Liviu Mihaiu – Un nou șou al guvernului Vela&Arafat&Tătaru: Turnați aici!

  • Și iată că deștepții consiliului de securitate sanitară au idei noi bubuitoare pentru oricine vrea să-i conteste din nou la CCR. Că, deh, interdicționismul și puniția sunt boli naționale românești vechi în marea asta de autodispreț în care se scaldă românii.
  • După ce președintele care a rostit mai mult numele PSD decât numele partidului din care provine și cel mai mult din istoria României, având o psihoză electorală în buclă, amenința zilele trecute: “Nu am nicio reținere să introduc iar starea de urgență”
  • De-acum încolo vom avea civil printre noi care ne vor spiona și amenda pe unde ne prind. Ba mai mult, în scenariu ăsta horror, în care televiziunile execută, nu discută, Vela și gașca de pasionați de ordine, Tătaru și Arafat, au reinventat …turnătoria la un tel verde.

Citiți și:

„După terorism, Covid devine noul argument pentru impunerea unei supravegheri în masă”. Scriitor belgian: Odată încălcată o libertate, nu mai există cale de întoarcere

”Obligativitatea purtării măștii e o îngrădire a accesului la justiție” Judecătoare din Neamț anti-mască: ”Are aspect de botniță” și prezintă risc asupra sănătății

Frică, ură și turnătorie: trei flageluri vectoriale ale României contemporane, într-o țară care nu mai zâmbește deloc. O țară cu capu-n pământ, cu masca la gură și-n șir indian.

Continue reading mediafax.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.