NAȘUL.TV: CAZUL BODNARIU – Norvegia consideră alăptatul un “abuz religios”!

norway-return-the-children-to-bodnariu-familyby Radu Moraru

Tragedia familiei Bodnariu din Norvegia depășește orice limita a absurdului. Un stat prosper și democratic răpește 5 copii din sînul familiei pe un motiv cusut cu ață albă: abuz religios al părinților față de proprii copii!

Părinții au dreptul, doar o dată pe an, să depună o cerere pentru a-și recupera copiii! În acest timp, copiii răpiți sînt deja încredințați unor alte familii și sînt „scoși” la adopție internațională! O aberație monstruoasă care va mutila pe viață aâit copiii cît și părinții naturali sau adoptivi!

Motivatia Statului Norvegia sună ceva de genul, „copii îndoctrinați religios” și „abuzați fizic și moral prin pedepse și trageri de păr și de urechi”! Nimic concret, doar aluzii și acuzații extrem de subțiri!

Ok! Sa presupunem ca Norvegia are dreptate si legile lor nu tolereaza „asa ceva”! Dar ce abuz religios au săvîrșit părintii asupra micuțului de 4 luni, sugar la pieptul mamei?! L-au fortat părintii pe micuț sa învețe rugăciuni cu forța?! Sau să cînte corect imnuri bisericesti?! L-au pus in genunchi să i se închine ore în șir lui Dumnezeu ?!

Oameni buni, credinciosi sau atei, eu cred ca „specialistii” norvegieni au ajuns la concluzia că prin laptele de mamă sugarul va fi îndoctrinat religios, deci abuzat cumplit!!! Incredibil!

Cînd au fost rapiti cei 3 ziaristi in Irak, Romania s-a dat peste cap sa îi recupereze! Nici astăzi nu știm cu ce costuri! Dar măcar avem un condamnat pentru terorism! Noi avem astazi 5 copii răpiti de un Stat, copiii unui cetățean român, și Iohannis freaca duda prin Miami iar CSAT-ul doarme în papuci!

Continue reading CAZUL BODNARIU

http://www.nasul.tv/norvegia-considera-alaptatul-un-abuz-religios/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.