Celebrul tenor spaniol, PLACIDO DOMINGO, s-a retras și nu a onorat un spectacol la care participa și Conchita Wurst (austriacul travestit)

domingo_09142011În cotidianul National din 7 Mai 2015, Cătălin Dumitrescu titrează  o știre mondenă,  în care bunul simț și morala creștină au ajuns  nod gordian  la Opera  de stat din Viena:

 «Tenorul spaniol Placido Domingo s-a retras “din cauza unei afectiuni medicale” dintr-un spectacol pe care ar fi trebuit sa il sustina alaturi de Conchita Wurst pe scena Operei de Stat din Viena.

CAP D'ANTIBES, FRANCE - MAY 22:  Conchita Wurst attends amfAR's 21st Cinema Against AIDS Gala Presented By WORLDVIEW, BOLD FILMS, And BVLGARI at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 22, 2014 in Cap d'Antibes, France.  (Photo by Venturelli/WireImage)
Conchita Wurst – Photo by Venturelli/WireImage

Celebrul tenor spaniol ar fi trebuit sa cante alaturi de Conchita Wurst, cantaretul travestit austriac care a castigat editia din 2014 a concursului Eurovision, in spectacolul intitulat “Pop meets Opera”, pe 17 mai. Placido Domingo a fost inlocuit in acest show de tenorul peruan Juan Diego Florez. Reprezentantii Operei de Stat din Viena nu au dezvaluit natura afectiunii de care sufera Placido Domingo, insa starea de sanatate precara a artistului spaniol l-a obligat sa isi amane seria de cinci reprezentantii ale operei “Nabucco” de Giuseppe Verdi, pe care ar fi trebuit sa le sustina pe scena aceleiasi institutii vieneze incepand din 10 mai.»

Sursa (Comentati si cititi aici): http://www.enational.ro/showbizmonden/monden/placido-domingo-nu-haleste-wurst-474466.html/#ixzz3Zx7H7k00

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.