Clopotul lui Klaus și trăgătorii de sfori

Am primit la redacție și publicăm următorul text, deoarece îl considerăm relevant pentru situația actuală. Autorul dorește să rămână anonim din motive lesne de înțeles. (Redacția)

 Clopotul lui Klaus și trăgătorii de sfori

Rămâi consternat de nimicnicia trompetelor mediatice care și-au primit peșcheșul din bani publici, zeci de milioane de euro, pentru „reclama informativă”(!?) care năucește milioanele de izolați la domiciliu. Apoi breaking-news-uri în valuri și telespectatori speriați de amploarea virusului ce atacă din toate pozițiile; din apă, din aer, de la sol, de pe clanță… Corul televizionistic pregătește acum terenul pentru detensionarea generală, treptată, probabil până la expirarea contractelor, întrucât ”oamenii faraonului”, dacă și numai dacă suntem cuminți, în mărinimia lor, ne vor da voie afară la aer, maximum câte trei, fără completarea declarațiilor.

Bill Gates i-a trasat linia directoare lui Emmanuel Macron. Noua Ordine Mondială, reuniune prin videoconferință

Dar pericolul pândește, suntem informați că virusul va reveni de Crăciun, apoi ni se spune că la noi nu e valabilă curba (sau clopotul) lui Gauss care ne poate indica evoluția și finalul transmiterii bolii!  Sforarii „clopotului” afișează zilnic cifrele testărilor, decedaților, infectaților, vindecaților, menținând panica și vehiculând doar cifrele raportate la NIMIC !! Însă orice elev silitor, de liceu, prezent într-o emisiune televizată, ar fi reușit ceea ce un profesor de fizică ajuns la Cotroceni, nu vrea, sau nu poate să facă: Un grafic simplu, pe-o bucată de hârtie, mai sugestiv decât toate buletinele de știri la un loc !

Pentru a întocmi graficul, se introduc următoarele date: 1)-procentul de testați pozitiv din numărul total de teste efectuate la fiecare 24 de ore. 2)- intervalul de timp analizat (luna aprilie în cazul de față).

Curba descendentă, lucrând chiar cu „materialul clientului”- adică informările grupului strategic- arată ca în imaginea de mai jos.

Date introduse:

-7 aprilie :” România face zilnic 3.500 de teste ”. (Horațiu Moldovan, secretar de stat MS)

-24 aprilie : „Am crescut capacitatea de testare la peste 7.000 de teste zilnic”(premierul Ludovic Orban)

-28 aprilie: 16.680 de testări (buletin oficial)

Pe 7 aprilie erau (conform INS)- 360 de cazuri depistate de îmbolnăvire. pe 24 aprilie- 420 de cazuri la dublarea testărilor, iar pe 28 aprilie- 362 de cazuri, la o înmulțire de 5 ori a numărului de teste

Procentual, rata infestării scade de la 11 % la 6% , apoi la 2 %. la fel și raportul internați-vindecați. Așadar, curba de tip Clopotul lui Gauss e funcțională, indică faptul că vârful a fost depășit demult, pe când Clopotul lui Klaus și al televiziunilor e tras în dungă de un clopotar bezmetic.

Sursa: https://www.activenews.ro

Cine este misteriosul domn Rafila, cel care amenința că la sfârșitul lui aprilie vor fi „mii de infectați pe zi în România”? Alexandru Rafila este reprezentantul României la OMS, deși nu are nicio legătură cu Ministerul Sănătății

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.