Adrian Botez: CUMPĂNĂ FRÂNTĂ…

Adrian BotezEvreii consideră că este normal să-i scuipe pe creştini pe străzile Ierusalimului“, declară părintele Pierbattista Pizzaballa, custodele Vaticanului pentru locurilor sfinte din Ierusalim.

Citat într-un interviu din ziarul Haaretz, după un nou incendiu şi vandalizarea unei mânăstiri a ordinului Trappist în Latrun, unde inscripţia “Iisus a fost o maimuţă” a fost mâzgâlită în evreieşte, Pizzaballa i-a atenţionat pe evrei asupra modului în care creştinii sunt trataţi în Israel.

În legătură cu vechea problemă a incidentelor în care evrei ortodocşi extremişti îi flegmează pe membrii clerului creştin, Pizzaballa a declarat: <<Când am venit în această ţară, mi s-a spus că trebuie să ştiu că, dacă umblu în sutană prin oraş [Ierusalim], oamenii mă vor scuipa şi să nu mă consider jignit, întrucât e normal>>.

Indiferent de cât de înaltă i-ar fi poziţia, orice preot care circulă prin oraş va fi, mai devreme sau mai târziu, scuipat şi înjurat de către VREUN STUDENT DE YESHIVA (ŞCOALA RELIGIOASĂ EVREIASCĂ) – s.n.

Pizzaballa,care trăieşte în Israel de 22 de ani, este şeful Ordinului Franciscan în Orientul Mijlociu. Ca şi custode, este una dintre figurile cele mai înalte ale Bisericii Catolice şi are în grijă custodia celor mai importante Locuri Sfinte ale creştinătăţii, inclusiv Biserica Sfântului Mormânt, pe care creştinii o consideră drept loc al crucificării şi al învierii lui Christos, precum şi Biserica Nativităţii, din Bethlehem.

După mai mult de douăzeci de ani aici, el spune că cunoşste zonele din Ierusalim unde există riscul de a fi scuipat, inclusiv zona Porţii Jaffa şi Cartierul Armenesc.
Actele de vandalism de săptămâna trecută, de la mânăstirea Latrun, sunt ultimele  dintr-o serie de atacuri asupra instituţiilor creştine.

În februarie, urmare a unor incidente în Ierusalim, Pizzaballa i-a scris Preşedintelui Shimon Peres că, în ultimii ani, el şi colegii lui au învăţat să ignore provocările, dar că acestea au escaladat până la un punct în care devin intolerabile.
(…)Ulterior scrisorii către Peres, animozitatea anti-creştină a apărut şi în Knesset (parlamentul israelian), după ce Biblii creştine au fost trimise membrilor acestuia, iar parlamentarul Michael Ben Ari a rupt o copie a Noului Testament, în faţa camerelor de luat vederi. <<A fost şocant>>, declară Pizzaballa. <<Dacă tu, ca evreu, vrei ca oamenii să te respecte, trebuie ca şi tu să-i respecţi pe ceilalţi. Sunt miliarde de creştini pentru care această carte este sfântă>>.
De asemenea, remarcă ceea ce el consideră a fi un răspuns slab, din partea sistemului politic şi a publicului, în general, la gestul lui Ben Ari, spunând că s-au limitat la a declara că Ben Ari nu avea nevoie să facă ceea ce a făcut. <<E o lipsă de sensibilitate>>, spune p[rintele. <<Un gest de o asemenea gravitate se petrece şi nimeni nu face nimic. Practic, se neagă existenţa noastră aici>>”. Sursa: FrontPress.ro, dar şi deveghepatriei, din 11 septembrie 2012.
Apoi:
Televiziune  din Israel: <<Să-l crucificăm, din nou, pe maimuţoiul de Iisus!>>.
România: <<Sunteţi un neam de criminali! Ion Antonescu a fost un criminal, scuipăm pe Sfinţii Închisorilor şi pe Corneliu Codreanu! Am intrat peste voi în ţară, călare pe tancurile sovietice şi acum sunteţi vinovaţi de holocaust!>>” – cf. 20 octombrie 2014 de deveghepatriei.

