PETRE COSTEA – CANDIDAT ÎNREGISTRAT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

peter-costea300x200Astăzi, 26.03.2014, au fost inregistrate la Biroul Electoral Central un numar de 

105.227 semnături pentru candidatura independenta a domnului Petre Costea

pentru

 Alegerile Europarlamentare din 25 mai.

Activitatea de strângere a semnaturilor din ultimele săptămâni a reprezentat un efort uriaș la nivel național, iar reușita de astăzi nu ar fi fost posibilă fără ajutorul dumneavoastră.

De aceea, vă multumim din inimă tuturor celor care ne-ați sprijinit in acest demers pentru promovarea valorilor familiei naturale! Sperăm că veti fi in continuare alături de noi, votându-l pe Peter Costea pe 25 mai când au loc aceste alegeri, astfel incât România să aibă cu adevărat un reprezentant al valorilor românesti in ceea ce priveste familia si morala crestină.

Incă o dată, multumim ! You’re the best !

 

JOIN US ON FACEBOOK/VA INVITAM PE FACEBOOK

Campania europarlamentara a dlui Costea va invita sa i va alaturati pe facebookhttps://www.facebook.com/pages/Peter-Costea/407413792695356

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptamanal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atat la nivel national, cat si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptamanal AFR inregistrandu-va numele si adresa email pe www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.