Peter Costea: #Rezist propagandei homosexuale din România

Zilele acestea se distribuie prin România un chestionar de 39 de întrebări / subiecte, adresat „elevilor de liceu, profesorilor și părinților acestora”. E conceput să obțină informații despre viața intimă a adolescenților din România, în primul rând „orientarea sexuală” și dacă au fost hărțuiți pe motive de „orientare sexuală”. Chestionarul îl găsiți aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpoLLHORZ8YYd3_m7EH7HX2GLOIzBD1wl4HZM9SaKcqcEC3g/viewform

Rog toți părinții din România să nu permită copiilor lor să acceseze acest chestionar indecent și mai ales să nu le permită să răspundă întrebărilor. Rog, de asemenea, pe cei care citesc aceste rânduri să atenționeze pe alți părinți care la rândul lor să nu permită copiilor lor să acceseze chestionarul ori să răspundă la întrebări.

Chestionarul se adresează adolescenților din Grecia, Bulgaria, România și Lituania, țări unde „hărțuirea” homosexualilor este aproape de zero. Statisticile europene de până acum denotă că în aceste țări, și în general în Estul Europei, hărțuirea homosexualilor e aproape inexistentă. Se caută exagerări pentru a amplifica și mai tare țipetele celor care pretind că sunt discriminați.

Nu vă lăsați înșelați. Chestionarul acesta este o capcană pentru minte, de care trebuie să vă păziți copiii. E otravă pentru suflet. El nu are nimic de-a face cu „toleranța” ori „combaterea intoleranței”. Rezultatele chestionarului vor fi exagerate și folosite împotriva, în primul rând, al creștinilor și vor fi transformate într-o pistă de lansare a unei campanii de intoleranță împotriva noastră.

Veți observa că această pârghie de promovare a confuziei și dezorientării sexuale în România e finanțată de Uniunea Europeană. Dacă ajungeam în Parlamentul European aș fi luat atitudine împotriva acestui chestionar, aș fi solicitat o investigație privind modul în care fondurile au fost alocate, aș fi solicitat dosarele aferente acestui proiect și v-aș fi informat. Poate acum vă dați seama și mai bine de importanța ca unul dintre noi să ajungă în Parlamentul European și să informeze de risipa de bani care se face în detrimentul nostru și în sprijinul distrugerii valorilor.

Așa s-a întâmplat că recent am participat la o întrunire a politicienilor creștini din Houston. Ne-am adunat câteva sute. Frumos, poate spun unii dintre voi! Este. Dar, întreb eu, în România de ce nu putem strânge laolaltă un număr la fel de mare de politicieni autentic creștini care împreună, prin rugăciune și masă comună, să-și dedice talentul pentru promovarea valorilor creștine în cetatea lor?
Întrunirea, însă, a avut și un ton de descurajare. Anul viitor vor fi aleși sute de magistrați și funcționari publici în Houston și în aria metropolitană. Pentru prima dată în istoria orașului numărul creștinilor care candidează la aceste funcții este mai mic decât cel al posturilor disponibile. Ceea ce însemnă că majoritatea celor care vor fi aleși în funcții anul viitor nu vor fi creștini.

Cine e vinovat pentru asta? Fiecare dintre noi, și în primul rând cei care ne îndoim, nu avem curaj, suntem timizi, ori credem că problemele care se produc azi sub ochii noștri, fie că nu ne afectează (ceea ce nu deloc adevărat), fie că vor fi rezolvate de copiii noștri (ceea ce e îndoielnic). Dar pentru ca asta să se întâmple,este nevoie ca generația noastră să fie un model de inspirație pentru ei.

Sursa: Peter Costea Facebook

7 thoughts on “Peter Costea: #Rezist propagandei homosexuale din România

 1. Amaranthine Sophia

  Ceea ce însemnă că majoritatea celor care vor fi aleși în funcții anul viitor nu vor fi creștini.

  Cine e vinovat pentru asta?

  1. Amaranthine Sophia

   Înțeleg ca e o vină să nu fii creștin. Acuma, că se folosește o ideologie (LGBT) ca să combată o alta ideologie (creștinismul), nu ma deranjează, mai ales că homosexualii n-au avut viață ușoară în epoca de glorie creștinilor. Cumva, e plăcut ironic. Războiul e pentru putere și bani iar armele sunt culturile și ideologiile, victimele sunt oamenii. De aceea atât homosexualul de rand cât și crestinul de rand trebuie sa nu adere la o cultura sau religie ci sa rămână un individ independent. Credință omului e treaba lui personala iar sexualitatea lui la fel. Dacă întra într o turmă, oricare din cei de mai sus, vor fi manipulați sa se urască reciproc și vor da și bani, unii la biserică, alții la tot felul de ONG-uri sau ce-o mai fi. Nu ascultați de nimeni, nici de popi și nici de propagandistii lgbt. Dacă ești Ion și îl iubești pe Gheorghe, nu ai nevoie de suport ideologic, nu trebuie sa te îmbraci sau sa te porți diferit de alt Ion care o iubește pe Maria. E treaba ta și e dragostea ta. La fel, nu i lasă nici pe creștini să-ți spună ce să faci. Ambii sunt lupi și pt ei ești o oaie. Mai rămâne să decizi dacă și tu ești o oaie. Păstor sau lup e tot aia. Unul te privează de libertate, te mulge și te taie, altul te mușcă din prima.

 2. Amaranthine Sophia

  Dumnezeu nu ne poate vorbi, a creat niște fapturi mici și acuma ii e jenă să se coboare la nivelul nostru, noroc cu cei ca Peter Costea

 3. Amaranthine Sophia

  Dacă Dumnezeu nu se schimbă în veac și lui Moise i-a spus ca homosexualii trebuie omorâți cu pietre, ma întreb, lui Peter ce ii spune? Lui Petru știu ce i-o spus, ca nu exista bărbat și femeie, rob sau slobod, etc ci toți sunt una în Isus, adică exact pe dos ca în VT.

 4. Amaranthine Sophia

  Despre viitorul crestinilor:
  Buda-orice are început are și sfârșit
  Isus- voi sunteți sarea lumii dar când sarea își pierde gustul…

 5. Amaranthine Sophia

  Istoria ne a arătat cum e cu creștinii la putere, ce vine va fi cel puțin la fel de rău. Am avut doua guri de aer, rationalismul grec și apoi cel european.
  Când te doare o măsea, toate rugăciunile nu fac cât un nurofen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.