…Nu, sfinte părinte Pizzaballa! Faptul că politicienii lumii şi Biserica Creştină (fie ea Ortodoxă, fie Romano-Catolică) acceptă astfel de lucruri, ca pe o normalitate (sau, cel puţin, ca pe o fatalitate! – ba chiar le trece sub tăcere!!!), este o TRĂDARE A DUHULUI UMANO-DUMNEZEIESC! Este o mârşăvie.

Evreii consideră că este normal să-i scuipe pe creştini pe străzile Ierusalimului (…)<<Când am venit în această ţară, mi s-a spus că trebuie să ştiu că, dacă umblu în sutană prin oraş [Ierusalim], oamenii mă vor scuipa şi să nu mă consider jignit, întrucât e normal>>.

…Ce senin o spui, părinte! Păi, dacă, spre exemplu, în România (acuzată de bandiţii plutocraţi internaţionali, de un holocaust pe care savantul evreu Norman Finkelstein îl numeşte “Industria holocaustului”!), pe stradă, un rabin ar fi fost scuipat, nu în mod repetat, CI O SINGURĂ DATĂ (de un dement!)! – pe cerul patriei noastre ar apărea, INSTANTANEU, bombardierele SUA (care SUA se ştie că sunt, dintotdeauna, slugile şi călăii năimiţi ai Israelului – căci “SUA sunt cea mai mare victorie a Iudeo-Masoneriei” – cf. Istoria Francmasoneriei, de Radu Comănescu şi Emilian Dobrescu, 1995) – care ne-ar măcelări, “pe rudă, pe sămânţă”, pe toţi, până la unul! Nici măcar nu s-ar face, cumva, cercetări, “anchete DNA”…ci, dintr-odată, am fi declaraţi, tacit, de întreaga lume terestră, subjugată Viţelului de Aur: “BESTII ALE TERREI”! – fără drept de apel/recurs, fără nicio prezumţie de nevinovăţie – “BESTII” care trebuie exterminate total şi cât mai degrabă! Aşa cum s-au pronunţat, în 1922 (deci, imediat după ciudata înfrângere a Puterilor Centrale, din 1918…!), la adresa germanilor, ministrul de externe german, Walter Rathenau, președintele Statelor Unite, Woodrow Wilson…(1).

Iar chestiunea “respectului reciproc” (<<Dacă tu, ca evreu, vrei ca oamenii să te respecte, trebuie ca şi tu să-i respecţi pe ceilalţi>>) este, te rog să mă ierţi, părinte Pizzaballa, pur şi simplu o prostie! Evreii plutocraţi nu respectă pe nimeni, de pe Terra. Cel mult, îi mituiesc zdravăn, pe unii slugoi, de la conducerea “naţiunilor” (termen iudeo-masonic!), pentru a-i reduce la tăcere şi a-i face complici (ori martori tăcuţi, “panseluţe mimozate”!), la toate monstruozităţilor făptuite de ei. Oriunde pe Terra, a te atinge de Yahwe, fie şi cu o floare (trebuie să recunosc că şi reacţia islamicilor, din 2006, faţă de imbecilitatea caricaturilor daneze, referitoare la Profetul Mahomed – a fost absolut normală!) (2) – înseamnă BLASFEMIE şi atrage nu arestări personale, ci represalii naţionale, din partea…”comunităţii internaţionale” (a se citi: “comunitatea plutocratică internaţională evreiască”!).

Cum vă permiteţi voi, nenorociţilor, să-l insultaţi pe cel care este nu doar Dumnezeul nostru, al creştinilor – ci şi Mântuitorul Lumii – deci, implicit, şi al vostru! – cu condiţia să abandonaţi poziţiile luciferizate şi caracteristice închinătorilor la Demonul Sângelui, Ihrinwe, mai curând decât la Dumnezeul-Demiurg! “Maimuţoi”, da? Ei, dacă El este “maimuţoi”, atunci voi înseamnă că nu puteţi fi/exista nici măcar la nivelul păduchilor, ori al larvelor!

