Didier Raoult dă de pământ cu vaccinarea obligatorie: Vaccinul a devenit religie. Se pare că este un război religios. Vaccinarea obligatorie nu este știință.

Când credem că știm ce e bine pentru alții, începe să fie periculos, să devină vrăjitorie

Într-un video publicat pe Youtube, unde face un bilanț al epidemiei de Covid din Franța, profesorul Didier Raoult a declarat că vaccinarea anti-COVID a devenit o religie. Vorbind despre noua variantă Omicron, profesorul a subliniat că vaccinurile nu funcționează foarte bine, dar și că, după răspândirea Omicron, au fost „mai multe cazuri, dar mai puține decese”.

„Vaccinurile dezvoltate pentru alte variante nu funcționează foarte bine în cazul variantei Omicron. Lumea nu reușește să controleze noua variantă prin vaccinuri. Eficacitatea nu este totală, ci este relativă, în funcție de sensibilitatea oamenilor”.

”Mortalitatea în grupa de vârstă 0-19 ani este de 0,0013%”, a menționat profesorul.

„Vaccinul a devenit religie. Există preoți. Se pare că este un război religios”, a precizat Roult.„Vaccinarea obligatorie nu este știință, este o viziune asupra lumii (…) la care trebuie să fim atenți pentru că știm unde duce. Când credem că știm ce e bine pentru alții, începe să fie periculos. Când ne confruntăm cu o nouă boală, a prezice cum se va transforma reprezintă vrăjitorie”,  a declarat profesorul, tradus de jurnaliștii de la Smart Radio. VIDEO:

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Didier-Raoult-da-de-pamant-cu-vaccinarea-obligatorie-Vaccinul-a-devenit-religie.-Se-pare-ca-este-un-razboi-religios.-Vaccinarea-obligatorie-nu-este-stiinta.-Cand-credem-ca-stim-ce-e-bine-pentru-altii-incepe-sa-fie-periculos-sa-devina-vrajitorie-172055

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.