Rareș Bogdan: “Situația e mult mai liniștită în coaliție decât pare” – Deci vorbe goale, în haosul produs de Arafat și Voiculescu, toți lipsiți de demnitate, “liniștiți”…!

Într-o intervenție, Rareș Bogdan, care se dădea cocoș mai ieri, acum vine și el ca un purtător de cuvânt al Guvernului Cîțu, cică îl susține în demiterea lui Vlad Voiculescu de la Sănătate, că oricum atribuțiile sale sunt redistribuite integral. Numai că vorbele sale aduc a ghiveci, rămâne cum s-a stabilit la Cotroceni și de Grupul Bilderberg: în coaliție, se înțeleg foarte bine. Fiecare își urmărește interesele proprii și de grup, și agenda globalizării dicatate și însușite de către Iohannis, Orban, Barna-Cioloș, Arafat, Rafila sau Cercel. (sursa aici)

Nu e ce se vede și ce știm: nu e vorba de niciun dezastru, de niciun incendiu, de niciun Foișor. Nimic nu clintește pe nimeni, totul merge ca uns după cum se cântă mai “sus”. Numai Cîțu îl poate demite pe Vlad Voiculescu – care nu vrea să-și dea demisia de onoare, cică n-o mai are. Probabil nici Cîțu, nici ceilalți n-o mai au, de aia nu se mai ia nici o măsură onorabilă. (alta sursa & aici & aici)

Purtarea măștii este obligatorie și în fața Ministerului de Interne, și pe plajă, și la munte (…) pentru că, în condițiile în care ajungi în vârful muntelui și porți mască, din punctul meu de vedere, ca oameni normali ce suntem cu toții, ne gândim dacă este sau nu în regulă…!!!!, a spus Bode.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.