…Despre ruperea Noului Testament, în plină sesiune a Knesset-ului/Parlamentului israelian, ce-aş putea zice? Aş putea zice că ai noştri conducători politici şi religioşi ori sunt nişte pişorcoşi, ori sunt nişte trădători sadea! La un astfel de gest oficial, SUA, dacă ar fi vorba de Parlamentul României (sau al oricărui stat-vasal! – în Parlamentul căruia, de faţă cu tot “natul”, vreun zăbăuc demnitar oficial ar face ferfeniţă Talmudul Rabinic, că-n el credeţi, voi, zarafilor lumii, mai dihai decât în oricare Dumnezeu!!!), ar reacţiona, cum am zis, cu bombardierele, pentru exterminare! Unde ne sunt, oare, NOUĂ, creştinilor, “bombardierele”? Pentru că nici posturile TV, nici ierarhii noştri bisericeşti nu ne-au informat despre acest gest suprem-blasfemiator, public, oficial sfidător, faţă de Dumnezeul nostru HRISTOS şi faţă de Noul Său Testament/Legământ cu omul! Eu, cel puţin, aş pune “bombardierele”, în primul rând, pe trădătorii noştri din interior – şi, abia apoi, aş mai vedea cum stau cu “muniţia şi armamentul din dotare”, pentru readucerea la raţiune (dacă mai este posibil aşa ceva, în raport cu gradul maxim de luciferizare criminală, al plutocraţiei mondiale!) a duşmanului, de-acum bine-ştiut, de 2.000 de ani încoace…!

…Şi eu nu citesc superficial niciun text! Am reţinut că locurile de maximă “scuipăciune” israelită sunt…şcolile/sionagogile rabinatului vostru turbat (de tip Yeshiva!). Da, rabinii voştri vor avea multe de “dat samă”, la Judecata din Urmă, pentru nenumăratele crime, deicide, genocide şi homicide, comise de evrei (unele crime ale tineretului evreu sunt comise, de fapt, de nişte “zombies”, căci tineretul “înrabinat” a devenit o simplă maşină de ucis, programată la sinagogă!).

…<<Sunteţi un neam de criminali! Ion Antonescu a fost un criminal, scuipăm pe Sfinţii Închisorilor şi pe Corneliu Codreanu! Am intrat peste voi în ţară, călare pe tancurile sovietice şi acum sunteţi vinovaţi de holocaust!>>

Dacă Ion Antonescu (cel care v-a scăpat cu viaţă, nesimţiţilor şi nerecunoscătorilor, din faţa comando-urilor SS naziste!), dacă trimisul Arhanghelului Spiritului/MIKAËL, Corneliu Zelea Codreanu (4) şi Sfinţii Închisorilor (…lui Valeriu GAFENCU aţi considerat că, prin presiuni internaţionaliste evreiesco-plutocratice, aveţi dreptul să-i smulgeţi aureola de pe frunte, şi chiar aşa credeţi că aţi făcut! – tot aşa credeţi că veţi putea să faceţi cu toţi martirii şi sfinţii Ortodoxiei Româneşti!)[5] – sunt, pentru voi, nişte “criminali” şi “scuipaţi” pe ei, atunci ce să mai zicem noi că ar fi toţi Karl Marx-ii voştri, toţi Ben Gurion-ii voştri, Menahem Begin-ii voştri, Ariel Sharon-ii voştri, Golda Meir-ele voastre etc. etc.:

a-“Poporul evreu în întregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominaţia lumii prin dizolvarea altor rase … şi prin stabilirea unei republici mondiale în care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetăţeni. În acestă Nouă Ordine Mondială copiii lui Israel … vor furniza toţi liderii, fără a întâlni opoziţie… “ (Karl Marx, intr-o scrisoare catre Baruch Levy, citata in Review de Paris, June 1, 1928, p. 574);

