Interviu-marturie – Un miracol din vremea comunista cu Ionel Gabor

Ionel GaborVă recomandăm să urmăriți VEDEO, postat mai jos,  interviul-mărturie, un adevărat miracol, atunci, ca și acum,  după mai bine de 30 de ani!

Născut pe 02 august 1939 în Sâncrai  (Cluj), povestea lui Ionel Gabor din Oradea  a uimit lumea medicală de pe glob.  Asta după ce în dimineața zilei de zăpadă de 29 ianuarie 1976 a căzut la Arad într- un bazin cu apă clocotită amestecată cu hidroxid de sodiu (sodă caustică/leșie) și apoi a fost scos de la 12  metri, printr-o minune, picioarele lui au rămas fără carne, numai oasele lor. Dar acum d-l Gabor este  capabil să meargă din nou și în locul în care odată au fost  doar oase goale, carnea și piele au crescut treptat  din nou.

Acest eveniment, care i-a marcat viața , precum și viețile a sute de alte persoane din jurul lui, precum și evenimentele care au urmat, a intrat in atentia Departamentului de Sanatate, ai căror experți au rămas fără gra . Regimul comunist la acel moment a ținut miracolul departe de a fi publicat,  de către mass-media, în plus, ei au încercat din greu  a opri viața victimei deoarece știința medicală nu a putut explica științific foarte multe peripeții absolut miraculoase urmare accidentului.

Vizionare plăcută!

Fotografii cu picioarele, după 30 de ani  de la accident:

Sursa Foto: crestinul.ro

picioarelespate

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.