„Alternativa Dreaptă” cere demiterea dr. Streinu Cercel, specialistul care anunța în 2006 moartea a 2.000.000 de români de gripă aviară

by Andrei Nicolae

Și partidul „Alternativa Dreaptă” a cerut astăzi demisia Dr. Adrian Streinu-Cercel, „același medic care estima în 2006 moartea a 2.000.000 de români din cauza gripei aviare iar în 2009 prevestea moartea a 20.000 de români, ca urmare a gripei porcine”.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia sau demiterea medicului Streinu-Cercel: „Este un pericol public pentru sistemul de sănătate publică din România”

Comunicatul partidului de dreapta afirmă: „Acum două luni, medicul Streinu-Cercel comunica public că virusul COVID-19 este de zece ori mai slab decât un virus gripal obișnuit. Din fericire, toate alegațiile pretins științifice ale domnului Cercel nu s-au confirmat și asta tocmai din cauza slabei capacități de raționare a acestuia.”

În lumina ultimelor declarații a specialistului în pandemii, Alternativa Dreaptă „solicită, în mod public, demisia sau demiterea domnului Adrian Streinu-Cercel, din funcția deținută.

Considerăm că probitatea profesională a dlui. Streinu-Cercel și capacitatea domniei sale de a gestiona situațiile pandemice sunt total neadecvate funcției publice ocupate, iar comunicările publice de până acum nu aduc lămuriri științifice bazate pe analize obiective, ci doar induc panica socială (simple conjecturi).

Dincolo de considerentele medicale, evident importante, măsurile din perioada următoare trebuie să ofere o privire de ansamblu a societății, care în urma măsurilor de carantinare prelungită, ar putea conduce la probleme sociale și economice complexe pentru România, acestea afectând pe termen scurt și mediu sute de mii de români.

Deja în România sunt peste 1.000.000 de contracte de muncă suspendate și peste 200.000 de noi șomeri. Evident, toate aceste date se pare ca scapă analizei și alegațiilor de până acum ale dlui. Streinu-Cercel, iar evaluarea implicațiilor economice și sociale ale perpetuării carantinei vor avea efecte sociale, materiale și electorale evidente”, spune comunicatul în final.

Sursa: https://www.activenews.ro

8 thoughts on “„Alternativa Dreaptă” cere demiterea dr. Streinu Cercel, specialistul care anunța în 2006 moartea a 2.000.000 de români de gripă aviară

 1. Amaranthine Sophia

  Am înțeles, Isus e de dreapta. Dar am o întrebare off topic, cum e aia cu oamenii domnului care nu pot avea covid?

   1. În Biblie, normal, acolo se găsește adevărul; doar că pe mulți nu-i interesează și nu agreează normalul; mai degraabă minciuna, opiniile lor, exagerările.

   2. Amaranthine Sophia

    Normalul e ceva subiectiv și relativ. Ce era normal în VT nu mai e normal la Isus. Cândva viata unicelulara și reproducerea asexuata era normală.

 2. Amaranthine Sophia

  Dacă as cita din biblie despre atrocități și violarea fetitelor prizonier de către poporul domnului e una (NUMAI CA NU INTELEG BIBLIA, NICI PE AUTORUL EI), dar sa zici căscat nu se poate, ca ranesti sensibilitățile bunilor creștini pe care legea nu i lasă să omoare homosexualii cu pietre. Legi rele date de ateii seculari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.