Judecătoarea Mădălina Afrăsinie: „Apel la decență”

Nu te judec pentru ca te-ai vaccinat. Foarte bine. Dar asta nu îți dă dreptul să mă culpabilizezi și să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez“, declară judecătoarea M. Afrăsinie.

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie de la Tribunalul București a criticat noua orânduire care se instalează în România din pricina vaccinului anti-covid, care a ajuns să-i împartă pe oameni în două tabere: tabăra vaccinaților și cei care nu se vaccinează, potrivit Cotidianul.

Judecătoarea și-a început alocuțiunea prin titlul „Apel la decență

“Nu te judec pentru ca te-ai vaccinat. Foarte bine. Este dreptul tau de a alege. Iti respect alegerea facuta! Nu te privesc cu un aer de superioritate, dar asta nu iti da dreptul sa ma culpabilizezi si sa-mi restrangi drepturile pentru ca eu am hotarat sa nu ma vaccinez.

Campaniile agresive pe care le faceti ma determina sa fiu reticenta la serul ‘minune’.

Va mai amintiti cand ieseau medicii si laudau vaccinul, desi multi, in cariera lor, fusesera sponsorizati de companiile farmaceutice care l-au produs?

Ca fapt divers, in profesia mea, daca primesti bani de la o parte dintr-un dosar pe care il judeci, in urma sustinerii unor cursuri, esti exclus din magistratura!

Doar ca fapt divers am dat acest exemplu, cu atat mai mult cu cat Legea este clara in privinta… publicitatii facute de cadrele medicale.

Am pus o serie de intrebari in legatura cu acest vaccin si nu am primit raspunsuri.

De ce am intrebat?

Pentru ca profesia mea nu este cea de medic si am dreptul sa fiu informata. Inca am acest drept! Este adevarat, nu stiu pentru cat timp.

Am gresit ca am intrebat?

Mai am vreun drept in tara lui Statistica Voda?

De peste 15 ani, societatea este impartita!

‘Felicitari’! Ati reusit sa adanciti si mai mult aceasta ruptura. Acum nu mai exista doar privatul care munceste si bugetarul ‘gras’ care traieste pe spinarea privatului, pensionarii umiliti de cei ‘cu pensii nesimtite’, acum exista vaccinatii si ‘teroristii'(cei care nu se vaccineaza).

Sunt adoptate masuri… discutabile si asta in ropote de aplauze! Ati uitat? Dictatura asa se instaureaza. In aplauze!

Si stiti ce ati mai uitat? Sau nu vreti sa acceptati?

Faptul ca inca exista judecatori. Si nu doar la Berlin!

Altfel, sunt convinsa de faptul ca veti continua campania de… (re)educare a celor care mai avem curajul sa vorbim, pentru ca asta va defineste!

Prin dezbinare ‘ne’ veti reduce la tacere!”, a declarat Afrăsinie.

____________________

Citește și: Nevaccinații, cetățeni de mâna a doua în Ungaria lui Viktor Orban. Cum afectează drepturile omului regulile anti-covid impuse în Ungaria? Reprezentant HoReCa: „AM FOST PĂCĂLIȚI. NI S-A PUS ÎN CÂRCĂ SĂ FACEM NOI PE POLIȚIȘTII”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.