Bodyguardul lui Miron Cozma – Omul potrivit în orice Guvern român!

ponta-oprea-niroby Ovidiu Albu

Este unul dintre cei mai importanti oameni politici si de stat ai momentului, insa se straduie sa fie cat mai discret.

Cu figura lui incruntata poate decide lesne soarta guvernului, de el depinde acum daca Victor Ponta mai zambeste mult din geamul Palatului Victoria sau daca Iohannis isi pune mai repede propriul om in fruntea Executivului.

De 15 ani este intr-o continua ascensiune, nu il lovesc deloc schimbarile politice, dimpotriva ii sunt extrem de benefice. Este un caz unic in istoria politicii post-decembriste, singurul personaj care a fost recompensat pentru ca a schimbat guvernele precum izmenele, transeele precum obielele.

Azi era in transee cu Adrian Nastase ca secretar de stat, prefect si ministru de Interne, a doua zi, hop, il gasim in liniile inamice la frecat gamela lui Traian Basescu, de i-a crescut gradul si functia pana la ministru al Apararii. Azi isi umfla pieptii bataios in spatele premierului Emil Boc ca vicepremier si dadea de pamant cu Ponta cel “fara de Dumnezeu”, pentru ca a doua zi, tup, cu sprancenele incruntate sa stea drepti langa noul Dumnezeu, ca prim-vicepremier al lui Victor Ponta.

Nu e foarte greu de ghicit, personajul este Gabriel Oprea. Omul de baza al tuturor guvernarilor din ultimii 15 ani, indiferent de alegeri si de cine se perinda la putere, omul față de care mai toata lumea pastreaza o tacere deloc respectuoasa, ci mai degraba tematoare. Influenta sa este atat de mare incat, inca un exemplu, n-a fost atins aproape deloc de carnagiile mediatice care ii vizau fie pe Traian Basescu sau Emil Boc, fie pe Victor Ponta. A vazut cineva pe la marile emisiuni de dezvaluiri si dezbateri ceva despre vicepremierul lui Emil Boc sau despre prim-vicepremierul lui Victor Ponta? S-a suflat vreo vorba despre Gabriel Oprea in multele campanii mediatice care zdrobeau pe oricine indraznea sa apara langa Traian Basescu si Emil Boc?

De unde provine toata aceasta omerta care il protejeaza pe Gabriel Oprea? Si nu numai pe el, ci si pe partidul ala fantoma al lui. Nicio televiziune n-a suflat vreo vorba cum ca Nicolae Dumitru “Niro”, arestat in dosarul Microsoft, este si secretar general al UNPR, partid din coalitia de guvernare.

Este o mare tacere, dupa cum tot tacerea acopera o mare gaura din CV-ul lui Gabriel Oprea. Poate ca acolo se gaseste explicatia traseului fulminant al generalului de intendenta. Potrivit CV-ului afisat pe site-ul Guvernului, Oprea a fost, intre 1990-1993, “ofiter de justitie militara activ”, dupa care urmeaza brusc un mare gol de vreo opt ani. CV-ul continua cu functiile avute incepand cu anul 2000, fostul simplu ofiter devenind om important in functii precum director adjunct la Colegiul National de Aparare, secretar de stat si mai departe se cunoaste.

Un indiciu despre activitatea misterioasa a lui Gabriel Oprea in cei opt ani se gaseste insa in acest filmulet postat pe Youtube, care ar merita o mult mai mare atentie. Aici il vedem pe actualul prim-vicepremier in anul 1996, mai brunet si mai vanjos, in rol de bodyguard al lui Miron Cozma, foarte atent ca multimea de fani infierbantati sa nu deranjeze scamele de pe hainele “luceafarului huilei”.

Continuarea AICI

Sursa: aktual24.ro

Foto: http://www.nasul.tv/2014/08/23/dezvaluiri

 

Advertisement

One thought on “Bodyguardul lui Miron Cozma – Omul potrivit în orice Guvern român!

  1. Pingback: Gabriel Oprea și …stabilitatea! | Revista ARMONIA - Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.