Un preot călugăr, scrisoare deschisă lui Iohannis: Nimic NU dovedește că respectați CREDINȚA și valorile acestui NEAM.

Vreți să fiți președintele nostru sau un STĂPÂN STRĂIN peste hotarele României?

de Anca Apostol

Părintele Justinian Oprina a publicat online o scrisoare deschisă adresată Președintelui Klaus Iohannis, în care îi aduce zece argumente ce demonstrează, în opinia sa, că Iohannis nu făcut nimic care să dovedească respect pentru “credința și valorile acestui neam care ne-au ținut laolaltă prin restriștile istoriei”.

Preotul călugăr la o mănăstire din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului îi reamintește lui Klaus Iohannis că românii nu vor moschee în București, că s-au strâns aproape trei milioane de semnături pentru modificarea Constituției, inițiativă pe care ar trebui să o sprijine, că a promulgat legea prin care “martirii temnițelor comuniste au fost condamnați a doua oară, fiind interziși în România”, în schimb a respins-o pe aceea prin care Avram Iancu primea titlul de Erou Național.

“Poporul român are nevoie de un președinte credincios care să țină la istoria și la valorile neamului său pe care să și le asume și să acționeze în numele lor.(…) Trebuie să vă hotărâți, domnule Președinte, dacă vreți să fiți președintele românilor sau doar un stăpân străin peste hotarele României care ia decizii în beneficiul altor puteri”, îi transmite Părintele Justinian Oprina.

Citiți scrisoarea INTEGRAL:

“Domnule Președinte,

Poporul român trece prin momente de cumpănă, iar conducătorii săi s-au îndepărtat de la nevoile neamului nostru. Este multă durere și suferință în România de care mai marilor țării nu le pasă. Așa încât îmi fac datoria creștinească de a vă atrage atenția asupra câtorva puncte care nu pot să lipsească de pe agenda președintelui României:

1. Românii nu vor o moschee turcească la București, un cap de pod al Turciei pe pământul nostru strămoșesc apărat cu sânge de înaintași pentru a salva identitatea națională despre care nimeni nu poate nega că este o moștenire creștină. Dumneavoastră, în loc să ne reprezentați pe noi, românii creștini, ați ales să îi strângeți mâna sultanului Turciei și să faceți înțelegeri peste capul celor pe care îi reprezentați.

2. Românii nu vor invazie musulmană în țara lor. Primirea de imigranți musulmani reprezintă o faptă care contravine nu doar dorinței românilor, ci și istoriei și tradiției milenare a poporului nostru. Și dumneavoastră, domnule Președinte, sunteți creștin, chiar dacă aparțineți de altă biserică. Cum ați putut agrea planul de invadare a pământului românesc pe care au luptat împotriva semilunei atâția voievozi precum Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Iancu de Hunedoara, Mihai Viteazu și atâția alți români iubitori de țară? În acest caz, puteați cel mult să îi acceptați pe creștinii care vin din zonele îndepărtate, dar în niciun caz pe musulmanii care aduc cu ei prozelitismul islamic și, Doamne ferește, chiar risc de atentate teroriste.

Continue reading Activenews.ro

Advertisements