CĂSĂTORIILE HOMOSEXUALE ȘI DECREȘTINIZAREA EUROPEI

In 2018 nu e politicos să spui că esti “împotriva” la ceva ori a cuiva ori că ești “anti”

Astfel de poziții atrag etichete neplăcute, cum ar fi “intoleranți, bigoți, înapoiați, medievali” și alte etichete peiorative ca acestea. E mai diplomatic să spui că ești “pentru” ori “in favoarea” opusului lucrurilor pe care le detestăm.

Un exemplu e avortul. E mai diplomatic să spui că ești “pentru dreptul la viață al copiilor nenăscuți” decât că ești “împotriva avortului”. Afirmația din urmă atrage reacții negative. Sunt evenimente și lucruri atât de serioase, însă, care trebuie discutate pe față și fără ambiguități pentru a fi înțelese de toți. Legalizarea ori interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex sunt astfel de subiecte.

Pe 6 si 7 octombrie românii vor vota asupra unui aspect social unic in istoria omenirii, a crestinismului si a civilizatiei umane. Asupra instituirii ori nu a unei institutii sociale in intregime necunoscute istoriei omenirii si experientei umane: casatoriile homosexuale. Acest subiect apartine bataliilor spirituale cu care se confrunta generatia noastra in raport cu un secularism agresiv care cauta sa treaca peste noi asemenea unui buldozer si sa elimine valorile crestine. Deoarece legalizarea casatoriilor homosexuale au avut consecinte catastrofale, radicale si negative in Occident, trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa asiguram ca ele nu sunt legalizate in Romania.

Trecem deci la subiect si spunem, din nou, asa cum am spus-o din 2005 incoace, ca suntem “impotriva” casatoriilor homosexuale. Nu ne e rusine sa abordam subiectul din aceasta perspectiva. Deseori din 2005 incoace am scris o multime de articole si comentarii in care ne-am exprimat fara echivoc pozitiile impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex ori ale parteneriatelor civile, atit intre persoane de acelasi sex cit si intre persoane de sex opus. Am facut acelasi lucru si la nivel european si internatonal. De fapt, prima interventie internationala pe care am facut-o, in Agentia Europeana pentru Drepturi Fundamentale in 2008, a fost o pledoarie impotriva “casatoriilor intre persoane de acelasi sex”. A fost un comentariu care ne-a atras multa critica din partea Agentiei care de fapt ne-a si penalizat dupa citiva ani, respingind cererea AFR de admitere in Platforma Consultativa a Agentiei tocmai din acest motiv.

Cert e ca ori de cite ori ne-am exprimat opozitia fata de casatoriile homosexuale am facut-o in mod respectuos si pe baza unor argumente lucide, rationale si fondate pe studii si rapoarte sociologice si de alta natura peste care am dat de-a lungul anilor. In alte cuvinte, nu am exprimat opinii subiective ci pozitii ferme si clare bazate pe date si dovezi obiective. Astazi vom face un scurt tur de orizont al acestor argumente, afirmind din nou, la mai putin de trei (3) saptamini inaiante de referend, ca ne opunem categoric casatoriilor homosexuale si recomandam tuturor romanilor sa voteze pentru casatoria si familia naturala in referendumul din 6 si 7 octombrie. Pina astazi, insa,  nu am argumentat impotriva casatoriilor homosexuale din perspectiva faptului ca ele faciliteaza decrestinizarea Europei si paginizarea ei. Argumentul acesta l-am formulat mai devreme in vara urmarind evenimentele care s-au petrecut in Irlanda catolica in doar ultimii trei (3) ani dar pe care inca nu am avut oportunitatea sa-l prezentam

