Soarta celor ce L-au disprețuit pe Dumnezeu…

Nu vă înşelaţi: “Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce seamănă omul, aceea va şi secera. (Epistola apostolului Pavel către Galateni)

Cel care a construit Vasul Titanic
După ce s-a încheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a întrebat cât de sigur era Vasul. El a răspuns cu un ton ironic: “Nici chiar Dumnezeu nu îl poate scufunda”. Cred că ştiţi cu toţii ce a urmat. (1912).

John Lennon (1940-1980, cântăreţ):
Cu câţiva ani înainte de a muri, într-un interviu pentru o revistă americană, el a declarat: “Creştinătatea va lua sfârşit, va dispărea. Nu este nevoie să îmi susţin această idee. Sunt sigur. Nu am ce spune despre Iisus, însă cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astăzi noi suntem mai cunoscuţi decât El”. Lennon, a decedat  de tânăr, împuşcat de şase ori.

Tancredo Neves (1910-1985, preşedinte al Braziliei):
În timpul campaniei prezidenţiale, acesta a declarat că, dacă ar obţine 500.000 de voturi din partea partidului său, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea îndepărta de la Preşedinţie…. Bineînteles, a obiţnut voturile, însă s-a îmbolnăvit cu o zi înainte de a deveni preşedinte, apoi a murit.

Cazuza (Compozitor, cântăreţ şi poet bi-sexual):
În timpul unui spectacol în Canecio (Rio de Janeiro), în timp ce îşi fuma ţigarea, a pufăit fumul în aer şi a spus: “Doamne, asta e pentru Tine.”A murit la vârsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, într-un fel groaznic.

Marilyn Monroe (1926-1962, actriţă)
A fost vizitată de Billy Graham, în timpul unei reprezentaţii a unui spectacol. Acesta a declarat că Duhul Lui Dumnezeu l-a trimis să îi predice. Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus predicatorul, ea a replicat: “N-am nevoie de Iisus al tău”. O  săptămână mai târziu, a fost găsită moartă, în apartamentul ei.

Bon Scott (1946-1980, cântăreţ)
Fostul vocalist al formaţiei AC/DC. Într-un cântec din 1979, el spunea: “Nu mă opriţi: mă îndrept pe drumul meu, pe drumul care duce în infern”

Campinas (in 2005)
În Campinas, Brazilia, un grup de prieteni, beţi, au luat în drumeția lor o altă prietenă… . Mama fetei a însoţit-o până la maşină şi, îngrijorată de starea în care se aflau prietenii ei, i-a spus (în timp ce fata se aşeza în masină):
Fiica mea, mergi cu Dumnezeu şi fie ca El să te apere.”Aceasta a răspuns: “Poate doar dacă El (Dumnezeu) merge în portbagaj, pentru că aici, înăuntru,…. e deja plin.
Peste câteva ore, a sosit vestea că tinerii au fost implicaţi într-un accident mortal, toţi au murit, maşina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de maşină fusese, însă, în mod surprinzător, portbagajul era intact. Poliţia a declarat că nu vedea în ce mod a putut rămâne intact portbagajul. Spre surprinderea lor, în portbagaj au găsit un carton de ouă, iar ouăle erau toate întregi.

Christine Hewitt (ziaristă şi redactoră de emisiuni de divertisment din Jamaica )
Ea a declarat că Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este cea mai proastă carte scrisă vreodată. În iunie 2006 a fost găsită arsă în maşina proprie.

***

Sunt culese doar câteva exemple, negative, cu oameni celebri care L-au disprețuit pe Dumnezeu și pe Fiul Său, Iisus Hristos Domnul, care și-a dat viața ca preț de răcumpărare pentru om, oricare dintre noi.  … pentru că “oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.” (Romani, 10:13).

Dumnezeu a acceptat jertfa lui Iisus, de aceea îi socotește neprihăniți pe toți aceea care primesc  credința și pocăința de la Dumnezeu. Glorie Domnului!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.