CAMPANIA SUFLET PENTRU ROMANIA

COMUNICAT DE PRESA

Mihaela Serban, Mirco Maschio si Rodica Elena Lupu au trimis daruri copiilor orfani
 
Oameni cu suflet, celebri, cu o cariera de succes si cu numeroase implicari umanitare, cunoscuta realizatoare TV a galelor, Mihaela Serban si Mirco Maschio, au implementat impreuna campania SUFLET PENTRU ROMANIA, care a venit in sprijinul  copiilor orfani si abandonati in maternitati. Astfel, dupa prima editie de strangere de fonduri, au fost trimise cadouri de sarbatori, copiilor orfani din judetul ARAD.

Mos Craciun a venit incarcat cu dulciuri alese, cu carti de poezii pentru copii semnate de scriitoarea Rodica Elena Lupu, cu multe alte surprize pentru impodobirea bradutilor si pentru bucuria copiilor.

Serbarea de colinde si daruri, a avut loc la Primaria din Chisineu Cris, judetul ARAD, unde, in prezenta  Primarului GHEORGHE BURDAN, copiii orfani, in numar de cateva sute, au asteptat bucurosi darurile care au sosit din partea campaniei.

Primul pas al campaniei a fost facut catre copiii de varste mici si catre o casa de copii deja existenta in oras. Al doilea pas al campaniei va fi facut in primavara, cand va incepe constructia primului centru de tip rezidential pentru copiii abandonati in maternitati pe terenul oferit de Mirco Maschio, urmand a se face o conferinta de presa oficiala,  care va lansa arhitectura finala a contructiei.

Un lucru esential este faptul ca in urma campaniei SUFLET PENTRU ROMANIA, s-au strans materialele de constructii necesare primului centru.

Campania va continua si in anul 2011 pentru donatii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.