 Irlanda la un pas de decreștinizare

Casatoriile homosexuale sunt un factor care faciliteaza decrestinizarea Europei. Irlanda e un caz de studiu lucid in aceasta privinta. In mai 2015 irlandezii au decis, cu un vot de aproape doua treimi pentru, legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in tara lor. Asta a insemnat, intr-un sens, ca irlandezii au votat sa nu mai fie o tara crestina. Pentru ca a decreta in societatea civila opusul a ceea ce Dumnezeu a rinduit, si anume ca barbatul si femeia alcatuiesc, prin casatorie, “un singur trup” (Facerea 2:24), inseamna a respinge institutia care pastreaza si transmite de la o generatie la alta crestinismul si credinta in Dumnezeu: casatoria si familia crestina. Trei ani mai tirziu, in mai anul acesta, irlandezii au votat, tot cu o majoritate similara, dezincriminalizarea avortului, adica uciderea copiilor nenascuti fara consecinte penale. Si aceasta lovitura data doctrinei crestine a constituit un pas decisiv inspre intoarcerea la paginism a irlandezilor si a Irlandei.

Poate unii dintre noi isi zic “cerul nu s-a prabusit” (inca) si aici se termina procesul de secularizare a Irlandei. Nu tocmai. Luna viitoare Parlamentul Irlandei va lua in discutii pasul urmator inspre secularizarea completa si decrestinizarea totala a Irlandei: eliminarea din Constitutia Irlandei a oricarei referinte la crestinism, Dumnezeu, Biserica, Biserica Catolica, Trinitate si dogmele crestine. Mintea secularista e intr-o permanenta stare de gestatie diabolica. Odata zagazurile rupte, avalansa secularista se prabuseste peste societate si ingroapa marele edificiu crestin cladit de 2000 de ani incoace cu singele martirilor.

Procesul de paginizare a Irlandei e prevazut sa aibe loc in mai multe etape. In prima faza  se prevede eliminarea din Constitutie a Articolului 40.6.1 care interzice blasfemia impotriva Bisericii. Urmeaza eliminarea ori reformularea Preambulului din Constitutia Irlandei care contine referinte la “Sfinta Trinitate”, si “Divinul Domn, IIsus Hristos”. Pasul urmator va fi eliminarea Articolului 6 care afirma ca autoritatea civila decurge din “autoritatea poporului sub obladuirea lui Dumnezeu”. Urmeaza Articolul 44 care afirma ca irlandezii datoreaza “inchinare lui Dumnezeu” si “reverenta si respect”. Argumentul politicienilor irlandezi care urmaresc acest obiectiv e sa aduca Irlanda “in pas cu lumea” si “standardele europene”. Asupra acestui subiect oferim un articol din presa catolica: https://www.firstthings.com/web-exclusives/2018/06/the-phony-war-on-taliban-ireland.

Daca exemplul Irlandei nu e suficient sa convinga, va amintim ca in ultimii 10-15 ani, adica era din istoria omenirii in care societatea occidentala a experimentat cu abolirea familiei si casatoriei naturale, procentul occidentalilor care se declara crestini ori cu credinta in Dumnezeu a scazut vertiginos. Parctic vorbind, Biserica Anglicana e pe moarte in Marea Britanie, la fel ca si Biserica Episcolala din Statele Unite si Biserica Luterana din Norvegia si Danemarca. Numarul ateilor in Norvegia a crescut, procentul norvegienilor care se declara atei fiind mai mare ca al norvegienilor care se declara crestini. Iar daca in America numarul ateilor nu a crescut palpabil, numarul persoanelor care se declara crestine a scazut sub 80% iar al celor care se declara fara religie a crescut la peste 20%. Corelatia intre secularizare, manifestata printre altele si prin abolirea casatoriei crestine, si decrestinizare e, deci, usor de dibuit.

