Conferinţă de presă tip Păcălici la Cotroceni

În vreme ce Iohannis a plecat în minivacanţă la Sibiu

iohaa-u68fopcxvgCanalele media din România au fost mobilizate pentru ca preşedintele României să dea un mesaj liniştitor.

– Băieţi, nu vă agitaţi! Totul este sub control. Preşedintele controlează operaţiunea şi nu se va întîmpla nimic deosebit!

Cam asta trebuie înţeles din conferinţa de presă tip Păcălici anunţată de Preşedinţie şi terminată într-un hohot de rîs. Preşedintele României era departe, pe Valea Oltului, blocat de o stîncă rostogolită în drumul său nerăbdător spre soţie.

Aşadar, preşedintele s-a întîlnit joi cu generalul Florian Coldea, au vorbit cît au vorbit şi gata, situaţia a fost lămurită. Florian Coldea a fost pus la dispoziţia directorului SRI iar o comisie de anchetă va cerceta acuzaţiile şi materialele produse de Sebastian Ghiţă. Între timp, oamenii SRI din presă (site-uri gen ziare.com) au aplaudat măsura. Ea are meritul de a stopa pierderea de imagine a şifonatei noastre instituţii de informaţii.

La conferinţa de presă Păcălici, organizată pentru a transmite mesajul legat de situaţia controlată şi pentru a ne da impresia că preşedintele Iohannis munceşte de se cocoşează şi mai tare, ni s-a transmis programul acestuia începînd din ziua de marţi, după cele 4 zile de inactivitate totală la Palatul Cotroceni.

Continue reading Cotidianul.ro

______________

Cititi si:

Klaus Iohannis atitudine iresponsabilă despre înregistrările cu Băsescu din dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: “A văzut cineva sau a auzit cineva aceste înregistrări?…Foarte bine, dacă are aceste înregistrări să le prezinte procurorilor”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s