VESTEA TRISTĂ A LUNII MR. UNIVERSE a decedat după a treia doză de vaccin. Vestea tristă a lunii iulie

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ascultă articolul

De două ori Mr. Universe, actorul și culturistul Michael „Mike” Mitchell, cunoscut și din „Breaveheart” și „Gladiatorul”, a decedat în Turcia, după a treia doză de vaccin, la doar 65 de ani.

Era un om liber, care călătorea cu propriul yacht clasic, din lemn, pe mare, împreună cu soția sa, Denisse, după cum s-ar fi putut vedea în filmările de pe contul său de Facebook, dacă nu ar fi fost restricționate începând de azi. Probabil a căzut pradă manipulării că așa – „fully vaccinated”, după cum s-a exprimat – va călători liber. Însă la câteva zile după a treia doză a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. Coincidența este macabră. Întreaga istorie ne-a făcut să declarăm această tragedie drept Știrea tristă a lunii.

Detalii la MIKE MITCHELL, celebrul actor din filmele BRAVEHEART și GLADIATOR, a murit „din cauze naturale”, la o săptămână după ce fusese injectat cu a 3-a doză de vaccin anti-Covid. Avea 65 de ani. Presa turcă anunță că a făcut atac de cord

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/MR.-UNIVERSE-a-decedat-dupa-a-treia-doza-de-vaccin.-Vestea-trista-a-lunii-iulie-168372

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.