b-“RASA NOASTRA ESTE RASA STAPANITOARE. SUNTEM ZEI DIVINI PE ACEASTA PLANETA. SUNTEM DIFERITI DE CELELALTE RASE INFERIOARE, PRECUM ACESTEA SUNT DIFERITE DE INSECTE. DE FAPT, IN COMPARATIE CU RASA NOASTRA, CELELALTE RASE SUNT EXCREMENTE UMANE. DESTINUL NOSTRU ESTE DE A CONDUCE RASELE INFERIOARE. REGATUL NOSTRU PE PAMANT VA FI CONDUS DE LIDERII NOSTRI CU MANA DE FIER. MASELE NE VOR LINGE PICIOARELE SI NE VOR SERVI CA SI SCLAVI” (Menachem Begin, Prim-Ministru al Israelului intre 1977-1983);

c-In 1881, iudeo-francmasonul belgian Flerie scria:
Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!

d-“Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului“, ţipa iudeo-masonul Gambeta;

e-Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :
Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre”;

fJewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:
Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism
La acea data, 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei;

gHenry Kissinger, 1974:
Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia” ;

h-evreul J. Robert Oppenheimer ( 1904 – 1967 ), director al Manhattan Project, supranumit “tatal bombei atomice“ a depus eforturi deosebinte pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory. In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine. Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii. Referitor la Trinity test (denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra civililor japonezi) Oppenheimer cita din Bhagavad Gita :
Dacă lumina a o mie de sori ar exploda odată pe cer, ar fi ca frumuseţea celui puternic . Acum am devenit Moartea, distrugătorul lumilor”;

iAlbert Pike ( 1809 – 1891 ), iudeo-mason, gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma” :
Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu”;

j–  “Război de moarte creştinismului!” – răcnea iudeo-masonul Fr. Viviani;
k-“Ucideti germanii, oriunde ii veti gasi! Fiecare german este dusmanul nostru moral. Nu aveti mila de femei, de copii sau batrani! Omorati toti germanii – stergeti-i de pe fata pamantului!” (Llya Ehrenburg, Glaser, p. 111);

l-“Lupta împotriva Germaniei a fost dusă de luni de zile de fiecare comunitate evreiască, în fiecare conferinţă, în toate sindicatele şi de către fiecare evreu din lume. Există motive pentru a susţine că lupta noastră comună este de importanţă generală. Vom începe un război spiritual si material în întreaga lume contra Germaniei. Germania se luptă pentru a deveni, din nou, o mare naţiune, şi pentru a recupera teritoriile si coloniile pierdute. Dar interesele nostre evreieşti reclamă distrugerea completă a Germaniei…” (Valadimir Jabotinsky, in Mascha Rjetsch, ianuarie 1934);

m-“Spune-mi, o duc chiar asa de rau oamenii rai de pe pamantul asta, ei vaneaza si prind tot ce au chef sa manance! Ei nu sufera de indigestie, si nu-s pedepsiti de ceruri. Vreau ca Izraelul sa se inscrie in acel club, poate ca atunci omenirea va incepe sa se teama de noi, in fine, in loc sa le fie mila. Poate ca vor incepe sa tremure , sa le fie frica de nebunia noastra in loc sa ne admire nobletea! Lasa-i sa tremure ! Lasa-i sa ne cheme un stat nebun! Lasa-i sa inteleaga ca suntem o tara salbateca, periculoasa imprejurimilor noastre, anormala, ca am putea turba, ca am putea incepe cel de al 3-lea razboi mondial, pe neasteptate, sau ca intr-o zi am putea innebuni si da foc tuturor campurilor cu petrol din Asia Mica. Chiar daca imi demonstrezi ca actualul razboi este un razboi murdar, imoral, nu-mi pasa , vom incepe un alt razboi, vom ucide si vom distruge mai mult, si mai mult, si stii dece merita? Deoarece se pare ca acest razboi ne-a facut mai antipatici lumii necivilizate! Nu vom mai auzi acel nonsens despre unicitatea moralei iudaice . S-a terminat cu trancaneala ca un popor unic confera lumina natiunilor, s-a terminat cu unicitatea, nu mai este dulceata si lumina! La naiba!”
Izraeli former Prime Minister Ariel Sharon”;

