Cronologia unui genocid

Via HoratiuMP:

Motto :

  • You never want a serious crisis to go to waste. And what I mean by that [is] it’s an opportunity to do things that you think you could not before. Rham Emmanuel, White House chief departement, Chicago mayor.

( Nu trebuie niciodată irosită oportunitatea unei crize grave. Ceea ce vreau să spun este că o criză gravă vă permite să faceți numite lucruri care credeați că nu pot fi făcute înainte de această criză gravă.) Rham Emmanuel – șef de cabinet l Casa Albă, primar al orașului Chicago.

Este important să vedem trecutul cu ochii trecutului dar și ai prezentului, dar ca să ne știm orienta bine viața proprie este și mai important să putem vedea prezentul cu ochii viitorului. Cum poate fi scrisă istoria prezentului de către generațiile viitoare ?

A fost organizată pandemia?

Vă propun mai jos o dezvoltare cronologică care va permite fiecăruia să-și formeze o idee proprie. Faptele raportate sunt exacte și ușor de verificat. În acest scop, indicăm cel puțin o sursă pentru fiecare dintre ele (sursele noastre sunt de două tipuri: documente accesibile pe internet, pe care cititorul le poate consulta cu jutorul link-urilor dar și excelenta lucrare a lui Philippe Aimar, cartea : Enquête sur un virus, Apărută la Editura Jardin des Livres, Paris, 2021, la care vom face referire astfel: Ph. A. + numărul paginii).

O relatare cronologică a pandemiei:

Anul 2000 :

Alianța GAVI, o organizație care își propune să vaccineze întreaga populație mondială, este creată de Fundația Bill și Melinda Gates, plus Banca Mondială și OMS (OMS care, după cum știm, este finanțat în mare parte din fonduri private, inclusiv Fundația Gates. https://fr.wikipedia.org/wiki/GAVI_Alliance

2010

În „Scenariile viitorului tehnologiei și dezvoltării internaționale” (Sursa: PDF în franceză aici: https://p1.storage.canalblog.com/15/70/1051344/127890583.pdf ), Fundația Rockefeller își imaginează o pandemie globală care provoacă milioane de morți. Statele, prezice scenariul Lock step, vor refuza să-și închidă granițele (cu excepția Chinei), ceea ce va accelera răspândirea virusului. Vor exista blocaje, obligații privind masca de față și un „blocaj” guvernamental al companiilor. În cele din urmă, „identificatori biometrici” vor fi aplicați pentru toți cetățenii, scanerele vor detecta „intențiile antisociale”, iar „screeningul medical” va deveni regula.

Anul 2010 :

În cadrul unei conferințe TED de la Longbeach (California), Bill Gates se bazează pe „noi vaccinuri” pentru „a reduce populația cu 10-15%”: „Există 6,8 miliarde de oameni pe Pământ … Dacă facem o treabă bună cu vaccinurile noi , servicii de sănătate, sănătate a reproducerii, am putea reduce acest lucru cu 10-15%. ”(Sursa video : https://www.youtube.com/watch?v=QeAmItX7Nmo&t=2s ). Știm că Bill Gates se află astăzi, cu fundația sa, în centrul strategiei de vaccinare la nivel global.

Anul 2014 :

Livrarea laboratorului P4 din Wuhan, construit de grupul francez Mérieux (Ph. A. 135).

2014, aprilie:

Institut Pasteur anunță că a „pierdut” tuburi care conțin virusul sindromului respirator acut sever (SARS). Vom afla de la Le Figaro și Le Monde că vorbim despre 2349 de hit-uri! (Sursă : https://www.lemonde.fr/societe/article/2014/04/15/la-mysterieuse-disparition-de-2-349-tubes-contenant-du-virus-sras_4401244_3224.html )

2014:

Documente recente atestă faptul că Anthony Fauci, cu sprijinul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și al Institutelor Naționale de Sănătate, sau NIH (Statele Unite) începe, în 2014, să finanțeze cercetarea câștigurilor funcționale la Wuhan P4 laborator. Ținta este un coronavirus transmis de lilieci. Scopul câștigului funcției este de a crea un virus capabil să omoare oameni. 7,4 milioane de dolari de la NIH (dar și de la Pentagon) au fost plătiți laboratorului P4 prin Alianța EcoHealth a lui Peter Daszak. Peter Daszak, o rudă cu Anthony Fauci, este și prieten cu Shi Zheng-Li, un virolog la laboratorul din Wuhan, specializat în lilieci. Transferurile de fonduri vor dura până în 2019.

2015:

Shi Zheng-Li și Peter Daszak prezic în Nature Medicine o posibilă epidemie de SARS (Ph. A. 146)

Anul 2016,

Microsoft (Bill Gates) și alte multinaționale (Accenture, PWC, Cisco Systems), creează ID2020, o organizație care își propune să „ofere o identitate digitală” tuturor populației lumii (sursă :https://www.lesechos.fr/idees-debats/sciences-prospective/bientot-un-identifiant-numerique-pour-tous-1016724 ).