Căsătoriile homosexuale nu au nicio utilitate socială:

Am spus-o de multi ani si reamintim astazi – casatoriile intre persoane de acelasi sex nu au nicio utilitate sociala. Nici un rost. La ce folosesc ele? Casatoria naturala e utila societatii, datorita functiilor ei procreative si parentale si succesiunea in mod ordonat a generatiilor umane. Nu am dat inca peste nici un comentariu ori articol care sa fi explicat utilitatea sociala a casatoriilor homosexuale, motivul fiind ca nu exista. Chiar si homosexualii cu integritate intelectuala au scris si afirma ca nu exista motive intemeiate pentru instituirea casatoriilor homosexuale.

Căsătoriile homosexuale sunt o moda frivolă

Tot de mai multi ani am explicat frivolitatea casatoriilor homosexuale. Ele sunt o moda trecatoare, o frivolitate si un stil de viata care nu dainuie. Pentru primii 2 sau 3 ani dupa legalizarea casatoriilor homosexuale, homosexualii se casatoresc in numar relativ mare, din motive usor de inteles. Dar dupa 2 sau 3 ani, numarul lor scade vertiginos. Asta a fost experienta Canadei, Marii Britanii, Frantei si a Noii Zeelande. Pe parcursul anilor v-am dat date statistice privind descrestarea constanta a numarului homosexualilor care se casatoresc. Casatoria e incompatibila cu modul de viata promiscuu al homosexualilor. Majoritatea dintre ei nu cred si nici nu practica monogamia ci practica “casatoriile deschise” care permit relatii sexuale cu persoane terte.

Căsătoriile homosexuale dăunează copiilor:

De-a lungul anilor v-am dat o sumedenie de articole si studii sociologice care atesta foarte clar efectul toxic, nociv si nefast al casatoriilor homosexuale asupra copiilor. Date statistice obtinute in ultimii 20 – 25 de ani reflecta numeroase efecte negative. Copiii crescuti de cupluri homosexuale, casatorite ori nu, sunt mai slabi la invatatura, au o incidenta de recidivism mai ridicata, sufera de confuzie sexuala, tind sa fie mai dependenti de alcool, droguri si tutun ca si ceilalti copii, si le lipseste autostima.

Căsătoriile homosexuale cauzează confuzie sexuală:

In ultimii ani explozia confuziei sexuale la copii si adolescenti a crescut enorm. Asa cum v-am informat de-a lungul anilor majoritatea covirsitoare a acestor copii si adolescenti parvin din famlii “ne-traditionale” adica formate din doi barbati ori doua femei. Ultimul studiu pe care l-am depistat l-am comentat acum doua saptamini. Vi-l redam din nou: http://www.alianta-familiilor.ro/vagabonzii-internetului-si-adevarul-despre-transgenderism/.

Deasemenea, incidenta suicidului e extrem de ridicata la copiii transgender. Saptamina trecuta a fost emis un studiu in Statele Unite conform caruia 50% din fetele care se considera baieti ori si-au schimbat sexul din fete in baieti au incercat sa se sinucida in ultimele 12 luni. La baietii care se considera fete ori si-au schimbat sexul in cel feminin, procentul a fost de 30%. Studiul a fost colosal si a cuprins 120.000 de tineri americani intre 11 si 19 ani. In 2017 aproximativ 150.000 de adolescenti americani se identificau ca fiind transgender. Asta reprezinta o epidemie catastrofala cauzata in primul rind de modificarile artificiale facute de societatea seculara in relatiile de familie si casatorie care nu se conformeaza firescului si naturii. Oferim articolul care discutat studiul: http://thefederalist.com/2018/09/13/study-half-transgender-female-teens-attempted-suicide/. Un alt articol, publicat acum doua zile, discuta explozia transgenderismului in Western Australia unde in ultimii partu ani numarul copiilor si adolescentilor care se identifica ca fiind transgender a crescut de 350 de ori. In alte cuvinte, explozia transgenderismului se transforma intr-un fenomen global: https://www.perthnow.com.au/news/public-health/transgender-kids-the-number-of-wa-children-seeking-to-transition-up-350-per-cent-ng-b88960966z

Casatoriile homosexuale ne submineaza drepturile:

Peste tot unde casatoriile homosexuale au fost instituite ele au dus la subminarea si inăbușirea libertatilor si drepturilor celorlati cetateni. Libertatea religioasa a suferit, crestinii care nu agreaza cu casatoriile homosexuale fiind penalizati, exclusi din universitati, de la locul de munca, stigmatizati, exclusi din programe guvernamentale de interes public. De-a lungul anilor v-am dat sute de exemple de acest gen. Casatoriile homosexuale au subrezit si libertatea de constiinta, crestinii fiind constrinsi impotriva constiintei lor sa oficieze casatorii homosexuale. Cei care s-au opus au fost penalizati. Cazul lui Kim Davis, care a facut un tur in Romania anul trecut, e probabil cel mai cunoscut in Romania. In vara, universitatea crestina canadiana Trinity Western University a pierdut un caz in Curtea Constitutionala Canadiana pentru ca nu permitea studentilor sa intretina relatii sexuale, homosexuale, ori casatorii homosexuale. Ca urmare, era pe punctul sa-si piarda acreditarea si Universitatea a cedat.

Casatoriile homosexuale si gaystop-ul homosexual:

In plus, tot de-a lungul anilor v-am atentionat ca exista o miscare globala de penalizare a persoanelor care se opun casatoriilor homosexuale, inclusiv intelectuali, academicieni, teologi, psihologi. In literatura online aceasta miscare anti-valori e numita “gayspato”. Intelectuali nu pot sa-si publice materialele care contrazic dogmele homosexuale ori transgenderiste. Acum doua saptamini v-am dat un astfel de exemplu. In Romania miscarea homosexuala merge mina in mina cu CNCD, cele doua avind in comun o ura inversunata fata de crestini si miscarea pro-familie din Romania, urmarind prin hartuire si denigrare eliminarea noastra.

Un ultim exemplu parvine din saptamina trecuta. Publicatia britanica The Spectator a publicat un articol despre atacurile inversunate ale transgenderilor impotriva celor care nu agreeaza cu ei, cerând ca oamenii de buna credinta ca si cititorii acestor rânduri sa fie internati in gulaguri de tipul gulagurilor lui Stalin. Articol: https://www.telegraph.co.uk/news/2018/09/11/soviet-labour-camps-compassionate-educational-institutions-say/.  Iar in America, a fost publicata stirea ca un profesor american transgender a intocmit o lista a profesorilor care se opun transgenderismului cu scopul de a-i ataca online: https://www.thecollegefix.com/transgender-instructor-compiled-secret-list-of-academics-to-sham.

Casatoriile homosexuale cauzeaza declinul casatoriei si familiei:

Se pun intrebari persistente – au casatoriile homosexuale un impact asupra familiei si casatoriei ca institutii in general? Raspuns: fara indoiala. De cind societatea experimenteaza cu casatorii homosexuale, numarul casatoriilor in lumea occidentala a scazut drastic. Tinerii au optat pentru concubinaj ori parteneriate civile. In schimb, asta a redus numarul casatoriilor, a cauzat un declin demografic, a cauzat cresterea numarului copiilor care cresc fara mama ori tata, si instituirea familiilor sociale in detrimentul familiilor naturale. Ultimul studiu peste care am dat care discuta subiectul este No Ring, No Baby: How Marriage Tends to Impact Fertility, de Lyman Stone. (“Fara verigheta, fara copii: casatoria afecteaza fertilitatea”) [Articol: https://ifstudies.org/blog/no-ring-no-baby] Articolul a fost publicat in martie anul acesta.