n-“Vom avea un guvernamant mondial, ca va place sau nu. Singura intrebare care ramane este daca acel guvernamant va fi atins prin cucerire sau prin consimtire
Bancherul evreu , Paul Warburg, 17 Febr 1950, pe cand depunea marturie in fata senatului SUA;

o-“Noi , evreii, suntem distrugatori si vom ramane distrugatori, nimic din ceea ce puteti face voi, vor satisface cerintele noastre si necesitatile noastre”.
“You Gentiles”, de Maurice Samuels , pg 155;

p-“Un milion de arabi nu valoreaza o singura unghie a unui evreu
Rabbi Jakov Perrin, 27 Febr 1994, NY Times, February 28, 1994, pg 1;

q-“Am iesit afara, insotiti de Ben Gurion. Alon a repetat aceasta intrebare: ce e de facut cu populatia palestiniana. Ben Gurion a facut un semn cu mana care spunea: IMPINGE-I AFARA !” – cf. Iitzak Rabin , Rabin Memoirs, published in the New York Times, 23 October 1979; da, YTZHAAK RABIN, PE CARE EVREII L-AU ASASINAT, ÎN 4 NOIEMBRIE 1995, PENTRU POLITICA LUI DE PACE CU PALESTINIENII ARABI!!!;

r-“Trebuie sa folosim teroarea, asasinarea , intimidarea , confiscarea teritoriala si taierea tuturor serviciilor sociale pentru a epura in Galileea, toata populatia ei araba”.
Izrael Kunik, The Kunik Memorandum;

s-“De fiecare data cand facem ceva, tu-mi spui mie ca America o sa faca asta si o sa faca ailalta, eu vreau sa-ti spun ceva foarte clar: nu te ingrijora ca America pune presiune asupra Izraelului, caci noi controlam America, si americanii o stiu!
Ariel Sharon oct 3, 2001 , lui Perez , la Radio Izrael;

ş-“Trebuie sa ucidem toti palestinienii care nu se resemneaza la gandul de a trai aici ca sclavi”.
Gen Heilbronn, din comitetul pentru realegerea generalului Shlemelahad, primar al Tel Avivului, Oct 1983;

t-Ben Gurion avertizeaza in 1948 :
Trebuie sa facem totul ca sa ne asiguram ca palestinienii nu se intorc niciodata, asigurandu-ne compatriotii zionisti ca palestinienii nu se vor intoarce niciodata la casele lor, deoarece cei batrani vor muri iar cei tineri vor uita”;

ţ-“Nu exista asa ceva care sa poarte numele de “palestinieni”, acestia n-au existat niciodata”!
Golda Mair, iunie 15, 1969;

u-“Cum sa returnam teritoriile ocupate: nu exista nimeni caruia sa le returnam!
Golda Mair, 8 martie 1969;

v-“Palestinienii ar trebui zdrobiti ca greierii, cu capetele zdrelite de bolovani si de ziduri
Izraeli prim ministru din acea vreme, catre colonistii evrei, NY Times, April 1, 1988;

w-“Palestinienii sunt bestii ce merg pe doua picioare
Menahem Begin, catre Knesset , in Amnon Kapeliuc , New Statesman, 25 June, 1982;

x-“Exista o mare prapastie intre noi, evreii, si dusmanii nostri. Nu doar la capitolul abilitati ci si in privinta moralei, culturii, sanctitatii vietii si a constiintei. Ei ne sunt vecini aici, dar, situati fiind la o distanta de cateva sute de metri de noi, ei par a fi oameni care nu tin de acest continent, de lumea noastra, ci de alta galaxie”.
Izraeli President Moshe Katzav , the Jerusalem Post, 10 May, 2001;

y-George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:
Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume“ …

