Marcel Jeninga și-a găsit fetița de trei ani plină de sânge, violată de un vecin!

AGRESORUL FUSESE INSTRUIT pe site-uri specializate cum să își ademenească victimele și sășteargă urmele crimei. De a doua zi, tatăl a început o luptă colosală împotriva Pedofiliei, un fl agel pe care curentul neo-marxist contemporan îl acceptă și îl încurajează!

Fundația olandeză Strijd tegen Misbruik se luptă pentru ca Olanda să interzică un manual destinat instruirii pedofililor. Este vorba de un ghid de peste o mie de pagini care le explică detaliat perverșilor cum pot ademeni copiii, cum trebuie să îi pregătească pe micuți pentru relații sexuale și cum îi pot abuza, fără ca monstruozitatea să fie descoperită, informează cotidianul Algemeen Dagblad.

„Manualul nu încalcă legea”

Ministrul olandez al Justiției și Securității, Ferdinand Grapperhaus, a fost sesizat în luna martie despre existența acestui „manual” și a promis că va face o analiză. Luna trecută, însă, Grapperhaus a declarat că avocații ministerului au decis că o interdicție este imposibilă, deoarece cartea nu ar conține nici un fel de elemente care să încalce legea. Emisiunea de știri a canalului RTL a dezvăluit că „The Pedophile Handbook” există de zece ani pe „Dark Web” (partea de internet cu domenii criptate), dar poate fi procurat relativ simplu și de utilizatorii internetului obișnuit. Cartea este distribuită frecvent pe forumurile de pedofili, fiind completată regulat cu noi „ponturi”, experiențe și sfaturi. Poliția a confirmat pentru televiziunea RTL că manualul este foarte popular printre pedofilii orlandezi.

Cum cucerești un copil

Autoritățile recunosc că este o carte periculoasă, însă deținerea sau distribuirea acesteia nu este ilegală în Olanda. „Este un caz asemănător manualelor despre cum poți să construiești bombe sau să comiți o crimă perfectă”, a declarat pentru RTL Nieuws purtătorul de cuvânt al Parchetului olandez. Manualul descrie în amănunt tehnicile prin care poate fi cucerită încrederea unui copil. În acest sens, conține fraze și expresii-cheie, dar și metode de recompensă prin care copiii pot fi determinați să păstreze secretul a ceea ce s-a petrecut.

Bebelușii, prada ideală

Bebelușii sunt văzuți ca o pradă „sigură”, pentru că nu pot vorbi. Copiii cu vârste cuprinse între doi și patru ani sunt considerați „periculoși”, pentru că nu pot păstra secrete. Cartea îi învață pe pedofili cum să facă „curățenie” după ce au abuzat un copil, pentru ca ADN-ul lor să nu poată fi găsit pe trupul victimei ori la locul faptei, sau cum să păstreze în siguranță pe calculator imaginile cu înregistrarea abuzului.

În fine, manualul dă indicații privind actul abuzului însuși, conținând inclusiv scheme, desene și imagini sugestive. În parlamentul olandez, majoritatea formațiunilor politice au cerut interzicerea manualului. „Dacă citești fie și numai sumarul, și te apucă frisoanele”, a declarat pentru RTL creștin-democrata Madeleine von Torenburg. „Este ceva oribil și ar trebui interzis.” Totuși, nu există nici un indiciu că aceste declarații s-ar putea concretiza în vreo decizie legală. Mai ales că guvernul se opune.

„Dacă părinții ar ști, țara ar fi întoarsă pe dos”

Continue reading  www.evz.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.