Conform autorului “one vital driver of birth rates is marriage” (“un factor decisiv care afecteaza rata nasterilor este casatoria”). Dupa Stone, fertilitatea in America a atins punctul de virf in 2009 iar apoi a scazut vertiginos. Nivelul fertilitatii a ramas mai in intregime neschimbat la persoanele casatorite, dar a scazut vertiginos la persoanele necasatorite care traiesc in concubinaj ori parteneriate civile. Motivul principal, conform studiului lui Stone, e ca “the changing cultural norms and values about sex, family, and religion … may have reduced the value of marriage”. (“schimbarea normelor culturale si a valorilor privind sexul, familia si religia au redus valoarea casatoriei”) Intre 2006 si 2013 procentul tinerilor americani care doreau sa se casatoreasca a scazut de la 73% la 64%. Neindoielnic, exista o corelatie palpabila intre ascensiunea parteneriatelor civile iar apoi a casatoriilor homosexuale si declinul dractic al interesului tinerilor in casatorie si a numarul celor care se casatoresc.

Casatoriile homosexuale schimba vocabularul:

In Occident, casatoriile homosexuale au fortat o modificare drastica a vocabularului, modificari care au devenit si mai ridicole in era transgenderismului. In unele tari cuvintele “sot si sotie” au fost abolite din actele oficiale. La fel cuvintele “mama si tata”, “baiat” si “fata”. Ultimele schimbari bizare si irationale cauzate in vocabular de revolutia transgenderista le puteti citi aici: https://www.dailysignal.com/2018/09/07/transgender-pronouns-are-just-the-beginning-how-coerced-speech-could-erode-liberty-for-everyone/

SOLICITAM VOLUNTARI PENTRU REFEREND

Urmeaza referendumul pentru casatorie si familie pe 6 si 7 octombrie. E nevoie ca 7 milioane de romani cu drept la vot sa se prezinte la vot pentru validarea amendamentului in Constitutie.

Cum am anuntat saptamina trecuta, AFR tipareste  un milion (1 000 000) de fluturasi pe care intentionam sa-i distribuim in spatiul public in ultimele doua saptamini de campanie. Tiparirea si distribuirea lor deja e in curs. Va rugam sa va exercitati drepturile constitutionale sa ne ajutati la distribuirea lor in toata tara. Ne-am pregatit din timp si deja avem 36 de centre de distribuire a fluturasilor in toata Romania. In saptamina aceasta fluturasii vor fi trimisi catre aceste centre de distribuire urmind ca in fiecare centru sa se formeze echipe care sa distribuie fluturasii. Fiecare centru are un lider. Avem nevoie de voluntari care sa ajute la distribuirea fluturasilor in spatiul public si peste tot unde este permis de lege: in spatiul public, la birou, in biserici, la vecini, etc. 

 Lista centrelor de distribuire: Aiud si Alba (Contact – Ciprian Bogdan 724 570 298); Arad (I); Arad (II); Beius; Bihor; Bistrita; Botosani; Braila; Brasov (Contact – Vasile Anghel 743 420 547); Bucuresti (I); Bucuresti (II); Calarasi; Cluj (Contact – David Ille 744 786 659); Constanta (I); Constanta (II); Craiova (Contact – Sebi Conea 768 107 240); Galati; Hateg (Contact – Mircea Neiconi 744 667 442); Huedin; Hunedoara; Ialomita; Iasi; Maramures; Medias (Contact – Daniel Pop 756 888 743); Piatra Neamt; Resita si Caras Severin (Contact – Daniel Barnut 747 083 889); Satu Mare; Suceava; Teleorman; Tirgu Jiu (Contact – Daniel Andrei 745 035 565); Tirgoviste; Timisoara (Contact – Daniel Tut 741 627 009); Tulcea; Vaslui; Vilcea; Zalau (Contact – Dan Bercian 722 277 034).

Cei interesati sa ajute ca voluntari sunt rugati sa raspunda acestui email ori sa ne scrie separat la adresa office@alianta-familiilor.ro. Avem nevoie de (1) numele dvs intreg; (2) orasul in care locuiti; si (3) numarul de telefon pentru a va putea contacta in timp util. Important: avem nevoie de toate aceste informatii. Daca una din ele lipseste nu va vom putea contacta si, deci, folosi.