La litera “z”, socotiţi că sunt mii şi milioane de alte afirmaţii la fel de violent-iresponsabil-luciferice, cu totul asemănătoare, în conţinut, celor citate de noi, mai sus…!
Surse multiple: Saccsiv’s Weblog, http://www.stiricrestine.ro, http://www.facebook.com, http:/secretelezeilor.wordpress.com, gandul.info etc. etc.
…Eu ştiu că voi, complotiştilor lumii plutocrat-evreieşti, nu aveţi cum să învingeţi, având, de partea voastră, doar un biet arhanghel căzut. Eu ştiu, ca şi Nae Ionescu, că frământarea şi disperarea voastră metafizică şi transtemporală vin de la gândul: “Dar dacă, totuşi, cel asasinat de noi, pe Golgota, este Singurul Mântuitor Posibil?” Da, sunteţi atât de turbaţi de acest gând cumplit, încât, acum, singura voastră acţiune este cea violentă şi cretină: să mâzgâliţi, pe pereţi, blasfemii tâmpite, să scuipaţi, ca ultimii handicapaţi mentali ai lumii, să măcelăriţi, cu orbire, tot ce stă între voi şi Lumina (atât de crâncen-stingheritoare, pentru voi!) Lumii/HRISTOSUL – cadavrele asasinaţilor să fie zid între voi şi Adevărul Hristic! UNIC!
…Nu puteţi face mai mult decât să distrugeţi. Nu mai sunteţi, demult, nici măcar fiii lui Yahwe. V-aţi iluzionat, în mod tâmp, cu sprijinul/ocrotirea din partea…Marelui Iluzionist/SATANA! Până şi el/Satana se va lepăda de voi, în acel ultim ceas, ca de nişte gunoaie ce sunteţi…Pentru că, în primul rând, El/SATANA trebuie să-şi scape/salveze/mântuiască propriile lui aripi, pârlite de fulgerul Dumnezeiesc!!!

…Acelora dintre voi care încă mai aveţi rămăşiţe de conştiinţă, mă adresez, aici şi acum:

Faceţi supremul efort de a vă îmblânzi şi lumina sufletele voastre înspăimântate de moarte, faceţi efortul de a vă căi, de a lăsa din mână topoarele însângerate de asasinarea unor victime nevinovate, MARTIRI AI ADEVĂRULUI-HRISTOS! Nu există decât o singură MÂNTUIRE şi nu există decât un singur MÂNTUITOR! Plecaţi-vă, spăşiţi, nu cu încrâncenare de ucigaşi, plecaţi-vă în faţa Luminii Lui Măreţe şi BLÂNDE, ATOTIERTĂTOARE!!!

…Ascultaţi, măcar, de profeţii voştri veterotestamentari:

10.
Ascultaţi cuvântul Domnului, voi conducători ai Sodomei, luaţi aminte la învăţătura Domnului, voi popor al Gomorei!
11.
Ce-mi foloseşte mulţimea jertfelor voastre?, zice Domnul. M-am săturat de arderile de tot cu berbeci şi de grăsimea viţeilor graşi şi nu mai vreau sânge de tauri, de miei şi de ţapi!
12.
Când veneaţi să le aduceţi, cine vi le ceruse? Nu mai călcaţi în curtea templului Meu!
13.
Nu mai aduceţi daruri zadarnice! Tămâierile Îmi sunt dezgustătoare; lunile noi, zilele de odihnă şi adunările de la sărbători nu le mai pot suferi. Însăşi prăznuirea voastră e nelegiuire!
14.
Urăsc lunile noi şi sărbătorile voastre sunt pentru Mine o povară. Ajunge!
15.
Când ridicaţi mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, şi când înmulţiţi rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge; spălaţi-vă, curăţiţi-vă!
16.
Nu mai faceţi rău înaintea ochilor Mei. Încetaţi odată!
17.
Învăţaţi să faceţi binele, căutaţi dreptatea, ajutaţi pe cel apăsat, faceţi dreptate orfanului, apăraţi pe văduvă!
18.
Veniţi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, şi de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face.
19.
De veţi vrea şi de Mă veţi asculta, bunătăţile pământului veţi mânca.
20.
Iar de nu veţi vrea şi nu Mă veţi asculta, atunci sabia vă va mânca, căci gura Domnului grăieşte.
21.
Cum a ajuns ca o desfrânată cetatea cea credincioasă şi plină de dreptate? Dreptatea locuia în ea, iar acum este plină de ucigaşi.
22.
Argintul tău s-a prefăcut în zgură şi vinul tău este amestecat cu apă;
23.
Mai-marii tăi sunt răzvrătiţi şi părtaşi cu hoţii; toţi iubesc darurile şi umblă după răsplată. Ei nu judecă orfanul, iar pricina văduvei nu ajunge până la ei”… – cf. Isaia, cap. 1, p. 675.

