Peter Costea: O comunitate de jumătate de milion de oameni onești – visăm prea mult sau avem credință?

Am sentimentul că într-o săptămână, cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu, vom putea constitui în România o comunitate a oamenilor care prețuiesc valorile din care pot face parte, cel puțin, jumătate de milion de cetățeni care, sperăm, ne vor vota la alegerile europarlamentare.

Vă invităm să faceți parte din această comunitate pentru că nu aveți nimic de pierdut. Până acum am fost înșelați de partidele politice. Am inițiat proiectul de modificare a art. 48 din Constituția României privind căsătoria, iar în octombrie politicienii au făcut tot ce le-a stat în putere să se asigure că nu ne vom atinge obiectivul. Evident, fac referire la referendumul pentru familie din octombrie anul trecut.

Va fi o comunitate puternică, un început bun, care va transmite celor care pretind să ne reprezinte în Parlamentul României și în Parlamentul European că nu vom mai accepta minciuni, obstrucționarea drepturilor noastre civile, iar dacă ei nu-și vor îndrepta comportamentul, îi vom abandona și vom fi obligați să ne promovăm singuri interesele prin măsurile și structurile constituționale pe care le avem la dispoziție.

Vă încurajez să vă alăturați acestei comunități de oameni cu valori care nu mai tolerează corupția, minciunile clasei politice și subminarea drepturilor noastre constituționale.

Votând pe 26 mai, vă veți alătura acestei comunități.

Votați în număr cât mai mare! Votați poziția 16! Votați Peter Costea! Votați proiectul nostru comun!

Vă mulțumesc.

Peter Costea

Advertisement

2 thoughts on “Peter Costea: O comunitate de jumătate de milion de oameni onești – visăm prea mult sau avem credință?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.