În SUA 350.000 de homosexuali suferă de boli mintale și majoritatea dintre aceștia de boala Alzheimer

Revoluția sexuală cauzează boli mintale

de Peter Costea

Această revoluție s-a extins până în cele mai îndepărtate și ascunse colțuri ale Pământului. Ea afectează totul și mai nimic nu a mai rămas care să nu fie influențat de ea.

Această revoluție e promovată de secularism și instituțiile lui ca fiind ceva de dorit, la toate nivelele și în special de mass-media, sistemul de învățământ, tribunale și alte pârghii politice și sociale. E promovată ca fiind ceva „cool”, care aduce fericire în viețile celor care au fost copleșiți de ea. Adevărul, însă, e că oamenii care sunt influențați de revoluția sexuală sunt victimele ei și cei mai nefericiți oameni din lume. Studii peste studii dovedesc lucrul acesta, dar din nefericire ele nu sunt promovate ori discutate în spațiul public.

Dacă luna iunie a fost luna paradelor revoluției sexuale în toată lumea, luna iulie e luna în care, după ce se termină petrecerile și festivalurile din iunie, sunt publicate studiile care dovedesc nefericirea și disperarea persoanelor care întrețin relații cu persoane de același sex.

Astăzi vă ofer un studiu publicat de University of California at San Francisco pe 14 iulie, conform căruia în SUA, 350.000 de homosexuali suferă de boli mintale și majoritatea dintre aceștia de boala Alzheimer. Studiul poate fi citit la linkul acesta: https://ucsf.app.box.com/s/5sl8nkrnlvz3f2hdj0k0jyzhpmiehvkg .

El susține, în mod specific, că „about 350.000 LGBTQ adults in the US are currently living with Alzhimer’s disease or a related disorder” („cam 350.000 de homosexuali adulți din SUA suferă de boala Alzheimer ori o boală mintală similară”).

Conform studiului, homosexualii au o pondere de 29% mai mare decât persoanele heterosexuale să se îmbolnăvească de demență și Alzheimer. Studiul a inclus 44.000 de adulți dintre care 3% s-au identificat ca fiind persoane ne-heterosexuale.

Acest procent, extrapolat la numărul de persoane ne-heterosexuale care se presupune că trăiesc în America, rezultă în aproximativ 350.000 de persoane ne-heterosexuale care suferă de demență si Alzheimer.

De ce incidența bolilor mintale este mai ridicată la persoanele ne-heterosexuale? Autorii studiului nu propun o explicație științifică, dar o atribuie depresiei și nivelului de stres mai ridicat de care aceste persoane suferă.

Același studiu confirmă, în plus, că populația ne-heterosexuală din America îmbătrânește mai rapid decât populația tradițională. Un studiu similar a fost, de asemenea, publicat și în Noua Zeelandă, tot în iulie, care confirmă că și în Noua Zeelandă, la fel ca în Statele Unite, populația homosexuală îmbătrânește mai rapid și că incidența bolilor mintale e mult mai ridicată la populația ne-heterosexuală neo zeelandeză decât la cea tradițională.

Rugăminte: datorita naturii sensibile, dar serioase, a subiectului de astăzi, rog pe cei care fac comentarii să folosească un limbaj adecvat și decent, care nu denigrează.

Peter Costea

sursa

……………………………………..

Citiți și:

De ce fumează femeile?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.