Noua revoluţie sexuală a independenţilor Pericle şi Peter

Peter CosteaPeter Costea, candidatul româno-american care luptă împotriva homosexualităţii

by Sorina Ionașc

Din 1978 locuieşte în Texas, SUA, dar spune că încă este la curent cu probleme românilor. Peter Costea, candidatul cu cei mai mulţi bani în conturi, spune că nu vrea la Bruxelles pentru bani. ”Am hotărât să candidez pentru că, la un moment dat, devii îngrijorat de ce se întâmplă în jurul tău şi doreşti să te implici în speranţa de a schimba lucrurile”, a spus el, contactat de gândul.

Şi cum este obişnuit cu călătoriile, Costea spune că nici cursele Houston- Bruxelles, Bruxelles-Bucureşti, Bucureşti-Arad nu-l deranjează. Dacă va câştiga un loc în Parlamentul European, atunci el promite că se va ocupa de revigorarea valorilor creştine, ale familiei şi de libertatea religioasă.

La fel ca în cazul contracandidatului Pericle Iulian Capsali, Peter Costea militează pentru o familie tradiţională, formată dintre o femeie şi un bărbat.

Îmi dau seama de consecinţele acestei revoluţii sexuale care a luat lumea cu asalt. Pot să vă spun că în ultimul an foarte mulţi politicieni care au favorizat această revoluţie sexuală încep să regândească tot ce au votat şi promovat. Consecinţele nu sunt tocmai bune, şi în SUA sunt mulţi oameni care gândesc ca mine”, subliniază el.

Sub sloganul ”Familiy first” sau ”Familia primează”, Peter Costea mizează foarte mult pe experienţa sa de avocat şi pe limbile străine pe care le vorbeşte. ”Sunt un om foate educat, cu foarte multă experienţă de viaţă şi experienţă profesională. La nivel internaţional, un avocat cu experienţă internaţională are un atu formidabil. Cunosc foarte bine limba care se vorbeşte la Bruxelles, documentele din Parlamentul European folosesc o terminologie care nu este uşor accesibilă unei persoane care nu are un anumit nivel de educaţie”, a adăugat Costea.

Citiți întregul articol AICI

Sursa: http://www.gandul.info/politica/noua-revolutie-sexuala-a-independentilor-pericle-si-peter-12550127

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.