Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș (Național): Nu poate exista pace cu diasporicii care au forțat granițele, mințind că se întorc din Honolulu.

Vorbiți despre anticorupție? Infractorilor!

După mai mulți ani de întreținere artificială a conflictelor între români, timp în care politicienii au hrănit orgoliul celor din străinătate pentru a contrabalansa voința exprimată la urne de cei din țară, în contextul crizei generate de coronavirus ni se spune, dintr-o dată, să facem pace și să fim uniți cu cei care au năvălit, cu virusul la purtător, în țara pe care nu demult o disprețuiau și o dăscăleau de la distanță. Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș susține, într-o opinie publicată de National.ro, că nu poate exista pace nici cu românii din Diaspora (pe care îi numește „diasporici”), nici cu progresiștii de acasă („decreștinații care au boicotat Referendumul”).

„Nu poate exista pace cu tine, diasporiciule evadat din Italia! Tu vii să îmi îmbolnăvești familia și i-ai votat pe ăia care prigonesc medicii, profesorii și Biserica. Și îmi dai și lecții, îmi dai tu mie lecții! Mă înveți tu cum să votez. În ce calitate? De migrant economic? Tu nici nu știi pe cine ai votat, atât ești de deștept! Într-un exercițiu de inteligență, l-ai somat pe sasul elocvent ca un Trabant  “să vină și să ajute Diaspora din Italia!” Bă, prostoboule, a ajutat vreodată Iohannis pe cineva? Oamenii fără copii înfiază copii. Brr Brr Spielhosen a înfiat case. Iar cei care l-au votat pe Iohannis fac parte din Diaspora (cât de cât) deșteaptă. Sunt și diasporici care i-au votat pe Fred și Barna, Doamne ferește! Nu poate exista pace cu decreștinații care au boicotat referendumul Coaliției pentru Familie. Și dacă n-aș fi avut familie, tot aș fi votat Coaliția pentru Familie. Eram eu și “curvele mele triste”, vorba lui nenea ăla. Ce, vă deranjează că bărbații umblă cu femei? Nu e bine, așa-i că nu e bine? Vreți să dărâmați bisericile, nu? Recunosc, Catedrala Mântuirii Neamului are un mare defect. E prea mică”, scrie Răzvan Ioan Boanchiș în Național.ro.

Continue reading Activenews.ro

Advertisement

3 thoughts on “Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș (Național): Nu poate exista pace cu diasporicii care au forțat granițele, mințind că se întorc din Honolulu.

  1. Adevărul îi poate face liberi, numai să-l primească!
    E valabil pentru oricine.
    Le atrage atenția că cunt mincinoși, profitori, chiar infractori, cam asta se înțelege că ar spune; și că e cazul să recunoască, că trebuie să se îndrepte. Asta e bine pentru ei și pentru noi, adică e bine, când ne e bine la toți, altfel e rău.

    1. Amaranthine Sophia

      Măcar pe partea de Iohanis, diaspora și restul din ghiveci, suntem de acord. Sunt un rău mai mare. Unele lucruri însă depășesc partidele. Oricine ar fi, se vor tăia păduri, se va face trafic de carne vie, etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.