COMUNICAT DE PRESA – Încep ÎNSCRIERILE pentru “ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUME

STARPRESS (valcea-turism)Ligya Diaconescu

 

Încep ÎNSCRIERILE pentru ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUMEĂ, STARPRESS 2015

REVISTA INTERNAŢIONALĂ “STARPRESS www.valcea-turism.ro REALIZEAZĂ în limba română  – ANTOLOGIA de POEZIE şi PROZĂ “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUMEĂ”, STARPRESS 2015

ÎN ACEST SENS, AŞTEPTAM ÎNSCRIERILE DOMNIILOR VOASTRE la SECŢIUNILE  “POEZIE” şi “PROZĂ”.

Înscierile se fac în limita locurilor disponibile.

CONTRIBUŢIA fiecărui scriitor–pentru apariția în Antologie este de 100 lei .

Prioritate în paginile ANTOLOGIEI  “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUME”, STARPRESS 2015 ” vor avea câștigătorii şi participanții la Concursurile  Internaționale de Poezie și Proză Pentru Românii din Întreaga Lume “STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicați de Revista internațională STARPRESS – www.valcea-turism.ro şi în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE dar şi cei care sunt recomandați şi scriitorii care doresc să fie publicați. Nu excludem pe cei talentați – care nu au apărut în paginile noastre.

Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversați, de a nu publica lipsa talentului și pe cei care trimit intenția lor prea târziu, după selectarea scriitorilor  şi primirea creațiilor literare.

Condiții de participare:

1-Se primesc doar materiale culese pe calculator, cu diacritice, corp literă 12, format word doc., pentru POEZIE sau/şi PROZĂ.

2-Materialele nu vor depăşi 3 (trei ) pagini format A4. Acestea vor fi trimise imediat după înscriere (şi după realizarea selecției / unde este cazul)  începând din 16 septembrie 2014.

3-Așteptăm înscrierile pe adresel:  ligya33@gmail.com , star_andrada888@yahoo.com ,  sau  la  telefon: + 40 0723 371626 ;

4-CREAŢIILE  VOR  FI  INSOŢITE  de: – o fotografie în format jpg. , un scurt CV şi adresa  la care  vor fi expediate volumele .

5-Autorii confirmaţi vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 100 de lei şi vor primi  gatuit  câte 2 exemplare.

Tipografia va trimite cărțiile pe adresele din România (incusiv pentru scriitorii din diaspora – prin curieratul rapid, c-val transportului urmand a fi achitata de scriitori la primirea coletului).

6-După înscriere,scriitorii sunt rugaţi să trimită o copie după factura poştală (sau chitanţă) / extras cont pentru banii depuşi ( doar după înscriere vă vom trimite contul/ adresa pentru expediere).

7-Serviciile de prepress, corectură, şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Revista Internațională STARPRESS www.valcea-turism.ro

8-ANTOLOGIA “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUMEĂ”, STARPRESS 2015 va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunități româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc.

Avem alături de noi, pentru mediatizare, 76 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora- cu, care ne aflăm în parteneriat media (eu fiind şi membru fondator al Asociației  Internaționale A Jurnalistilor De Origine Română din întreaga LUME înființată în Canada –precum şi în alte numeroase organism media din România şi diaspora şi Agenții de Ştiri din țară şi străinătate.

9-Contributția poate fi expediată astfel: Prin mandat poştal –sau cont pentru  scriitoriirii din ţară sau prin Western Union – scriitorii din străinătate. Şi pentru contribuțiile interne şi cele  externe – prin Western Union anunţaţi imediat expedierea banilor – şi vom confirma primirea lor.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.