OCTAVIAN LUNCAN: “L-am cunoscut pe Dumnezeu la Revoluție”

Octavian LuncanUn militar îl întâlnește pe Dumnezeu printre gloanțe

Veți  vedea mai jos Mărturia și veți afla ce s-a întâmplat de fapt. Oamenii sunt diferiți, sceptici, adesea indiferenți sau cârcotași. Oricine poate face o mărturie, despre un eveniment sau altul. E liber s-o facă, dacă ne e de folos, e bine, dacă nu, nici o problemă.

Oricine poate spune ce crede și cum i s-a întâmplat lui cutare sau cutare lucru sau eveniment. La Revoluție, în zilele de advent al Crăciunului, nu puțini români au căzut de-a dreptul pe genunchi, și-au făcut semnul crucii și s-au închinat lui Dumnezeu pentru că El a adus acele momente de schimbare cu 180 de grde.  Când se întâmplă ceva supranatural – concertat de Cineva nevăzut, fără să facem noi mai nimic, și pentru binele nostru – omul știe că nu e altceva decât providența și mâna cea bună a lui Dumnezeu.

Fiecare om, în felul său personal și prin cuvintele sale, va spune cum a avut el însuși revelația găsirii lui Dumnezeu. Fiecare dintre oameni își vede de drumul și preocupările lui, dar la unii se întâmplă că întâlnirea cu Dumnezeu este și rămâne un eveniment unic și special. E ca și cum nu ți-ai cunoaște tatăl “adevărat”, dar fiindcă ți-e bine și cu cel pe care îl ai aproape de tine, pentru că nu crezi că ți-ar putea fi altfel mult mai bine nu te interesează  de Tatăl  “acela”- ce ar putea să mai facă El în plus pentru viața ta personală?  Însă unii oameni tânjesc mereu după ceva care să le umple altfel inima lor.  Omul căzut în nevoi și mari restricții (comunism, închisoare, persecuții etc.), caută să apuce de mână pe Cineva mai puternic care să-l scoată la loc larg și inima sa să se bucure de soarele libertății depline.

Prin această mărturie nu dorim să vă îndreptăm atenția spre o religie sau un cult religios, ci înspre  însuși Dumnezeu.

Iisus Chrsitos  a zis: “Eu sunt Calea, Adevarul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.” (Evanghlia lui Ioan 14:6)

Video recomandat de C.T. Cristian

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.