Căci ştiţi, şi voi, că Sfârşitul Acestei Lumi (în care aţi încercat doar să vă înşelaţi, cu puterea trecătoare a istoriei însângerate!) este teribil de aproape! Se zice că epoca numită de hinduşi Kali Yuga este de doar 432 de ani…Deci, din clipă în clipă se aşteaptă sunetul trâmbiţei finale, care, pentru nişte “specialişti în ticăloşie”, cum sunteţi voi, trebuie să fie unul îngrozitor!

…Nu mai amânaţi. Nu vă mai autoînşelaţi, la modul imbecil, cu “sprijinul extratereştrilor” şi cu “tratatele voastre secrete cu Dumnezeu” – pe care-l “trataţi” ca pe o slugă de casă, ca pe un lacheu personal! Aţi înjosit şi pângărit absolut tot ce aţi atins! E vremea să n-o mai faceţi pe proştii, şi să vă veniţi în fire!

…Dar, din păcate, aceleaşi vorbe, de mai sus, le adresez şi aşa-zişilor noştri “conducători” politici, de ei înşişi zişi “creştini”, precum şi acelora dintre ierarhii Bisericii Lui HRISTOS, care, în mod laş şi descalificant, şi-au trădat şi-şi trădează, în continuare (cu o inconştienţă şi cu o iresponsabilitate demente!), atât “turma” umano-divină, cât şi pe Păstorul Suprem, al Cerului, Pământului şi al VEŞNICIEI!!!

…Nici voi, zarafilor lumii, dar nici trădătorii din sânul Ortodoxiei/Bisericii Lui HRISTOS – nu mai ştiţi să ţineţi cumpănă dreaptă, în Duhul vostru, pentru Drept Cuvântul-HRISTOS!

CUMPĂNA VOASTRĂ NU-I NUMAI STRÂMBĂ, CI CHIAR S-A FRÂNT DE TOT!

…Aşa că numai Unul Dumnezeu-HRISTOS vă mai poate scăpa de veşnicul întuneric, nesăbuiţilor, nebunilor şi orbilor ce sunteţi!!!

prof. dr. Adrian Botez

NOTE
[1] – “Ațâțarea Germaniei nu a început cu acea declarație de război din 23 martie 1933. După sfârșitul Primului Război Mondial, blocada navală britanică împotriva Germaniei a dus la moartea a peste 100.000 de civili germani. Această blocadă a durat până la semnarea tratatului de la Versailles din 1919, căruia i s-a adăugat un document numit Politica pastorală a lui Morgenthau, semnat de președintele Statelor Unite, Woodrow Wilson. Acest document, găsit în 1968 printre hărtiile fostului președinte american Lyndon Baines Johnson, păstrat în prezent la Centrul de Cercetare Sid W. Richardson din Austin, specifica intenția Statelor Unite de a-i extermina pe absolut toți germanii, care sunt „din naștere o rasă războinică” și transformarea Germaniei într-o „pășune”. În 1922, evreul ajuns ministru de externe german, Walter Rathenau, instiga Franța la uciderea tuturor germanilor și colonizarea Germaniei cu populații străine” – cf.  secretelezeilor.wordpress.com

