Mihail Neamțu: Milioane de compatrioți vor o Românie civilizată, dar și fidelă propriilor sale rădăcini…

Dragi prieteni,

Azi e sărbătoarea „Schimbării la Față a Domnului” iar anul 2019 este cu totul special pentru România: celebrăm treizeci de ani de la căderea comunismului. Generația de tineri crescuți în libertate e chemată să dea acum, nu mâine, bătălia pentru adevăr și dreptate.

După cum știți, am fost recent evaluat de partidul Mișcarea Populară ca potențial candidat la funcția de președinte al României. Alte nume sonore, cum ar fi Eugen Tomac, Toader Paleologu, Robert Turcescu sau George Mioc, mai sunt luate-n considerare.

Prezența pe această listă mă onorează, ca și susținerea prietenilor de la „Alternativa Dreaptă”. Reflectez cu toată seriozitatea la această propunere și le mulțumesc pentru încredere și entuziasm!

În mod cert, toamna lui 2019 trebuie să aducă laolaltă mai multe partide, structuri ale societății civile, oameni gospodari, antreprenori, lideri creștini și voci ale intelectualității care și-au asumat valorile Dreptei populare, creștin-democrate și conservatoare. Milioane de compatrioți vor o Românie civilizată, dar și fidelă propriilor sale rădăcini.

Acum treizeci de ani, liderii conservatori ai lumii libere — de la Ronald Reagan și Margaret Thatcher până la Helmut Kohl și Ioan Paul al II-lea — au ajutat Europa de Est să îngroape ideologia totalitară. E timpul ca Europa de Est să contribuie la păstrarea rădăcinilor culturale ale Occidentului.

sursa FACEBOOK

………………………………….

Citiți și:

Teologul și scriitorul Mihail Neamțu, candidat la președinție din partea Alternativei Drepte

Conservatorismul nostru este o sinteză între creştinismul tradiţional, dar trăit într-o societate modernă, şi piaţa liberă a capitalismului“. Interviu cu Adela Mîrza, co-preşedinta Alternativa Dreaptă

Peter Costea 🔴 Domnul Iohannis Președinte? NU,  hotărât NU!

Peter Costea 🔴 Dan Barna: NU la prezidențiale!

One thought on “Mihail Neamțu: Milioane de compatrioți vor o Românie civilizată, dar și fidelă propriilor sale rădăcini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.