Actorul Stephen Baldwin vorbeşte despre cum credinţa în Isus Hristos i-a influenţat cariera de actor la Hollywood

 by  (traducerea)

Stephen Baldwin este actor, producător şi autor și este fratele lui Alec Baldwin, un foarte cunoscut star de cinema de la Hollywod. Stephen este şi un creştin declarat care a fost implicat în mai multe proiecte de filme şi seriale TV bazate pe credinţa creştină.

Baldwin are o personalitate efervescentă şi este dedicat în a răspândi Evanghelia prin orice mijloace are la dispoziţie. Într-un recent interviu acordat în media din SUA, el a discutat despre proiectele pe are le are în plan precum şi despre experienţa de a fi un creştin la Hollywood.

De când a devenit creştin, Stephen Baldwin a trebuie să spună nu la multe propuneri de film venite din industria de divertisment, lucru care i-a adus eticheta de „Jesus freak” (pocăitul) din partea producătorilor de film.

„De altfel dacă faci o căutare pe Google după „Stephen Baldwin” al patrulea rezultat din lista este „Jesus Freak of Hollywood” (Pocăitul din Hollywood),” spune Stephen râzând.

Stephen povesteşte prima sa experienţă pe care a avut-o când a întâlnit o personalitate din lumea filmului.

„Prima dată când am zburat cu avionul – fratele meu Alec mi-a cumpărat un bilet de avion ca să vin în Los Angeles. M-am dat jos din avion şi m-am ciocnit de un cunoscut actor din serialul Star Trek,” îşi aminteşte el. „Am vrut să-i vorbesc, însă el s-a mi-a vorbit tăios și s-a comportat foarte nepoliticos cu mine.  Aveam 17 ani, şi am spus o rugăciune atunci. Am spus: „Doamne, dacă mă asculţi – nu-l cunoşteam pe Isus atunci – dacă voi ajunge vreodată faimos, nu mă voi comporta niciodată ca acea persoană.”

Stephen spune că  îi reaminteşte de multe ori consultantului său de imagine, că dacă Dumnezeu îl călăuzeşte să vorbească cu cineva despre Isus atunci el se va întrerupe din drumul său şi va sta de vorbă cu acea persoană, chiar dacă asta o să-l facă să întârzie la o întâlnire importantă.

Ce părere ai despre filmele bazate pe credinţă creştină pe care le face Hollywood-ul? Devin ele mai bune?

Continue reading  stiricrestine.ro


Citiți și

NEW YORK, NY – APRIL 16: Donald Trump and Stephen Baldwin attend the “All-Star Celebrity Apprentice” Red Carpet Event at Trump Tower on April 16, 2013 in New York City. (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images)

Stephen Baldwin: Hollywood Persecutes Me for Support of Trump, Belief in Jesus

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.