Realitatea în care trăim nu e cea prezentată de mincinoșii din media – să ieșim din pactul UE(Cuvântul cititorului)

Foto: wealthmagnate.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ascultă articolul

Am adunat într-un articol comun cele mai interesante comentarii primite de la cititorii ActiveNews 

„Prea ne considera prosti si creduli cei de la putere. Si in opinia mea cei care au lasat comentariile de mai jos pun punctul pe i si dau exemple f pertinente..Sa mai auda si altii ca realitatea in care traim nu este cea prezentata de mincinosii din media cu statistici false si manipulari criminale si imorale”, a scris „Roxana RO” la articolul

ABERAȚIA ZILEI. Col. Gheorghiță despre Covidul la țară: „Acea categorie populațională nu are imunitate nici de boală, nici de vaccin”. Dr. Oana Mihaela Secară: „Boala nu se oprește prin vaccinare; dimpotrivă”.

„Multă lume poate nu intelege cu cine are de a face când vine vb de globalism (noua ordine mondială) și cabala satanică care îl învârte (rostogolește ca un tavalug de foc) peste intreg mapamondul . Aici vb de foarte multi bani si putere care controleaza guverne, institutii, corporatii, etc… lupta care trebuie data cu acest balaur cu “n” capete este o lupta titanică care bineinteles ca are nevoie de cel putin aceleasi resurse; financiare și, da, daca globalistii au format in decursul sutelor de ani “state paralele” care acum opereaza la lumina zile si care s-au oficializat, de ce noi, majoritatea , sa nu formam la randul nostru un stat paralel , underground, care sa creasca, sa se infiltreze in structurile actuale si in timp sa re-instauram DREPTATEA, dreptul nostru al romanilor de a fi stapani in tara noastra si pe soarta noastra iar minoritatile sa ne respecte si sa respecte tara in care traiesc (adică România), iar daca nu le convine sa plece in tarile lor de origine unde banuiesc ca se vor simti ca acasa. Avem nevoie de oameni potenti financiar si credinciosi dreptei invataturi creștine așa cum este Becali iar initiativa lui este LAUDABILĂ. Avem nevoie de oameni ca el care sa sprijine financiar toate miscarile creștin-patriotice românești carora nu le lipsesc decat sprijinul financiar si logistic”, a comentat „Porc Halal (now with Coronavirus)” la articolul  Gigi Becali anunță că va organiza DUMINICĂ după slujba de la Patriarhie o manifestație cu icoane, cântece și aghiasmă, ca reacție la parada homosexualilor: Vom merge în urma lor, trebuie să fim dublu ca ei.

„Oare cine a pus acest invizibil voal pe fruntea inrobita a bunului popor roman si cu ce intentii?Cum a fost posibil ca un popor eminamente ortodox, stilp de mii de ani impotriva expansiunii barbare, care a suferit incontinuu atrocitati inimaginabile si a dat omenirii intregi pilde si exemple de demnitate si solidaritate umana sa fie adus la starea de catelus in zgarda LGBT atit de jalnic, atit de minoritar si atit de degradabil?!!!

Chiar s-a implementat in mintile noastre ca nu se mai poate face nimic? Am ajuns ca o minoritate depravata si lipsita de unica, dar cea mai puternica unealta inradacinata in sufletul fiintei umane, Credinta, sa conduca si sa implementeze ” legile” lor?! Nu mai este nimic de facut impotriva minciunii si a abuzului?!

Acceptam aceasta minciuna crasa cind avem in fata Credintei noastre Ortodoxe o bariera infima de scursori bolnave, pe care le compatimim, dar care vor sa ne impuna sa faca in numele Democratiei tot ce vor?

Pina cind oameni buni? Pina cind?Ce mai trebuie sa mai induram din partea directivelor UE si cit mai dureaza pina se va da Desteptarea adevarata sa ne desprindem de acest Pact cu Satana? Nu simtiti, nu percepeti cu cita usurinta ne invrajbesc in propiile familii, in toate mediile sociale, intre prieteni si rude, apar atit de usor disensiuni si lipsa de consens in primul rind natural, incit, in momente de luciditate, cind sclipeste adevarul intentiilor atit de dubioase si perfide, intelegem cit de usor ne-au pacalit, cit de usor ne-au bagat pumnul in gura, etc!Stiu ca foarte multi veti spune ca am auzit si sintem satui de astfel de comentarii, etc., insa,cind nu faci nimic, devii partas, esti participant direct la “inmormintarea” unui intreg popor!

Cea mai simpla logica a unei persoane nu neaparat cu un nivel IQ cit de cit performant, cu relativa usurinta poate face analiza socio- politica a evolutiei situatiei in Romania in ultimii 30 de ani si trage concluzia cum si de cine este condusa minunata noastra tarisoara, deposedata fara lupta prin tradarile pe etape ale tuturor celor au reprezentat Puterea cu toate pirghiile ei, si sint multi patrioti romani care i-au aratat cu degetul si au fost marginaluzati, lichidati, santajati,etc, iar gloata burgheziei proletare a definitivat si desavirsit acest act, aducindu-ne acum in acest impas atit de penibil, in care sintem obligati, desi cu totii nu sintem in suflet de acord sa acceptam drepturile unei minoritati bolnave care doreste astfel de libertati?!

Cind lumea, poporul, este impartit si divizat, condus prin minciuna si abuz, prin frica indusa, prin lipsuri, prin escaladarea continua a preturilor, a taxelor,dar si in primul rind al libertatilor si a unei Justitii integre si cu adevarat justa, cum mai poate sa isi faca loc Speranta?!I

ntreaga clasa politica, de la “Peroada” in jos, trebuieste inlaturata si toate legile nepopulare si impotriva interesului si bunastarii populatiei trebuiesc anulate si totul, prin participarea tuturor reprezentantilor desemnati, desi pare o utopie, sa-si aduca contributia la schimbarile majore in noua directie ce va fi trasata etc si toate actiunile si deciziile sa fie in interesul poporului roman, cu adevarat si de drept stapin al destinului si viitorului lui, nu trebuie, in opinia personala sa mai acceptam directive UE, luati exemplul UK, cu Brexitul s-au spalat pe mâini! Ne-am bucurat de portile deschise ale Europei si acum peste 25% din populatia tarii este in sclavie indusa si in salarii limitate in f multe state, care au prosperat cu mina de lucru ieftina, iar noi, ca raspuns, am adus alti sclavi dini tarile si mai sarace, care, nu vor mai pleca de la noi si astfel populatia tarii nu va mai fi in curind romana majoritara si astfel am fost sau vom fi minoritari in propria ograda, exact am implinit Planificarea lor atit de bine pregatita incit un om normal se sperie crunt atunci cind realizeaza un astfel de adevar! In concluzie, trebuie o schimbare radicala in clasa politica si multa vigilenta, nimeni, dar absolut nimeni fara origine pura romaneasca nu ar trebui sa detina absolut nici o functie in conducerea fie politica fie administrativ- tetitoriala!

Credinta in primul rind, flacara ei trebuie vesnic aprinsa in sufletul romanesc!Doamne ajuta!”, a comentat „the elder” la articolul DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE! Cuvântul cititorului

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și vă invităm să ne mai trimiteți și alte comentarii!

Sursa https://www.activenews.ro/opinii/Realitatea-in-care-traim-nu-e-cea-prezentata-de-mincinosii-din-media.-Sa-ne-infiltram-in-statul-paralel.-Sa-ne-desprindem-de-acest-pact-cu-UE.-CUVANTUL-CITITORILOR-168633

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.