Prințul Philip, în anul 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să devin un virus ucigaș pentru a rezolva problema suprapopulării”

“Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”, spunea prințul Phillip al Marii Britanii, acum mort, la 99 de ani. Oricât de ciudată pare afirmația aceasta, cu care soțul Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în istorie, ea este cât se poate de reală și a fost făcută pentru DPA în 1988.

Prințul Philip era membru al Grupului Bilderberg și, în ciuda vârstei lui înaintate, a fost surprins de jurnaliștii britanici la întâlnirile discrete ale organizației globaliste și în 2018 și în 2019.

Prințul Philip, și Regina Marii Britanii, acum o văduvă de 94 de ani, s-au vaccinat în ianuarie. Consortul a fost spitalizat în februarie pentru o cauză neprecizată după ce i s-a făcut rău acuzând probleme miocardice. A stat patru săptămâni în spital, până la jumătatea lunii martie. Acum e mort. Dar nu mai trebuie să se reîncarneze pentru că virusul ucigaș este deja pe pământ.

Citiți și: Profesorul Vasile Astărăstoae desființează Ordinul dat de Arafat și Voiculescu în CAZUL FOIȘOR. LĂMURIRI

BONUS VIDEO: O știre veche de la Antena 1 – cu mult înainte de plandemie – despre reducerea populației prin vaccinuri. Se exprimă: Prințul Philip, Bill Gates și David Rockefeller

 https://rumble.com/embed/vcwcvp/?pub=awbt2

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Daca-m-as-reincarna-as-dori-sa-revin-pe-pamant-ca-un-virus-ucigas-care-sa-reduca-populatia-umana-printul-Phillip-acum-mort-la-99-de-ani.-S-a-vaccinat-in-ianuarie-si-a-fost-internat-in-februarie-pentru-o-cauza-neprecizata-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-166196

Advertisement

2 thoughts on “Prințul Philip, în anul 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să devin un virus ucigaș pentru a rezolva problema suprapopulării”

  1. Pingback: Prințul Philip, în anul 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să devin un virus ucigaș pentru a rezolva problema suprapopulării” – Spiritualitate simpla pentru fiecare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.