Voluntarii pot intra direct in contact cu liderii centrelor de distribuire a fluturasilor prin telefon.

IMPORTANT: Datorita numarului mare de mesaje, nu putem raspunde individual fiecarui voluntar care ne scrie, dar confirmam primirea mesajelor dvs. Confirmam ca deja am primit mesajele cetatenilor care vor sa fie voluntari si avem aproape 250. Le-am inregistrat si le-am transmis liderilor de la centrele de distributie pentru a va contacta sa formati echipe de distribuire a fluturasilor.

Incepind de saptamina viitoare vom angaja o secretara care se va ocupa in mod special de voluntari si va asigura ca fiecare voluntar sa fie inclus in campanie. In citeva zile va vom da datele ei de contact.

 Important: Datele transmise noua de catre voluntari sun pastrate in confidenta si nu sunt facute public. Ele sunt doar date centrelor de difuzare a fluturasilor pentru a va contacta prin telefon.

Pentru familie, casatorie si viitorul copiilor nostri si al Romaniei!

Va multumim! Alianta Familiilor din Romania!

 ANUNT IMPORTANT: INTREBARI SI RASPUNSURI

Ultimul buletin AFR inainte de referend va fi emis duminica dimineata. Pe parcursul ultimei saptamini am primit din partea dvs sute de mesaje electronice cu o multime de intrebari. Vom aloca o editie speciala intrebarilor dvs si vom raspunde si atacurilor presei si a politicienilor Romaniei impotriva noastra. Pina atunci va incurajam cu textul din Sfintele Scripturi: “stati linistiti”, stiind ca Dumnezeul care i-a slobozit pe copiii lui Marius si Rut Bodnariu din cuptorul de foc al Norvegiei, ne va da izbinda din nou. Izbinda depinde, insa, ca si in cazul Bodnariu, de implicarea noastra masiva si prezenta la vot. Inainte de trecerea Marii Rosii, Dumnezeu a spus israelitilor “stati linistiti”. Prin asta El dadea de inteles ca El era la lucru iar israelitii nu trebuiau sa intre in panica.

 INTERVENTIA AFR – PRO VITA (BUCURESTI) LA CURTEA CONSTITUTIONALA

Presa din Romania a acordat spatiu larg interventiilor facute de Amnesty International si alte grupuri internationale pro-homosexuale in Curtea Constitutionala a Romaniei. Dar nu a suflat o vorba despre interventia facuta de AFR si Pro Vita. Argumentele facute de Amnesty International si aliatii ei au fost respinse iar cele facute de AFR si Pro-Vita au fost acceptate si incluse in opinia finala publicata in Monitorul Oficial din 18 septembrie. Oferim un comentariu pe aceasta tema: http://www.culturavietii.ro/2018/09/19/pe-intelesul-tuturor-ultima-disputa-juridica-la-curtea-constitutionala-privind-referendumul/

 DECLARATIA DE LA TIMISOARA – VA RUGAM SEMNATI!

Dupa cum stiti, anual avem o campanie de semnare a Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Campania incepe in ultima saptamina din august si continua pina in ultima saptamina din septembrie. Pe 21 august s-au implinit opt (8) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 13.000 de persoane. Dorim sa ajungem la mult mai multe semnaturi in urmatoarele citeva saptamini.

Traim in vremuri tulburi cind valorile morale si crestine sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Declaraţia afirma în spaţiul public valorile creştine comune tuturor cetăţenilor României, fără deosebire de apartenenţa lor religioasă ori identitatea etnică. Vă invităm să vă alăturaţi celor peste 13.000 de persoane care deja au semnat-o. Cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semneze.

 CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?

Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor apare in lista semnatarilor. Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba englaza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)

 Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”

 Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.

 Semnati aicihttp://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

 Rugaminte: Va rugam postati si publicati peste tot apelul nostru pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, inclusiv linkul petitiei.

 ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

 VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

 FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

 ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.