Nebunia lui Bruce Jenner!

abc_jenner_sawyer_2_wy_150424_16x9_992

Șocul transgenderismului a devenit un ritual anual!

Acum un an Eurovision ne-a socat cu prezenta femeii cu barbă care, culmea, a câștigat marele premiu. In toamnă, Conchita a făcut turul Natiunilor Unite la New York si a pozat cu Secretarul General al ONU care zîmbea cu gura pâna la urechi.

In iunie anul acesta Bruce Jenner, fostul atlet american, s-a transformat din barbat in femeie, în anii 60 ai vietii sale! Știrea a făcut înconjurul lumii la viteza unui click de mouse, si singurele persoane care probabil inca nu stiu ca Jenner si-a mutilat genitalele pentru a deveni femeie, sunt cei care nu au acces la internet, nu citesc ziarele, ori nu li s-a spus de catre cei care au auzit ori citit.

Intrebarea, insa, este, cât timp va mai fi până când vom înceta să fim șocati, ne vom obisnui cu transgenderismul, vom fi desensitivizati față de această practică barbară, si vom zice, “de ce nu?”, “la urma urmelor sunt si ei oameni”, ori bine cunoscutul refren “cu ce mă afectează asta pe mine? Nu ma interesează“!

Acestea au fost atitudinile față de avort, homosexualitate, pornografie, eutanasie, suicidul asistat, avortul selectiv, infanticidul, avortul post-natal si alte manifestari dezumanizante si depravate ale vremurilor noastre.

Citiți continuarea în Armonia Magazine USA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.