[2] “Cotidianul danez “Jyllands-Posten” a starnit furia intregii lumi musulmane si a iscat un imens scandal diplomatic intre Copenhaga si tarile arabe, dupa ce a publicat o serie de caricaturi reprezentandu-l pe profetul Mahomed. Cotidianul danez “Jyllands-Posten” a starnit furia intregii lumi musulmane si a iscat un imens scandal diplomatic intre Copenhaga si tarile arabe, dupa ce a publicat o serie de caricaturi reprezentandu-l pe profetul Mahomed. La patru luni dupa publicarea seriei de 12 caricaturi, dintre care unele creionandu-l pe profet in chip de terorist, mai multe state musulmane au solicitat Danemarcei sa-si ceara public scuze si sa previna repetarea unor astfel de incidente. (Religia islamica interzice, de altfel, orice reprezentare grafica a profetului Mohamed sau a lui Allah. Am putea reproduce caricatura respectiva. Consideram insa ca ea ar putea jigni o intreaga religie. Nici crestinilor nu le-ar placea o caricatura in care Iisus ar aprinde cu mana lui un rug al Inchizitiei. De aceea, ziarul Gandul a ales sa nu reproduca respectiva caricatura)” – cf. gandul.ro, 29 octombrie 2014.

[3]- IHRINWE – “Domnul sângelui” este cel mai agresiv dintre demoni. Se crede că oamenii posedaţi de Irinwe sunt cei mai mari criminali ai omenirii, pofta sa de sânge fiind de nepotolit. Ucigaşii în serie, sadicii, dictatorii sângeroşi sunt consideraţi încarnări ale lui Irinwe sau trupuri intrate sub stăpânirea sa.

[4] Şef-rabinul David Şafran, după o discuţie de două ore cu CZC, la Casa Verde a Legiunii, spune că acesta/CZC s-a ridicat şi a zis: “Am avut mare plăcere de întâlnirea noastră. Nu ştiu dacă am rezolvat probleme, DAR AM ÎNVĂŢAT FĂRÂME DIN TAINA INFINITĂ A CREDINŢEI (s.mea). Eu n-am vrut SĂ PROVOC (s. mea) ură şi răzbunare. MI-E SUFLETUL CURAT (s. mea). Nu ştiu dacă toţi legionarii gândesc ca mine. Dacă UN EVREU(s. mea) a fost lovit sau rănit ori jignit PE PLAN MORAL(s. mea), iartă-i pe RĂU FĂCĂTORI (s.mea). Ei nu-s decât oameni, poate chiar BUNI CREŞTINI (s. mea – n.mea: plus: atenţie!): NU PE OMUL SUPERIOR ÎNCERCĂM NOI SĂ-L ŞLEFUIM, CI PE OMUL-OM (s. mea)” – cf. LEGIONARII NOŞTRI, de ION COJA, Ed. Kogaion, în colaborare cu Fundaţia Culturală Buna Vestire – Buc., 1997, p. 123. Nota mea: Deci, tragem o concluzie provizorie: în cercurile esoterice ale LEGIUNII, gen AXA-Bucureşti, problema metafizică a semitismului fusese pusă, deja, sau de mult, în termenii ei corecţi şi finali – termeni care excludeau total antisemitismul global, şi presupuneau o atitudine strict şi pur spiritual-metafizică, faţă de fenomenul în cauză.

[5] “In dupa amiaza aceasta lui Valeriu Gafencu, „Sfantul Inchisorilor”, i-a fost retrasa miseleste cetatenia de onoare la sedinta primariei din Targu Ocna.
Aproape toti, cu o singura exceptie, au votat impotriva lui Gafencu. Nu a existat nicio abtinere. La sedinta a participat un senator PSD.
Subiectul a fost trecut pe ordinea de zi abia la inceputul sedintei, desi nu era nicio urgenta care sa justifice aceasta procedura.

Nu au existat discutii, pe motiv ca subiectul fusese discutat deja pe larg in sedinta anterioara – cea in care doar opt votasera contra lui Gafencu.Va mai dura pana ce stirea va fi facuta publica pe siteul primariei Targu Ocna, ultimul comunicat postat tinand tocmai de pastrarea titlului de cetatean de onoare” – cf. http://www.cuvantul-ortodox.ro, din 21 iunie 2013.

“Promovarea ca simbol de către o instituţie publică a unei persoane care a fost membru activ în Mişcarea Legionară, grupare politică de extremă dreaptă, reprezintă o gravă abatere de la normele şi valorile democraţiei la care România a aderat odată cu integrarea la NATO şi UE”, precizează reprezentanţii Institutului “Elie Wiesel”, în comunicat” – cf. http://www.romanialibera.ro.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.