Președintele Băsescu, un om cumsecade?

basescu-blocheaza-participarea-lui-ponta-la-receptia-de-la-ambasada-frantei-18487590Băsescu  a încercat să blocheze participarea lui Ponta la recepţia Ambasadei Franţei

by Dan Constantin

Băsescu Traian a programat întâlnirea cu Guvernul la Cotroceni pentru discuţia pe tema reducerii CAS, astazi, la ora 16:00.

În mod normal, fiind o analiză tehnica, nu una formală, de protocol, întâlnirea va dura cel puţin o oră. Astfel, participarea primului ministru la recepţia de la Ambasada Franţei, cu ocazia Zilei Naţionale, programată pentru ora 16:30, a fost întârziată cu cel puţin 30 de minute. Însă, premierul a reuşit să ajungă, în cele din urmă.

Băsescu a mai dat peste cap întâlniri ale primului ministru, stabilind ore de convocare a premierului care se suprapuneau cu alte manifestări deja anunţate.

Băsescu ştia de programul de la Ambasada Franţei de mult timp. Ziua Naţională a Republicii Franceze se sărbatoreşte la 14 iulie, zi în care, în 1789, a fost ocupată de populaţia răsculată a Parisului închisoarea Bastilia, ca o încununare a victoriei Revoluţiei care a abolit monarhia.

Băsescu nu a participat nici anul trecut la recepţia de la Ambasada Franţei marcată şi prin prezenţa primului ministru francez, aflat în vizită oficială la Bucureşti.

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/politica

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s