LEGĂTURILE ASCUNSE dintre DISCURSURILE lui Klaus Iohannis după INCENDIILE din Bamboo și Colectiv

Dezvăluiri uluitoare

2014-08-11-klausjohannis1-rsz-crp-465x390Autor: Ana Petrescu

Chris Terhes, președintele “Coaliției românilor pentru combaterea corupției” din SUA, dezvăluie, într-o postare pe Facebook, despre legăturile ascunse dintre discursul șefului statului Klaus Iohannis după incendiul din Bamboo și cel de după tragedia din Colectiv.

Terhes spune că în Iohannis a obținut “guvernul său” după incendiul din Colectiv, în care și-au pierdut viața 64 de tineri. Șeful “Coaliției românilor pentru combaterea corupției” din Statele Unite precizează că la nici doi ani distanță un incendiu de proporții s-a repetat la clubul Bamboo, pentru că guvernul tehnocrat condus de premierul Dacian Cioloș, nu a luat măsurile necesare.

 Din contră, potrivit lui Chris Terhes, cabinetul Cioloș a dat o Hotărâre de Guvern prin care “până la 30 iunie 2017, construcţiile şi amenajările care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest document”, iar “până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investiţiilor”.
 “Colectiv și Bamboo-două incendii, același discurs la Iohannis 
În noiembrie 2015 Iohannis a spus că “a fost nevoie să moară oameni” pentru că demisia guvernului Ponta să se producă. “Dacă s-ar fi respectat și dacă s-ar fi impus respectarea normelor și a legilor, niciunul nu ar fi trebuit să moară”, a mai spus Iohannis. Aveți clipul mai jos. E important să-i urmăriți tonul și privirea la sfârșit.

În urmă acelor morți nevinovați a venit guvernul “lui”, plin de incompetenți promovați de servicii care pozau, însă, în tehnocrați și salvatorii României.

Continue reading EvZ.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s