Kelemen Hunor, fost și actual ministru al Cult-Urii, poate fi acuzat lejer de amenințare și șantaj la adresa Prim Ministrului României

Kelemen, marș la turbinka! Cum vrea Hunor să transforme toată România în cimitirul de la Valea Uzului

de Victor Roncea

Kelemen Hunor, fost și actual ministru al Cult-Urii, poate fi acuzat lejer de amenințare și șantaj la adresa Prim Ministrului României. Înainte de o întâlnire cu Doamna Viorica Dăncilă, Hunor a lansat pe canalele media cu legături străvezii la Budapesta fonfleul cu „Crucea Legionară” de la Valea Uzului, cimitirul eroilor pe care ungurii și-l arogă în exclusivitate.

Grație profesionalismului binecunoscut al avertizorului public Dan Tanasă, Patriarhia Română i-a dat un răspuns fostului îmbâcsitor al fotoliului lui Take Ionescu, Spiru Haret, Simion Mehedinți, Octavian Goga, Nicolae Iorga sau Dimitrie Gusti (ce oroare!) prin care l-a informat pe răspândac că orice meșter popular știe că acest tip de cruce este milenar pe-aici, pe la noi, în România. Reamintim că  UDMR patronează fără jenă în centrul Odorheiului Secuiesc un bust – fără avizele legale ale Ministerului Culturii – al criminalului de război antisemit și antiromân Wass Albert, alături de cel al antisemitului horthyist Nyírő József, fără ca Ministerele responsabile și Instituția Prefectului să le demoleze, încă.

Dar amenințarea lui Hunor cu bau-bau-ul „Elie Wiesel”, unde director este, de altfel, un semi-cosângean de-al lui fost propagandist marxist-leninist (altă oroare, într-o țară care a condamnat comunismul!), are altă menire: este un zgomot de fond pentru o acțiune cu consecințe extrem de grave pentru România.

Continue reading ActiveNews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.