĂPIȚI COPIII?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.