"Nu suntem dispusi sa pierdem bani pe cauze pierdute". Interviu cu presedintele companiei URBAN & ASOCIATII

Urban & Asociatii activeaza pe piata din 1993 si este furnizorul nr. 1 de servicii de recuperare debite, prin performanta, comisioane mici, flexibilitate, comunicare si eficienta maxima. Parte a unui grup de firme ce isi desfasoara activitatea in toate zonele tarii, avand birouri in Brasov, Constanta, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu, compania este membra a ACA International (The Association of Credit and Collection Professionals), ABD (Asset Buyers Division), ALQ (American Lawyers Quarterly). Urban & Asociatii garanteaza calitatea serviciilor oferite, eficienta si profesionalismul echipelor de colectare debite, precum si un comportament ireprosabil in ceea ce priveste drepturile debitorilor si ale clientilor si vine cu cea mai buna si in acelasi timp, cea mai serioasa oferta, preluand costurile pentru clientul-creditor si avansand cheltuielile. Interlocutoarea noastra, Dna. Ina Moldoveanu, este CEO si director de marketing la firma “Urban si Asociatii”.

– Am dori sa ne prezentati pe scurt, misiunea, obiectivele, politica si valorile companiei Urban si Asociatii.

– Experienta si succesele acumulate de-a lungul anilor fac din compania URBAN & ASOCIATII, specializata in managementul creantelor, un leader pe piata de profil. Dorinta noastra de a ne adapta permanent politicilor clientului nostru a dus la fundamentarea si dezvoltarea unui sistem de proceduri interne, conceput astfel incat sa asigure mentinerea relatiilor si parteneriatelor comerciale ale acestuia. Profesionalismul, experienta si flexibilitatea de care dispunem ne dau posibilitatea de a dezvolta o gama larga de solutii integrate pentru managementul si recuperarea creantelor, destinate tuturor tipurilor de companii, atat la nivel national cat si international.

V-am ruga sa ne enumerati cateva din serviciile pe care le ofera compania dvs.

– Urban & Asociatii ofera servicii integrate de recuperare si colectare creante, servicii avocatiale, dar si informatii complete despre firme sau persoane fizice, cu ajutorul www.vrajitorul.eu precum si soft-uri specializate ce ajuta in activitatea de recuperare sau de vanzare.

– In ce consta procedura de recuperare a debitelor si care sunt cele doua faze ale acesteia?

– Procedura urmarita in recuperarea debitelor este de doua feluri: amiabila si in instanta. Procentual, cele mai multe cazuri se rezolva pe cale amiabila, intrucat se urmareste o negociere si o discutie care sa determine debitorul sa plateasca. Compania Urban si Asociatii se ocupa cu succes si de actiunile in instanta, insa aici exista dezavantajul ca depindem de termenele de judecata si deci, nu putem grabi tot acest proces al recuperarii creantelor.

– Care este politica de pret pe care ati adoptat-o?

– Urban si Asociatii a adoptat o politica de pret foarte avantajoasa pentru client, in sensul ca il reprezinta doar un comision succes pe care acesta il plateste numai daca si cand ii recuperam respectivul debit. Comisioanele difera in functie de data la care debitul a devenit scadent si se situeaza intre 2 si 35%.

– Care sunt avantajele, din punct de vedere financiar si al eficientei pentru care ar trebui incercata oferta dvs. ?

– Este mult mai avantajos sa externalizezi serviciile de recuperare debite, intrucat costurile sunt mai mici si se platesc doar la rezultat. In plus, ai garantia ca de problema ta se ocupa o echipa de specialisti si ca iti vei recupera banii.

– Ce ne puteti spune despre serviciile avocatiale oferite de compania Urban si Asociatii?

– Urban si Asociatii ofera o gama variata de servicii, tocmai datorita cererii vaste din partea clientilor de a primi o oferta integrata. Serviciile avocatiale sunt asigurate cu ajutorul celor mai specializati avocati cu care colaboram si se bucura de un real succes, dat fiind faptul ca acoperim toate domeniile de interes.

– Cum a aparut vrajitorul.eu si ce avantaje decurg de aici?

– Vrajitorul.eu a aparut din dorinta de a fi in permanenta informati si din obligatia de a sti totul despre debitori. Realitatea este ca www.vrajitorul.eu ofera informatii complete despre o anumita societate, reprezentand chiar o unealta impotriva eventualelor neplaceri cauzate de datornici. Foarte multe companii isi verifica in Vrajitor partenerii de afaceri inainte de a incheia un business cu ei.

– Urban & Asociatii pune la dispozitia partenerilor de afaceri posibilitatea determinarii bonitatii. In ce consta acest serviciu? Cum i-ati descrie pe cei cu care colaborati in furnizarea serviciilor de consultanta juridica si economica?

– Rapoartele de bonitate iti ofera informatii complete despre o companie si despre solvabilitatea partenerului tau de afaceri, iar rapoartele sunt facute de catre o echipa de specialisti care culeg cele mai proaspete informatii despre cel in cauza.

– Ce este bursa romana a creantelor si ce avantaje prezinta site-ul www.brc.ro?

– Bursa Romana a Creantelor iti da posibilitatea sa tranzactionezi on-line creantele. Oricine poate vinde sau cumpara o creanta prin intermediul acestui site.

– In ce scop a fost conceput soft-ul profesional de recuperare debite Urban Debts Collector?

– Urban si Asociatii a creat si soft-uri specializate in recuperarea debitelor sau de gestionare a vanzarilor. Aceste CRM-uri sunt utilizate de catre toti angajatii Urban si Asociatii, fiind construite ?in house?, in functie de necesitatile unei companii de recuperare debite si pliandu-se perfect pe activitatea pe care o desfasuram. De acest lucru s-au convins si clientii, care au inceput sa foloseasca soft-urile noastre, intrucat le permit o foarte buna gestionare a activitatii.

– Cat costa sa accesezi lista neagra de la www.urbansiasociatii.ro si ce cuprinde aceasta?

– Lista neagra reprezinta o baza de date cu debitori impotriva carora exista hotarari judecatoresti irevocabile. Accesarea acestei liste este gratuita pe site-ul www.urbansiasociatii.ro sau pe www.urbannews.ro

– Cat costa sa raportezi o frauda, infractiune, escrocherie sau inselaciune financiara catre autoritatile fiscale, administrative si penale din Romania?

– Orice persoana interesata poate sa raporteze o frauda pe site-ul Urbannews, GRATUIT si noi o sa mergem mai departe pe ?firul povestii? pentru a face cunoscuta reclamatia la cat mai multa lume, astfel incat sa nu mai pateasca si altii la fel.

– Cine poate sa faca parte din familia www.urbannews.ro ?

– Urbannews se adreseaza oricarei persoane care doreste sa faca ceva si sa dea o mana de ajutor. Oricine poate participa cu content la acest site.

– Care este rata de succes a companiei dvs.?

– Rata de succes depaseste 80% pentru faza amiabila, iar pentru faza de instanta este in functie de multi factori independenti de noi.

– Cat dureaza procedurile dvs. standard?

– Procedura standard dureaza intre 20 si 60 de zile, chiar si mai putin, totul depinde de reactiile debitorului sau de un angajament de plata.

– Care este modalitatea de plata pt. serviciile oferite de compania Urban si Asociatii?

– Plata pentru serviciile Urban si Asociatii se face la momentul la care se realizeaza obiectul contractului incheiat, si anume recuperarea debitului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.