2017, ianuarie:

Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), viitor Maximo Expert pe Covid 19, anunță că Trump „va trebui să se confrunte cu o epidemie surprinzătoare de boli infecțioase”. (Ph. A. 163). Întrebare: de unde știe?

2017, ianuarie:

La Forumul Davos, se creează CEPI, o fundație care colectează „donații” pentru dezvoltarea vaccinurilor (sursă : https://fr.wikipedia.org/wiki/Coalition_pour_les_innovations_en_mati%C3%A8re_de_pr%C3%A9paration_aux_%C3%A9pid%C3%A9mies ).

2017, februarie:

Marisol Touraine, ministrul Sănătății, Bernard Cazeneuve, prim-ministru și Yves Levy, director al INSERM și soțul lui Agnès Buzyn, viitor ministru al Sănătății, inaugurează în mod solemn laboratorul P4 din Wuhan.

2017, decembrie:

Cuplul Sherman (Barry și Honey), proprietar al laboratorului Apopex Inc. (Canada), este găsit ucis (prin strangulare). Aceștia se numărau printre principalii producători de hidroxiclorochină (Ph. A. 9).

2018:

Comisia Europeană lansează un sondaj masiv în 28 de țări pentru a afla ce crede populația despre vaccinare („Este important ca copiii să aibă vaccinuri?”, „Sunt vaccinurile sigure?”, etc.) Sursa : https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

2018, decembrie:

Consiliul UE decretă că „vaccinarea este una dintre cele mai eficiente și mai rentabile măsuri de sănătate publică”, că „informațiile false” pe acest subiect trebuie să fie combătute și puse în practică. / pașaport pentru toți cetățenii UE “(Sursă : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32018H1228(01)&from=ES )

2018, iulie:

Clubul Dolder, Big Pharma’s Bilderberg, este primit de Emmanuel Macron . În aprilie a aceluiași an, Macron primise deja Bill Gates. 2019, septembrie: Alianța GAVI (care vrea să ne vaccineze pe toți) și ID2020 (care vrea să ofere tuturor o „identitate digitală”), își unesc forțele într-un program care „își propune să profite de vaccinare pentru a oferi tuturor o identitate digitală “. Primul loc de experiență: Bangladesh (surse : https://www.lepoint.fr/economie/le-dolder-club-ultra-discret-de-la-big-pharma-a-rendez-vous-lundi-a-paris-08-07-2018-2234140_28.php ). https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

2019, septembrie :

Summitul global privind vaccinarea la Bruxelles, care reunește OMS și Comisia Europeană. Unul dintre subiectele abordate: „În vaccinuri avem încredere” (sic!). Din nou, va veni cu ideea de a impune un „pașaport de vaccinare” (sursa : https://ec.europa.eu/health/vaccination/ev_20190912_en )

2019, octombrie:

Laboratorul P4 din Wuhan este închis în perioada 07-24 octombrie din cauza unui „eveniment periculos” (conform canalului american NBC) (Ph. A. 60). Pe 18 octombrie, încep jocurile militare „olimpice” la Wuhan: 9.308 de sportivi din 110 țări au ajuns în oraș de câteva zile.

2019, octombrie:

Începutul circulației virusului: mărturiile multor sportivi militari care vor fi afectați în curând de boală, dar și un studiu realizat de Universitatea Harvard și Boston (pe baza numărului de vehicule parcate în fața spitalului Wuhan în octombrie 2018 și în octombrie 2019 – Ph. A. 89 și s.) Sunt coroborate de un studiu publicat pe 17 martie 2020 pe site-ul Nature care concluzionează că virusul Sars-Cov2 a fost „în circulație în jurul datei de 1 octombrie” (Ph. A. 264 ).

Pe 18 octombrie, la New York,

Exercițiu Event-201 care simulează o pandemie globală. Acest exercițiu, planificat pentru câteva luni, este organizat de Forumul Davos, Fundația Bill și Melinda Gates și Centrul Johns Hopkins (finanțat de Bill Gates). Agnès Buzyn, ministrul sănătății, cere ANSM să clasifice hidroxiclorochina în categoria produselor otrăvitoare.

2019, decembrie:

Cercetătorii de la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T) finanțat de Gates Foundation dezvoltă nanoparticule compuse din cristale pe bază de cupru care pot fi injectate în același timp cu vaccinul. Aceste nanoparticule conțin date care pot fi citite de un smartphone. Printre patronii generoși ai MIT, vom remarca, pe lângă Fundația Gates, societatea deschisă a lui Georges Soros, Carnegie Corporation, Fundația Ford și câteva multinaționale, inclusiv Microsoft … https://www.lesechos.fr/idees-debats/sciences-prospective/dans-le-futur-le-carnet-de-vaccination-pourrait-etre-injecte-sous-la-peau-1158342

2020, ianuarie:

Hidroxiclorochina devine oficial otrăvitoare

2020, 23 ianuarie:

Orașul Wuhan și provincia Hubei sunt limitate. Videoclipuri cu oameni care se prăbușesc brusc pe stradă circulă pe internet.

