Iohannis se rupe. L-au crăcănat!

de Paul Ghițiu

În 2014, cu șapte luni înainte ca Iohannis să fi ajuns președintele  PNL și candidat al liberalilor pentru funcția de președinte al României, am fost singurul care am anunțat într-o scurtă analiză „Viitorul președinte al României va fi ..” probabilitatea ca acesta să câștige alegerile. Textul care urmează, scris într-o altă tonalitate, nu-și propune aceeași miză analitică.

Vă amintiți cum a fost omorât Ioan Vodă cel Cumplit? L-au legat între două cămile și l-au rupt. Cam așa e pe cale să pățească și Iohannis, marioneta legată, din cauza „slăbiciunilor sale lumești” de sforile păpușarilor din diverse mafii internaționale și locale, grupări, clanuri, haite.

În servicii, loc în care se găsesc cei care leagă și dezleagă marionetele de cămile la ordinul băieților deștepți din mafia financiar-bancară globalistă, e bucurie și tristețe deopotrivă. În toate. Pentru că, oricât ar vrea ele să pară altfel, în final nu sunt mușuroaie de furnici, ci sordide și (de cele mai multe ori, din păcate) infecțioase adunături de oameni. Cele care îl sprijină sunt disperate de autogolul dat de Iohannis; celelalte sunt încântate. La fel și agenții secreți, care, indiferent de comanda primită au și simpatiile/antipatiile personale, care pot fi contrare ordinului de zi pe unitate.

Bucuria și tristețea sunt provocate de personajul de tristă menționare din titlu, care a reușit, odată cu răspunsul la comanda Aport! a lui Trump să dea unul dintre cele mai grețoase spectacole de jalnic oportunism. Pozele lui Iohannis cu președintele american mi-au amintit de imaginea unui dulău mare, privind fericit și tont, cu limba atârnându-i băloasă, la stăpânul lui, ale cărui mâini și/sau picioare tocmai le-a lins cu aplicație. Prilej cu care putem înțelege și de ce lătra Iohannis ori de câte ori vedea o poză cu Trump împreună cu un alt dulău de pe pășunea românească.

Crăcănarea internațională

Îmbrăcat cu nădragii lui cei mai buni și fără paltonul exilat în dulapul SPP, Iohannis a făcut o piruetă grosolană și și-a mutat căpșorul cu grai rar și ochi severi în goliciunea lor, care stătea sub fustele lui Frau Merkel, dincolo de Atlantic. Un picior al lui rămâne strâns legat și de arborele uscat al UE, în dosul căruia se ascundea Jean Claude atunci când, după migăloase experimente de cuantica oenologică, îi creșteau în picioare pantofi de culori diferite, și ajungea să plutească pe brațele invitaților săi. Același arbore după care se ascunde și Frau Merkel să-și maseze tremuriciurile ca să nu pară că are orgasme în public la contactul cu invitații săi.

Chiar dacă unii de pe afară și-au dat mâna pentru a vopsi curat democratic rezultatele alegerilor din România, înțelegerea nu merge până la  a schimba barca progresismului globalist cu cea a trumpismului confuz pierdut între tresăriri conservatoare și un imperialism globalist agresiv și fără perdea. Dacă la sexul forțos cu resursele României nu se opune nimeni (În definitiv la viol nu e cum vrei tu!) plus că trebuie „ să mănâncă și gura la copilașii” miliardarilor globaliști ceva; dacă toată lumea bună e de acord că minorelor locale trebuie să li se deschidă viitorul sub atenta îndrumare a profesioniștilor din US Army și dacă e o adâncă unanimitate privind necesitatea democratizării Rusiei și Chinei ca să se termine cu opoziția la globalizarea mafiei ce conduce America, sunt destule prăpăstii primejdioase pe alte direcții, care fac ca, de exemplu, Master Soros să suspine trist și dezamăgit. Și nu e singurul. Sunt, am auzit, dezbateri aprinse și în CIA, FBI, NSA, NED, departamentul de stat și în general în statul paralel american.

Apoi, Trump e imprevizibil: azi amenință, mâine pupă zgomotos unde a lovit. Și una e să fii de partea lui atunci când se ceartă cu Coreea de Nord, alta cu China. Mai ales o Chină „înspăimântată” de faptul că România a pus-o cu spatele la zid, declarând-o dușman al ei și al omenirii.

Vizita în SUA a fost una bună; bună pentru ca românii amăgiți și cei spălați parțial pe creier și cu șanse de recuperare să înțeleagă cu cine au de-a face, cât de dedicat este Iohannis României, cât de ușor te vinde (România, Europa – probabil după sordidul său volum EU.RO, va urma un altul și mai jalnic, SUA.RO), cât de mic este în realitate acest neamț cu schelet mare, cum își bate joc de funcția pe care o deține, câte parale dă pe români.

Continue reading Activenews.ro

………………………………………………………

Eveniment de amploare în București: Zeci de biserici organizează Rugăciune în aer liber pentru România – Sâmbătă, 7 Septembrie ora 18

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.