Camelia Smicală: România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Ura a învins.

de Vlad Pârău

Camelia Smicală, medicul român ai cărui copii au fost deținuți, separați și instituționalizați de sistemul finlandez de „protecție a copilului”, a postat luni pe pagina sa de socializare o reacție despre rezultatul alegerilor europarlamentare din România, menționând-o și pe candidata pro-Familie Ioana Picoș-Făgădaru.

„România a votat pentru a doua oară împotriva familiei tradiționale, a credinței și a bunului simț. Dintre cele două variante de mai jos, România a votat-o pe cea de-a doua. Urmează Legalizarea parteneriatului civil, educația sexuală forțată in scoli, vaccinarea obligatorie și imigrația forțată. Menționez că nu sunt rasistă de nici un fel. Am îngrijit de 23 de ani în același mod, de la copii, la homosexuali și criminali. Problema cu acest vot este că adulții au votat și toți copiii vor plăti votul lor. De acum încolo, Dumnezeu cu mila! România, rest in peace! (odihnește-te în pace – n.red.) Ura a învins și te-a învins”, a concluzionat Camelia Smicală, vizibil dezamăgită de rezultatul votului de duminică.

De menționat, în context, că nici un candidat pro-Familie sau pro-valori tradiționale nu a trecut pragul de minim 3% din voturile valabil exprimate la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, ceea ce dovedește că adepții acestor valori în România au fost dezbinați sau absenți. Totodată, foștii oponenți sau indiferenți ai Referendumului despre Căsătorie au avut parte de o mobilizare fără precedent, validând în fruntea clasamentului preferințelor pentru Parlamentul European partide precum PNL, PSD și USR-PLUS, a căror atitudine față de valorile tradiționale s-a evidențiat în octombrie 2018 și în lunile ulterioare invalidării Referendumului Constituțional despre Căsătorie.

sursa: activenews.ro

…………………………………………..

Marius Cruceru – o minte limpede

Primele gînduri după … primele rezultate

Adrian Papahagi: PSD trebuie să dispară, plătind astfel pentru toate ticăloșiile lui. Previziuni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.