Vă puteți imagina realitatea obtuză și adevăratul caracter al unora ca Bill Gates?

Bill Gates, patronul Microsoft, a cerut încă din iunie 2020 introducerea de PAȘAPOARTE DE VACCINARE digitale, precum și tatuarea copiilor cu vopsea invizibilă pentru ca dosarul lor medical să fie scanabil cu telefonul

de VLAD PÂRĂU

Nepotul președintelui american JFK, Robert F. Keneddy Jr.  dă de pământ cu patronul Microsoft: “Bill Gates și slugile lui insistă că miliardarul nu a spus niciodată că vom avea nevoie de pașapoarte de vaccinare digitale. Dar într-un discurs TED Talk din iunie 2020, Gates a spus fix acest lucru”. Cineva i-a decupat declarația, dar fondatorul Childrens Health Defense (CHD) au dat de urma versiunii needitate. 

Citiți șiMILIARDARII COVIDULUI. De la începutul pandemiei, miliardari americani ca Bill Gates, Mark Zuckerberg, Elon Musk și Jeff Bezos și-au mărit profitul cu încă un trilion de dolari. LISTA LOR AICI

Demagogii miliardari ca Bill Gates,  îmbogățiți peste noapte datorită măsurilor costisitoare și inutile, și sărăcirea majorității țărilor și populației datorită acestora și a măsurilor OMS și a fricii manipulative aplicate de MEDIAModelul suedez hulit precum Donald Trunp (A.Onciu)

Un operator de montaj i-a schimbat lui Bill Gates discursul TED din iunie 2020, decupând predicția lui revelatoare conform căreia cu toții vom avea nevoie în curând de pașapoarte de vaccinare digitale (diapozitiv Power Point 1). Însă, după eforturi considerabile, CHD a găsit filmul original (diapozitiv 2).

“Slugile lui Gates de la știrile difuzate prin cablu și rețele, împreună cu aplaudacii lui din radiodifuziunea publică, mediile de socializare și grupurile de verificare factuală, insistă cu toții acum că Gates nu ar fi spus niciodată astfel de lucruri, pretinzând că el nu a intenționat niciodată să ne urmărească cu ajutorul vreunor chip-uri implantate subcutanat sau prin injectarea de tatuaje.

Ei resping astfel de afirmații ca pe „teorii ale conspirației”.

Dar, iată dovada, chiar din gura emitentului!”, scrie RFK. VIDEO:

Microsoft-a-cerut-inca-din-iunie-2020-introducerea-de-PASAPOARTE-DE-VACCINARE-digitale-precum-si-tatuarea-copiilor-cu-vopsea-invizibila-pentru-ca-dosarul-lor-medical-sa-fie-scanabil-cu telefonul 

În 2019, potrivit unui articol încă necenzurat din Scientific American, Gates a comandat Institutului de Tehnologie din Massachusetts (MIT) să creeze un sistem injectabil de colorare cu punct cuantic pentru a tatua informații medicale stocate sub pielea copiilor. Tatuajul era conceput să fie citibil de o aplicație iPhone. 

Compania Microsoft a a lui Bill Gates a patentat o tehnologie sinistră care folosește chip-uri implantate cu senzori care vor monitoriza activitatea organismului și a creierului. Aceasta promite să îi răsplătească pe conformiști cu plăți în criptomonedă atunci când aceștia îndeplinesc activități atribuite. 

Gates a mai investit aproximativ 20 de milioane de dolari în MicroCHIPS , o companie care face dispozitive pe bază de microchip-uri, inclusiv chip-uri implantabile pentru controlul natalității cu declanșatoare wireless de pornire/oprire pentru livrarea de medicamente (contraceptive) controlată de la distanță de autoritățile medicale.

În iulie 2019, cu jumătate de an înainte de pandemia de coronavirus, Gates a cumpărat 3,7 milioane de acțiuni la Serco, un contractor militar având contracte guvernamentale cu SUA și Marea Britanie pentru a depista și urmări infecțiile cu coronavirus și conformarea la vaccinare.

Pentru a înlesni tranziția noastră către societatea lui de supraveghere în massă, Gates a investit un miliard de dolari în EarthNow, care promite să înconjoare globul cu sateliți 5G de supraveghere video. EarthNow va lansa 500 de sateliți care le vor permite guvernelor și marilor companii să monitorizeze prin flux video în direct aproape fiecare „colț” al pământului, furnizând răspuns video instantaneu, cu o secundă întârziere.

Fundația Bill și Melinda Gates a mai achiziționat 5,3 milioane de acțiuni de la Crown Castle, care deține antene-spion 5G, inclusiv peste 40.000 de turnuri celulare și 65.000 de celule mici (de telefonie mobilă – n.red.). 

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.