Iohannis şi PSD pot arunca România în aer

Editorial

nistorescu_cornelNu este treaba mea că liberalii au desemnat-o interimar pe Raluca Turcan. Dacă vor să se reorganizeze printr-o defilare de modă sau printr-un nesfîrşit machiaj al situaţiei lor, sănătate şi pace bună! N-au decît s-o ţină pe un asemenea drum! Dacă vor coborî sub o limită acceptată de simpatizanţi şi susţinători, altcineva le va lua locul.

Cînd am văzut-o pe Raluca Turcan, însoţită de Cristian Buşoi şi de Marian Petrache, cum iese de la preşedintele României şi sare la gîtul PSD, m-am crucit. Raluca Turcan nu ieşea de la o întîlnire cu PSD sau de la Parchet şi nici de la o ceartă din Piaţa Obor, ci de la o consultare cu preşedintele României. Raluca Turcan a închis uşa şi a început să transmită ce a înţeles de la întîlnirea cu preşedintele. Adică: „Jos Dragnea!“, „Jos PSD!“, „Jos programul de guvernare!“. Numai că n-a zis: „Haideţi să le luăm gîtul lor cel gros!“.

O cucoană ultra-pavoazată, pe care n-am mai auzit-o de luni şi luni, vorbea cu un ton de killer politic. Abia ieşită din palat, libelula trăda porniri de răzbunare. Parcă asistam la un film de groază în care libelula, albina şi iepuraşul se metamorfozează în lup flămînd sau în strigoi.

Oricît de ameninţătoare s-a chinuit să pară madam, eu tot nu cred că era chiar vocea ei. Mai degrabă, dintre creme, pufuri şi parfumuri, răzbătea furia lui Klaus Iohannis. Cum de şi-au permis nenorociţii de pesedişti să-l pună într-o situaţie atît de neplăcută, refuzînd gestul mărinimos al consultărilor cordiale încă dinainte de stabilirea rezultatelor finale?

Continue reading Cotidianul.ro

(Un articol de Cornel Nistorescu)

_______________________________

citiți ci:

Speranţa „Dragnea-premier“ primeşte o lovitură cruntă din partea Curţii Constituţionale
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.