Pentru binele țării, Ponta vota cu Ion Rațiu

ponta-facebook-ratiu.minxrl30ytRomâni, pentru binele Țării …  VOTAȚI  KLAUS IOHANNIS

Atunci, în 1990, tânărul Ponta, dacă e sincer (ceea ce e destul de greu de crezut), vota cu schimbarea din temelii, nu voia un socialism-comunism cu față umană.

Ori, acum, ajuns continuatorul acelui sistem de gândire propulsat de Ion Iliescu și baronii săi de la orașe și sate, nu mai gândește tinerește alegându-l pe Ion Rațiu, omul de dreapta, care vorbea de o democrație autentică. Acum gândește  ca un om așezat, matur,  cu ochii la ciolan și la beneficiile prsonale și de grup, jmecherește, el dorește cu orice preț să ajungă la Cotroceni.

Sper că cunoașteți bine ce decreta despre astfel de lucruri marele istoric român Nicolae Iorga: “Nimeni nu are dreptul să se laude cu înaintașii săi dacă nu le calcă pe urme.”

Atitudinea candidatului Victor Ponta de a se lipi în mare grabă  și din interes de oameni cu renume deoarece asta dă bine la mase, aducându-i o popularitate pozitivă,  în acest fel (vezi și episoadele Simona Halep, Mircea Cărtărescu) nu doar că frizează  ridicolul și impostura, dar  aduce și  atingere eticii și moralei creștine,  societății românești în ansamblul ei.

Citiți și  Ponta își face reclamă cu fotografia lui Ion Rațiu

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.