Cum îmi întăresc sistemul imunitar!

Când spui Laura e ca si cum ai spune Vitamina C, posibil să fi rămas cu o moștenire de la inițiala tatălui – Constantin, dar pe mine C-ul mă duce totuși cu gândul la complex și complet, așa cum este această vitamină, exact ca mine 🙂

Impreună facem echipa cea mai bună. Nu trece iarnă fără să fie alături de noi. Doar așa putem uita de urâta răceală.

Ne viziteaza destul de des, mai ales de când au intrat copiii in colectivitate, dar noi îi inchidem usa in nas si ne place! Vitamina C este un aliat puternic, alături de toată familia noastră, de la cel mic la cel mare.

Eu personal, sunt un om foarte sensibil, mai ales in anotimpul răcoros. Dacă răcesc copiii, rapid răcesc si eu. Am o frumoasă sinuzita care nu vrea să plece, decât chirurgical, ceea ce mă face să racesc destul de des. Dar cum nu îmi plac doctorii deloc, am ales să fac tratament de preventie cu Vitamina C, iar organismul meu este mai puternic si luptă agresiv cu factorii externi pentru a mă ajuta sa trec cu bine de perioada rece. Visul meu este să locuiesc 6 luni in Portugalia, pe perioada iernii si 6 luni in Romania, pe perioada verii. Dar momentan, rămân cu visul si cu dozarea de vitamine esentiale.

Continue reading familiamea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.