2020:

Statele Unite distribuie peste 11 miliarde de dolari laboratoarelor pentru a produs un vaccin. (Ph. A. 180). 2020, martie: Prima închidere în case oamenilor în Franța (pe 17 aprilie), dar și în Regatul Unit (pe 23), în Italia (pe 12), în Statele Unite (40 de stat pe 6 aprilie), etc … în total, aproape 4 miliarde de oameni din aproape 80 de țări sunt închiși în casa ei din 30 martie. Franța și-a limitat populația când au existat 16,003 de cazuri Covid în lume și 815 decese dintr-o populație globală de 7.8 miliarde de oameni! https://www.google.com/search?q=statistique+covid&rlz=1C1AVFC_enFR899FR899&sxsrf=AOaemvKKid5EhMbp9wJ7KvPZCLxruPS1CA%3A1634990799708&ei=z_pzYYDQKueflwSO5KK4Bg&ved=0ahUKEwjA886uv-DzAhXnz4UKHQ6yCGcQ4dUDCA4&uact=5&oq=statistique+covid&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBA

După cum a prezis Fundația Rockefeller în 2010, în niciun stat nu sunt închise granițele, cu excepția Chinei https://www.lemonde.fr/international/article/2020/03/27/la-chine-ferme-ses-frontieres-aux-etrangers_6034638_3210.html

2020, April:

Telegraph of London raportează că în Anglia 600,000 de teste PCR fost contaminate cu Covid 19 (Ph. A. 236). Health Canada raportează că 380,000 de teste PCR contaminate fost interceptate (sursă), la fel în Luxemburg sau Statele Unite. În Elveția, 700.000 de teste cu fost contaminate cu „germeni” (https://www.watson.ch/fr/suisse/certificat%20covid/838281749-centaines-de-milliers-de-tests-pcr-contamines-par-des-germes-en-suisse

Câți în altă parte? Testele CTE contaminează cu efecte nedetectabile? Cum este posibil?

2020, mai:

The Lancet publică un studiu extrem de trucat care condamnă hidroxiclorochina. Imediat, majoritatea guvernului Occidental, inclusiv Franța, a interzis medicilor utilizarea hidroxiclorochinei și a interzis de asemenea studiile clinice. The Lancet retrage acest studiu și va cere scuze. Cu toate acestea, interzicerea hidroxiclorochinei nu va fi niciodată anulată.

Aprilie 2020:

Statul francez alege Microsoft-ul lui Bill Gates pentru a stoca date de sănătate franceze https://www.franceculture.fr/societe/le-choix-de-microsoft-pour-heberger-les-donnees-de-sante-des-francais-fait-polemique

Aprilie 2020:

Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, și alți câțiva oameni de știință renumiți demonstrează că virusul eliberat din laboratorul P4 din Wuhan este un virus artificial, adică creat de oameni https://www.francesoir.fr/societe-sante/covid-19-lorigine-du-virus-lanalyse-du-pr-tritto-confirme-celle-du-pr-montagnier

2020, iunie:

Forumul de la Davos ne anunță prin Klaus Schwab că criza Covid va fi prilejul unei „Mari Resetări” și al unei „transformări a umanității” (sursa: K. Schwab și Thierry Malleret, The Great Reset)

2020, decembrie:

Cea mai mare fabrică de producere a hidroxiclorochinei, situată în Taiwan, este complet distrusă de o explozie inexplicată. https://fr.euronews.com/2020/12/23/explosion-dans-une-usine-pharmaceutique-a-taiwan

2020:

Fiabilitatea testelor PCR este pusă la îndoială de oamenii de știință. Prin creșterea numărului de cicluri de detectare a virusului, analizatorii măsoară reziduurile inactive ale virusului și creează fals pozitive. Importanta epidemiei este astfel supraestimata artificial. https://www.francesoir.fr/societe-sante/les-tests-pcr-font-encore-parler-deux-et-remettent-en-cause-la-politique-sanitaire

2021, ianuarie:

Încep primele campanii intensive de vaccinare în întreaga lume.

2021, august:

Potrivit OMS, 191 din 194 de țări au vaccinări în curs (sursă). Astăzi (24 octombrie), 3,8 miliarde de oameni, sau 49% din populația lumii, au fost injectați cu medicamente experimentale care le modifică funcția celulară.

2021, octombrie:

În multe țări, dreptul de a duce liber o viață normală este acum supus vaccinării obligatorii. Un fel de carte de identitate digitală pentru toată lumea, cu trasoare integrate și date medicale (inclusiv vaccinare) este acum pe ordinea de zi (Ph. A. 251).

Ce putem concluziona din această enumerare cronologică?

Antonin Campana ( Traducere din franceză )

Sursa https://www.incorectpolitic.com/cronologia-unui-genocid/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.